Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Beyerdynamic Free Byrd True Wireless in-ear fülhallgató, szürke

Ár:
89.900 Ft
Gyártó: Beyerdynamic
Cikkszám: BD728934
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Free Byrd TWS in-ear
Hagyd, hogy a mozgó Free BYRD hang végigkísérje mindennapjaidat, és élvezd a legmagasabb szintű, megszakítás nélküli zenehallgatást az aktív zajszűrésnek (ANC) köszönhetően. Ez a vezeték nélküli fülhallgató nemcsak különleges hangélményt garantál extra hosszú akkumulátor-üzemidővel, hanem teljes mozgásszabadságot is biztosít.

Jellemzők:

  • Mozgó beyerdinamic hangzás ANC és Transparency Mode segítségével; kiváló mikrofon Qualcomm cVc™ funkcióval a lenyűgöző beszédérthetőség érdekében
  • Extra hosszú akkumulátor-élettartam, akár 11 óra egyetlen töltéssel, töltőtok Qi® töltő funkcióval
  • Tökéletes illeszkedés és kivételes kényelem, 8 pár füldugó különböző méretekben és anyagokból
  • Bluetooth® 5.2, beépített Alexa, Google Fast Pair és a legújabb audiokodekek, például a Qualcomm® aptX™ Adaptive és AAC
  • Fröccsenő víz ellen védett az IPX4 minősítésnek köszönhetően

Fantasztikus hangzás – ANC & TRANSPARENCY mód
A nyugalom oázisa találkozik a csodálatos hangzással: a digitális aktív zajszűrésnek és a hibrid technológiának köszönhetően a Free BYRD hangját a környezeti zajok nélkül élvezheted – folyamatosan kiváló hangminőségben. Ha kint, vagy éppen az irodában vagy, és valami fontos történik körülötted, a környezeti zajokat a Transparency mód használatával könnyedén beengedheted újra.

 

Extra hosszú akkumulátor élettartam
A Free BYRD extra hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, egyetlen töltéssel akár 11 órát is bír. A Free BYRD fülhallgató akkumulátorának töltéséhez használd a praktikus töltőtokot akár otthon vagy akár útközben. A töltőtok Qi® vezeték nélküli kompatibilis, vagy USB-C-n keresztül csatlakoztatható.

  • 30 óra - Akkumulátor üzemidő két további töltéssel a tokban
  • 11 óra - Egyetlen töltéssel
  • 70 perc - Hallgatási idő csupán 10 perc töltés után

Tökéletes illeszkedés – Rád tervezve
A fülhallgató öt pár füldugóval érkezik, amelyeket akusztikai szakértőink fejlesztettek ki a részletekre nagy figyelmet fordítva, biztosítják a kényelmet és a tökéletes illeszkedést. Sőt, ezek a fülbe helyezhető füldugaszok további három készlet habszivacs füldugót tartalmaznak, amelyek különösen alkalmasak edzés közbeni használatra. Minél jobban illeszkedik a Free BYRD a füledbe, annál jobban lenyűgöz majd a hangélmény.

Smart csatlakozás
Vigyázz, kész, rajt! A Google Fast Pair-nek köszönhetően ez a fejhallgató pillanatok alatt csatlakoztatható az eszközödhöz. A Google és az Apple által tanúsított valódi vezeték nélküli fülhallgatóként az Alexa és a Siri is segítségedre lehet. A különböző színekben villódzó ledek a Light Guide rendszer segítségével nagyban megkönnyítik a kezelést. Használd a beyerdynamic MIY alkalmazást a Free BYRD egyéb módosításaihoz és frissítéseihez.

MIY App – A személyreszabott hangzás
A True Wireless In-Ear Free BYRD-el kombinálva az innovatív MIY alkalmazás a személyre szabást a következő szintre emeli. Egyszerűen nyisd meg az alkalmazást, és végezd el a kétperces hallásvizsgálatot: ezzel a hangzást a hallásodhoz igazítja a MOSAYC, a Mimi Sound Personalization segítségével.

Védelem fröccsenő víz ellen
Sportolnál szélben és esőben? Nem probléma! Az IPX4 tanúsítvány szerint a Free BYRD védve van a fröccsenő víztől, így tökéletes társad lehet ilyenkor is a szabadban. A kiváló minőségű anyagok garantálják a minőséget és a hosszútávú használatot. Ha elveszíted valamelyik fülhallgatót, vagy cserealkatrészekre, például füldugókra van szükséged, ezeket könnyedén megrendelheted tőlünk.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 22000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Kompatibilitás Andorid, iOS
Bluetooth van
BLUETOOTH® VERZIÓ 5.2
TÁMOGATOTT BLUETOOTH® PROFIL HSP 1.2, HFP 1.7.1, A2DP 1.3.1, AVRCP 1.6, AVCTP 1.4, AVDTP 1.3, SPP 1.2, eszközazonosító 1.3, RFCOMM 1.2, GAVDP 1.3
KODEKEK aptX™ Adaptive, AAC, SBC
AKKUMULÁTOR ÜZEMIDŐ Akár 11 óra

Keresés