x
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Tesztek

2015-08-06 15:15:15
AKG K3003 high end fülhallgató teszt Rendszeres olvasóink megszokhatták, hogy szerkesztőségünkben sokszor vendégeskednek magasabb kategóriába tartozó fülhallgatók. Ritka pillanathoz érkeztünk, ugyanis a mai cikkben bemutatott AKG K3003 minden szempontból maga mögé utasítja az összes hallójáratba illeszkedő rendszert, amit eddig kipróbáltunk. Talán ez a világ legjobb fülhallgatója? Tesztünkből minden kiderül?
Tovább a teljes teszthez >>
2015-04-08 14:12:05
Fejhallgató márkák tesztje 2015 Ahogy a bulikon is a fellépők mellett a hangtechnika a felhőtlen szórakozás egyig legszükségesebb alapja, úgy a kiadott számoknál is döntő fontosságú, hogy milyen portálon keresztül szólal meg az adott felvétel. Persze minden magára valamit is adó zenekedvelőnek meg van a maga kedvence, de most a Time Magazine szakértői végre összegyűjtötték szakmai igényességgel, hogy szerintük mely fej –és fülhallgatók a legjobbak, illetve, melyeket jobb messziről elkerülni. Mindezt azért tartották szükségesnek, mert az átlagvásárló szerintük manapság nem a minőséget keresi, hanem inkább egy agyonreklámozott terméket vásárol meg, amit valamilyen nagy névhez tud kötni, természetesen elég borsos áron.
2015-03-16 02:06:25
Yamaha HPH-MT220 stúdió fejhallgató teszt Nyers és erős, cserébe a tényeket a legtöményebb módon, azonnal átsugározza a fejünkbe. Mi ez, talán Wasabi? Nem, bár a Yamaha HPH-MT220 is japánból származik, de ő nem fűszer, hanem füles, ráadásul egy ízig-vérig monitor fejhallgató. Márpedig a stúdiók világában fűszerezésnek nincs helye, éppen ezért álltunk neki kíváncsian a termék tesztelésének!
Tovább a teljes teszthez >>
2015-03-16 02:04:37
Grado SR125 fejhallgató teszt Ezúttal igazi különlegesség került szerkesztőségünkbe, a rendkívüli minőségű fejhallgatóiról ismertté vált Grado műhelyéből. Ráadásul ez a modell még nem a legdrágábbak közé tartozik, mi több, a cég állítása szerint az SR125e az eddigi legjobb ár/érték arányú termékük. Halljuk, mit tud a kicsike!
Tovább a teljes teszthez >>
2014-03-11 00:00:00
Sennheiser Momentum - a zene nagy pillanatai
Míg a szépséges HD598 egy valódi otthoni klasszikus, addig a kisebb méretű, ezért hordozható lejátszókhoz illetve mobil zenehallgatáshoz (is) ideális Momentum egy igazán stílusos utcai modell, amit egy külsőségekre igényes old school típusú ember ugyanúgy bátran a fejére húzhat, mint egy yuppie, vagy akár egy lazább arc. A cseppet sem meglepő módon a gyártó Style családját erősítő Momentum designját nagyon jól sikerült eltalálni, s a végeredmény egy egyszerre modern és kortalan fejhallgató lett, ami divatos lett volna 10 évvel ezelőtt is, és valószínűleg 10 év múlva sem tűnik majd egy vitrinbe való retró darabnak.
2014-03-05 00:00:00
HMDX Jam Bluetooth hangszóró A multimédiás/hordozható „kütyük” felhozatala az utóbb években óriási méreteket öltött. Új kategóriák születnek, gyártók tűnnek elő a semmiből egy-egy szellemes termékkel, miközben a kereslet is lépést tart a kínálattal. Egy biztosan látszik, a zenére igény van minden körülmények között, és a minőség mellett ma már a divattrendek legalább annyira fontosak, ha nem jobban. A legutóbb tesztelésre kapott csomagban volt első látásra nehezen azonosítható „valami”, naná, hogy elsőre ezt szúrtam ki magamnak. Akit érdekel, hogy a kis „befőttes üvegben”mit találtam, az olvasson tovább.
2014-03-04 00:00:00
A rasta szív örökké dobol - Marley fejhallgatók A Marley család által létrehozott House of Marley cég Bob Marley dalainak gondolatiságát próbálta meg hifi termékek és különféle kiegészítők formájában valóságra váltani, különös figyelmet fordítva a természetes anyagok alkalmazására és a környezetvédelemre. Bőséges fejhallgató választékukból, melynek minden tagja Bob Marley számok címeiről kapta a nevét, ársorrendben felfelé haladva a Positive Vibration Rasta (EM-JH010-RA), a Revolution Midnight és a Stir it Up Harvest modellekkel kötöttünk szorosabb ismeretséget, belekóstolva a House of Marley fülesek különleges világába.
2014-03-03 00:00:00
Harman/Kardon NC, az útitárs A H/K márkáról keveseknek jut eszébe éppen a fejhallgató, hiszen az amerikai cég elsősorban az asztali hifi készülékeivel szerzett ismertséget. Azt is csak kevesen tudják, hogy a Harman csoporthoz több márka is tartozik, mint pl. a JBL, az Infinity, a Lexicon, a Mark Levinson, vagy éppen az AKG. Ez utóbbi különösen érdekes tesztünk alanya szempontjából, mert a híres osztrák gyártó felvásárlása nélkül a Harman aligha vágott volna bele a fejhallgató-üzletbe. Az AKG hagyományait követve azonban sikerült egy kimondottan jó minőségű terméket letenni az asztalra, mindjárt egy öttagú modellcsaláddal kirukkolva. A két fülbedugós készülék (AE, NI) mellett három fejhallgató is szerepel a kínálatban, így a BT (kékfogú, vezeték nélküli kapcsolatra képes), a CL és a csúcsmodell NC egyaránt szolgálja a minőségi zenehallgatást.
2014-02-04 00:00:00
Sennheiser IE800 - Új csúcskategóriás fülhallgató A Sennheiser IE 800-as modellje a négyzetmilliméterenként legtöbb innovációt tartalmazó fülhallgató. És pontosan ennek köszönhető, hogy ezek a pici, hallójáratba dugható fülhallgatók magabiztosan versenyre kelnek a sokkal nagyobb, csúcskategóriás fejhallgatókkal is. Ezek a fülhallgatók telis-tele vannak úttörő ötletekkel, így az audiofil zenerajongók akár útközben is a lehető legtökéletesebb hangzást élvezhetik.
2014-02-03 00:00:00
AKG K550 fejhallgató teszt
A már különösen elegáns csomagolásával prémium érzetet sugalló nagyméretű K550-as fejhallgató tervezői sikeresen találták meg a tökéletes egyensúlyt a zajokat hatékonyan kizáró zárt kialakítás, és a mind a külsőben, mind a viselési komfortban, mind pedig a szellős, transzparens megszólalásban megnyilvánuló nyitott jelleg között. A nagyméretű, vaj puha bőrrel bevont kagylókban a kategória legnagyobbjának számító 50 mm-es meghajtók találhatók, a 2D kialakítás révén pedig a pánton elforgatható kagylók ideálisan simulnak a fejre, és a szerkezet nem is nehéz, ennek okán hosszú ideig kényelmesen lehet viselni.
Összehasonlítás