Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü
Ön itt jár: > >

Tesztek

2015. 08. 06. 15:15:15
AKG K3003 high end fülhallgató teszt Rendszeres olvasóink megszokhatták, hogy szerkesztőségünkben sokszor vendégeskednek magasabb kategóriába tartozó fülhallgatók. Ritka pillanathoz érkeztünk, ugyanis a mai cikkben bemutatott AKG K3003 minden szempontból maga mögé utasítja az összes hallójáratba illeszkedő rendszert, amit eddig kipróbáltunk. Talán ez a világ legjobb fülhallgatója? Tesztünkből minden kiderül?
Tovább a teljes teszthez >>
2015. 04. 08. 14:12:05
Fejhallgató márkák tesztje 2015 Ahogy a bulikon is a fellépők mellett a hangtechnika a felhőtlen szórakozás egyig legszükségesebb alapja, úgy a kiadott számoknál is döntő fontosságú, hogy milyen portálon keresztül szólal meg az adott felvétel. Persze minden magára valamit is adó zenekedvelőnek meg van a maga kedvence, de most a Time Magazine szakértői végre összegyűjtötték szakmai igényességgel, hogy szerintük mely fej –és fülhallgatók a legjobbak, illetve, melyeket jobb messziről elkerülni. Mindezt azért tartották szükségesnek, mert az átlagvásárló szerintük manapság nem a minőséget keresi, hanem inkább egy agyonreklámozott terméket vásárol meg, amit valamilyen nagy névhez tud kötni, természetesen elég borsos áron.
2015. 03. 16. 02:06:25
Yamaha HPH-MT220 stúdió fejhallgató teszt Nyers és erős, cserébe a tényeket a legtöményebb módon, azonnal átsugározza a fejünkbe. Mi ez, talán Wasabi? Nem, bár a Yamaha HPH-MT220 is japánból származik, de ő nem fűszer, hanem füles, ráadásul egy ízig-vérig monitor fejhallgató. Márpedig a stúdiók világában fűszerezésnek nincs helye, éppen ezért álltunk neki kíváncsian a termék tesztelésének!
Tovább a teljes teszthez >>
2015. 03. 16. 02:04:37
Grado SR125 fejhallgató teszt Ezúttal igazi különlegesség került szerkesztőségünkbe, a rendkívüli minőségű fejhallgatóiról ismertté vált Grado műhelyéből. Ráadásul ez a modell még nem a legdrágábbak közé tartozik, mi több, a cég állítása szerint az SR125e az eddigi legjobb ár/érték arányú termékük. Halljuk, mit tud a kicsike!
Tovább a teljes teszthez >>
2014. 03. 11. 00:00:00
Sennheiser Momentum - a zene nagy pillanatai
Míg a szépséges HD598 egy valódi otthoni klasszikus, addig a kisebb méretű, ezért hordozható lejátszókhoz illetve mobil zenehallgatáshoz (is) ideális Momentum egy igazán stílusos utcai modell, amit egy külsőségekre igényes old school típusú ember ugyanúgy bátran a fejére húzhat, mint egy yuppie, vagy akár egy lazább arc. A cseppet sem meglepő módon a gyártó Style családját erősítő Momentum designját nagyon jól sikerült eltalálni, s a végeredmény egy egyszerre modern és kortalan fejhallgató lett, ami divatos lett volna 10 évvel ezelőtt is, és valószínűleg 10 év múlva sem tűnik majd egy vitrinbe való retró darabnak.
2014. 03. 05. 00:00:00
HMDX Jam Bluetooth hangszóró A multimédiás/hordozható „kütyük” felhozatala az utóbb években óriási méreteket öltött. Új kategóriák születnek, gyártók tűnnek elő a semmiből egy-egy szellemes termékkel, miközben a kereslet is lépést tart a kínálattal. Egy biztosan látszik, a zenére igény van minden körülmények között, és a minőség mellett ma már a divattrendek legalább annyira fontosak, ha nem jobban. A legutóbb tesztelésre kapott csomagban volt első látásra nehezen azonosítható „valami”, naná, hogy elsőre ezt szúrtam ki magamnak. Akit érdekel, hogy a kis „befőttes üvegben”mit találtam, az olvasson tovább.
2014. 03. 04. 00:00:00
A rasta szív örökké dobol - Marley fejhallgatók A Marley család által létrehozott House of Marley cég Bob Marley dalainak gondolatiságát próbálta meg hifi termékek és különféle kiegészítők formájában valóságra váltani, különös figyelmet fordítva a természetes anyagok alkalmazására és a környezetvédelemre. Bőséges fejhallgató választékukból, melynek minden tagja Bob Marley számok címeiről kapta a nevét, ársorrendben felfelé haladva a Positive Vibration Rasta (EM-JH010-RA), a Revolution Midnight és a Stir it Up Harvest modellekkel kötöttünk szorosabb ismeretséget, belekóstolva a House of Marley fülesek különleges világába.
2014. 03. 03. 00:00:00
Harman/Kardon NC, az útitárs A H/K márkáról keveseknek jut eszébe éppen a fejhallgató, hiszen az amerikai cég elsősorban az asztali hifi készülékeivel szerzett ismertséget. Azt is csak kevesen tudják, hogy a Harman csoporthoz több márka is tartozik, mint pl. a JBL, az Infinity, a Lexicon, a Mark Levinson, vagy éppen az AKG. Ez utóbbi különösen érdekes tesztünk alanya szempontjából, mert a híres osztrák gyártó felvásárlása nélkül a Harman aligha vágott volna bele a fejhallgató-üzletbe. Az AKG hagyományait követve azonban sikerült egy kimondottan jó minőségű terméket letenni az asztalra, mindjárt egy öttagú modellcsaláddal kirukkolva. A két fülbedugós készülék (AE, NI) mellett három fejhallgató is szerepel a kínálatban, így a BT (kékfogú, vezeték nélküli kapcsolatra képes), a CL és a csúcsmodell NC egyaránt szolgálja a minőségi zenehallgatást.
2014. 02. 04. 00:00:00
Sennheiser IE800 - Új csúcskategóriás fülhallgató A Sennheiser IE 800-as modellje a négyzetmilliméterenként legtöbb innovációt tartalmazó fülhallgató. És pontosan ennek köszönhető, hogy ezek a pici, hallójáratba dugható fülhallgatók magabiztosan versenyre kelnek a sokkal nagyobb, csúcskategóriás fejhallgatókkal is. Ezek a fülhallgatók telis-tele vannak úttörő ötletekkel, így az audiofil zenerajongók akár útközben is a lehető legtökéletesebb hangzást élvezhetik.
2014. 02. 03. 00:00:00
AKG K550 fejhallgató teszt
A már különösen elegáns csomagolásával prémium érzetet sugalló nagyméretű K550-as fejhallgató tervezői sikeresen találták meg a tökéletes egyensúlyt a zajokat hatékonyan kizáró zárt kialakítás, és a mind a külsőben, mind a viselési komfortban, mind pedig a szellős, transzparens megszólalásban megnyilvánuló nyitott jelleg között. A nagyméretű, vaj puha bőrrel bevont kagylókban a kategória legnagyobbjának számító 50 mm-es meghajtók találhatók, a 2D kialakítás révén pedig a pánton elforgatható kagylók ideálisan simulnak a fejre, és a szerkezet nem is nehéz, ennek okán hosszú ideig kényelmesen lehet viselni.

Keresés