Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Audioquest Night Hawk fejhallgató

Ár:
189.999 Ft
Gyártó: Audioquest
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Elérhetőség: Előrendelhető
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Szín
 
Platform
Nincs
Menny.:

Leírás

Megérkezett az AudioQuest NightHawk, a 3D nyomtatással készült fejhallgató!
A dizájn teljesen más, mint amit eddig megszokhattunk. A fejhallgató fülkamráinak külső borítása egy folyékony fának nevezett anyagból készül. Ez tulajdonképpen fa rostokból áll, de olyan módon feldolgozva, hogy a félkész anyag a műanyagokhoz hasonlóan, fröccsöntéssel nyeri el végleges alakját. Így az elkészült alkatrész fényes, lakkozott hatású, miközben a szerkezete a fa számos előnyös tulajdonságát is megőrizte, de sokkal könnyebb egy szokványos fa burkolatnál. Mindezek mellett, a folyékony fából készült alkatrészek egyedi mintát hordoznak, és valóban gyönyörűek.
A Nighthawk belsejében sem szokványos hangszóró dolgozik. Az olcsó, leheletvékony műanyag fóliából sajtolt membrán helyett a modern hangfalakban is használt bio cellulóz anyagot használt az AudioQuest. Igen, akár azt is mondhatjuk, hogy ez csak egy huncut álnév a papírmembránra. Bár, aki ismeri a mai hangszórógyártást, az tudja, hogy az anyagok és a dizájn itt legalább annyit változtak, mint az autógyártásban. Vagyis egy mai papírmembrán hangja nagyjából úgy viszonyul a régi hangfalakéhoz, mint ami egy mai F30 sorozatú 3-as BMW utasbiztonsága az első generációs E21-eséhez. No de térjünk csak vissza a papír hangszórós hasonlathoz, hiszen még a membrán pereme is gumiból van! Gondoljunk csak bele! A szokványos, 2-3cm széles gumiperem helyett, tized akkorát kell a membrán és kosár közé rögzíteni! Nem véletlen, hogy ilyesmit máshol nem nagyon látunk! Mindezek tetejébe, még a mágneses légrés sem a szokványos, hanem két részre osztott, hogy nagy kilengés esetén is hatékony maradjon a lengőtekercs.
A hangszórók és a külvilág kapcsolatát biztosító rácsozat sem hétköznapi. A 3D nyomtatással, pontosabban lézer szinterezéssel készült és a különleges formája által csökkenti a nemkívánatos torzításokat.
A komfort sem hétköznapi! A fejhallgató kényelmes fekvését ugyanis nem egymásra merőleges, merev tengelyek adják, hanem gumi felfüggesztések. Így a külső, merev szerkezet csak közvetett kapcsolatban van a hallgató fejével, ezzel könnyebbé téve a viseletet.
A kábelre biztosan nem lesz panasz! Ezt nem is ragoznánk. Az AudioQuest ebben nagyon rutinos!

Paraméterek

Headphone Specifications
Impedance 25 ohms
Sensitivity 100dBSPL / mW
Power Handling 1.5W
Driver 50mm Dynamic | Biocellulose Diaphragm |1.2T Split-Gap Motor
Weight 346g
Cable Specifications
Length 8’ (2.4m)
Conductors Perfect-Surface Copper+ (PSC+)
Geometry Symmetric Star-Quad
Dielectric Foamed-Polyethylene
NDS Carbon-Based Noise-Dissipation System
Terminations 3.5mm Stereo ' Dual 2.5mm Mono | Direct-Silver Plated Pure Red Copper

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés