Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Cayin RU6 USB DAC + Sennheiser IE 300 fülhallgató szett

Ár:
247.998 Ft
Gyártó: Cayin
Cikkszám: SENN-IE300-CAYRU6-SZETT
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Szín
 
erősítő színe: fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

RU6

A Cayin RU6 egy USB DAC és fejhallgató-erősítő egyben – úgy készült, hogy hatékony alternatívát kínáljon a mobileszközök általában gyenge fejhallgató-kimenetei számára.


Jellemzők:

 • 124 bites diszkrét R-2R DAC technológia
 • Ultra-nagy pontosságú TCR25 vékonyréteg-ellenállások alacsony hőmérséklet-ingadozásokkal, 1/1000 pontossággal
 • Támogatja a PCM 384kHz-ig és a DSD 64/128/256-ig
 • Alacsony energia fogyasztás
 • Hangerőszabályozás több szegmenssel és nagy pontosságú ellenállástömbbel
 • Hardveres hangerőgombok
 • Két hatrétegű PCB, digitális és analóg áramkör
 • A 3,5 mm-es egyvégű jack kimenet csatornánként 138 mW teljesítményt biztosít 32 Ω fejhallgató impedanciánál
 • A kiegyensúlyozott 4,4 mm-es jack kimenet csatornánként 213 mW teljesítményt biztosít 32 Ω fejhallgató impedanciánál
 • Kompatibilis Android, iOS, iPadOS, macOS, Windows 7/8 / 8.1 / 10 operációs rendszerrel és USB audiokimenettel rendelkező digitális audiolejátszóval
 • C típusú USB audio, árnyékolt USB-C-USB-C kábel mellékelve.
 • High/Low erősítési tényező
 • Kompakt CNC alumínium ház 1 hüvelykes OLED képernyővel, amely mindössze 28 grammot nyom.
 • Opcionális USB-C-Lightning kábel


A Cayin RU6 egy USB DAC és fejhallgató-erősítő egyben – úgy készült, hogy hatékony alternatívát kínáljon a mobileszközök általában gyenge fejhallgató-kimenetei számára.


A mobiltelefonok USB interfészéhez csatlakoztatva a Cayin RU6 a rajta tárolt vagy egy zenei szolgáltatás által streamelt dalokat a Cayin által kifejlesztett 24 bit/384 kHz-es DAC pontossággal konvertálja. A finom hangzás titka a Hi-Res D/A konverter összetett, diszkrét R-2R ellenálláshálózatában rejlik. A Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz opcionálisan (külön megvásárolhatő) adapterkábel is elérhető a Cayin RU6-hoz.


A Cayin RU6 hardveres hangerőszabályzó gombjai szintén kifinomult ellenállásos hálózati hangerő-áramkört használnak. A felhasználó egy egyszerű menübeállítással választhat a túlmintavétel nélküli és a túlmintavételezési mód között. A csatlakozópanelen két fejhallgató-kimenet található 3,5 mm-es és 4,4 mm-es jack-aljzatokkal. A piacon kapható fejhallgatók nagy választéka vezérelhető a Cayin RU6-tal.


Túlmintavételezési módban a Cayin RU6 digitális audiohídja digitális szűréssel 384 kHz-re mintavételezi a digitális hangadatokat. Ez növeli a felbontást, csökkenti a zajt és javítja a digitális jel élsimítását. A túlmintavételező DA mód lehetővé teszi a részletek visszaadásának jelentős javulását és az audiojel kiterjesztett frekvenciatartományát.


A NOS-DA mód viszont megtartja az eredeti bitfolyam mintavételezési gyakoriságát. Ez kikapcsolja a digitális szűrőket, és a jel tökéletes időzítésben marad meg. Ez azt jelenti, hogy a fázistorzítás és a jitter nagyon alacsony szinten marad, és nincs "szinezés" a kimeneti jelben. A reprodukció nagyon zenei, természetes, organikus és koherens hangáramlású.

Diszkrét 24 bites R-2R ellenállás
A 24 bites R-2R dekódolás eléréséhez 48 db ellenállásra van szükségünk (23xR és 25x2R) egy csatornához, vagy 96 db nagy pontosságú ellenállásra a sztereóhoz.
Az R-2R természetes és valósághű hangzásáról híres, egészen mást fog nyújtani a zene szerelmeseinek.


A 24 bites R-2R dekódolás eléréséhez a Cayin megkeresi azokat az ellenállásokat, amelyek képesek rendkívüli pontosságot biztosítani, és stabilak maradnak a hőmérséklet-változások során is.

Diszkrét hangerőszabályzó
A legtöbb USB dongle DAC a csatlakoztatott mobiltelefon hangerőszabályzójára támaszkodik a fejhallgató kimenetének hangerejének szabályozásához. Ez a Cayin RU6 esetében szóba sem jöhetett. A hagyományos mobiltelefonok digitális hangerőszabályozása a hangminőség jelentős romlásához vezet.


Az R-2R áramkör számára a legjobb megoldás a lehető legmagasabb bejövő bitfolyam szint elérése, majd jó minőségű analóg hangerőszabályozás végrehajtása, miután a jelet az R-2R DAC áramkör átalakította. Cayin ezért olyan zenelejátszó alkalmazást ajánl az okoseszközhöz, amely támogatja a Bit Perfect USB-t, és így megkerüli a forráseszköz szintszabályozását.


Ez azt jelenti, hogy a Cayin által kifejlesztett nagy pontosságú ellenállástömb hangerőszabályzója ki tudja aknázni a benne rejlő teljes potenciált. Így akusztikailag is megérthető, hogy a kilenc ellenállás- és kapcsolórelé-szegmensen keresztül 99 fokozatban zajló hangerőszabályozás mit tesz lehetővé minőségi szempontból

Intuitív és sokoldalú
Hardveres hangerőgombok a kényelmes vezérlés érdekében, menüválasztásként is amikor belép a módbeállításokba.
Az 1”-os OLED képernyő jó láthatósággal jeleníti meg a lejátszási információkat.
3,5 mm-es és 4,4 mm-es kimenet, hogy illeszkedjen a fülhallgatódhoz.

Dupla alaplap kialakítás
Az interferencia minimalizálása érdekében az RU6 áramkör KÉT 6 rétegű PCB-re van osztva , digitális és analóg áramkör külön kártyákra szerelve.

Az RU6 R-2R dongle működési diagramja

 


IE 300

Az innovatív akusztikai technológiákkal – köztük a 7 mm-es XWB jelátalakítóval – felvértezett IE 300 birtokában mindenhol könnyedén élvezheted az audiofil zenehallgatás nyújtotta élményt.


Jellemzők:

 • Német gyártmányú 7 mm-es XWB átalakító - a természetes kiegyensúlyozott hangzásért
 • Rezonátor kamra a burkolat rezonanciák megszüntetésére
 • Új fejlesztésű membránfólia
 • Para-aramid erősítésű kábelek aranyozott MMCX csatlakozókkal és 3,5 mm-es dugóval
 • Állítható, rugalmas fülhorgok és választható füladapterek emlékező szivacs
 • Impedancia: 16 ohm
 • Frekvenciamenet: 6 Hz - 20 kHz
 • Teljes harmonikus torzítás 0,08% (1 kHz, 94 dB)
 
 
 

Részletgazdag hangzás – bárhol és bármikor.
Az IE 300 lelke az Extra Wide Band (XWB) 7 mm-es jelátalakító tökéletesített változata, amely egy megtévesztően kompakt csomagban kínál lélegzetelállító hangteljesítményt. A membránt alkotó anyagok újszerű keveréke javítja a válaszidőt, így a teljes frekvenciatartományban nagyobb pontosságot biztosít. Minimálisra csökkentett rezonancia esetén a megnövelt sebesség tisztább magas-frekvenciás hangzást, valamint finoman meleg középtartományt és alacsony harmonikus torzítás mellett tiszta mélyhangzást biztosít. A tranziensek feszesek, a frekvenciák precízen definiáltak, így az ének selymes karaktere pontosan úgy kerül visszaadásra, ahogy azt a mesterfelvételre rögzítették. Az XWB jelátalakítók a Sennheiser audiofil örökségéhez hű, egyedülálló hangzást biztosítanak – ami nem meglepő, mivel a Sennheiser világszínvonalú németországi gyártóüzemében, rendkívül precíz eljárással fejlesztik és gyártják azokat. Kis méretéhez képest a kimenőteljesítmény valószerűtlenül nagynak tűnik, így bensőséges közelségbe kerülhetsz kedvenc zenéiddel.

 
 

Profi légkamra
Az IE 300 kiegyensúlyozott akusztikai teljesítményének egyik kulcsfontosságú eleme a fülrészek hátsó részében kialakított miniatűr „kamra a kamrában”, amely szabályozza a jelátalakító mögött áramló levegő mozgását. Ez a precíz szabályzás a levegő összmennyiségére és mozgásának irányára is kiterjed (mind a jelátalakító-rendszeren történő áthaladáskor, mind a kilépéskor), így a mély- és középtartomány érzékelhetően precízebb részletességgel kerül visszaadásra. Továbbá azt is megfigyeltük, hogy a fülillesztékek használatával nő a hallójárat rezonancia-frekvenciája. A kisebb levegőmennyiség által kifejtett hatás elfedi a forrásjelben a kritikus részleteket. A frekvencia-elnyelő rezonátorkamra a legfinomabb árnyalatokat is hallani engedi. A különböző technológiák ezen együttese tökéletes harmóniában működik egymással, így az IE 300 a hangminőséget illetően egy újabb mérföldkőnek tekinthető.

 
 

 

Hallójárati kialakítás
Az IE 300 gondoskodik róla, hogy mindenhol lenyűgöző hi-fi élményben lehessen részed. Képzeld el, hogy egy saját, szakszerűen hangolt lehallgató-szoba áll rendelkezésedre – készen arra, hogy egy pillanat alatt tökéletes hangzást biztosítson számodra. Mivel az IE 300 kiváló védelmet nyújt a környező zajok ellen, a zenehallgatás minden körülmények között élvezhető marad. A csökkentett környezeti zajnak köszönhetően a fül is kevésbé fárad, így a fülhallgató hosszabb munkamenetek alkalmával is kényelmesen használható.

 

 

Professionally inspired
Az IE 300 3 méretben tartalmaz szilikon fülgumikat és memóriahabos fülillesztékeket – ez utóbbi a hallójárat egyedi formájához igazodva maximális zajszigetelést biztosít. Az IE 300 kialakítását azon előadóművészek ihlették, akik tartós és univerzális fülmonitor-rendszert keresnek, tartós kivitelben és kényelmes illeszkedéssel. Bár lehet, hogy soha nem fogsz színpadra lépni, audiofil füled értékelni fogja, hogy az IE 300 útközben is képes rohanó életmódoddal lépést tartani.

 
 

Ha kapcsolatról van szó...
Az IE 300 levehető kábellel lett létrehozva, amely természetesen nyilvánvaló volt; az audiofil minőségű hang azonban megköveteli a mechanikai megbízhatóság magas minőségét. Mérnökeink azt a feladatot kapták, hogy megbízható, kompakt fülhallgatót tervezzenek, amelyek ellenállnak minden kopásnak és ütésnek. Ennek elérése érdekében aranyozott Fidelity MMCX csatlakozókkal kezdték - ismertek forgási tartósságukról és érintkezési integritásukról -, és mindegyiket egy süllyesztett, 4,8 mm széles foglalatba ültették be a ház felülete alatt. Ez kiemelkedő tehermentesítést és stabilitást eredményez, hogy az IE 300 készülék mindig készen álljon - különösen ha a para-aramid erősítésű kábelünkkel kombináljuk, amely több ezer hajlítási ciklusra képes.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Cayin RU6 USB DAC
124 bites diszkrét R-2R DAC technológia
Ultra-nagy pontosságú TCR25 vékonyréteg-ellenállások alacsony hőmérséklet-ingadozásokkal, 1/1000 pontossággal
Támogatja a PCM 384kHz-ig és a DSD 64/128/256-ig
Alacsony energia fogyasztás
Hangerőszabályozás több szegmenssel és nagy pontosságú ellenállástömbbel
Hardveres hangerőgombok
Két hatrétegű PCB, digitális és analóg áramkör
A 3,5 mm-es egyvégű jack kimenet csatornánként 138 mW teljesítményt biztosít 32 Ω fejhallgató impedanciánál
A kiegyensúlyozott 4,4 mm-es jack kimenet csatornánként 213 mW teljesítményt biztosít 32 Ω fejhallgató impedanciánál
Kompatibilis Android, iOS, iPadOS, macOS, Windows 7/8 / 8.1 / 10 operációs rendszerrel és USB audiokimenettel rendelkező digitális audiolejátszóval
C típusú USB audio, árnyékolt USB-C-USB-C kábel mellékelve.
High/Low erősítési tényező
Kompakt CNC alumínium ház 1 hüvelykes OLED képernyővel, amely mindössze 28 grammot nyom.
Opcionális USB-C-Lightning kábel
Sennheiser IE 300 fülhallgató
Minimum frekvencia 6Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Fülharang 3 méret (S, M, L)
Impedancia 16 Ohm
Kábel hosszúság 125cm
Jelátalakító típusa Szimpla dinamikus hangszóró, nyomáskamra
Tömeg (kábel nélkül) 4 g
Hangnyomásszint (SPL) 124 dB (1 kHz / 1 Vrms)
Fülrész Hallójáratba dugható
THD, teljes harmonikus torzítás 0,08 % (1 kHz, 94 dB SPL)

Keresés