Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Kényeztesd a füled! A Sennheiser bemutatja az URBANITE fejhallgatóit!

Kényeztesd a füled! A Sennheiser bemutatja az URBANITE fejhallgatóit! Kényeztesd a füled: a Sennheiser új URBANITE fejhallgatója a nagyvárosi stílus új hangzása, amely útközben is az intenzív klubhangulatot felidéző basszussal ajándékoz meg. Az audio specialista új mobil fejhallgató-sorozata – a fülre-fekvő URBANITE és a kagylós URBANITE XL – szilárd basszussal szolgál, de a Sennheiser kompromisszumokat nem ismerő audio szakértelmével karöltve, ami kiváló tisztaságot biztosít a teljes frekvenciaspektrumban. 
„A Sennheiser URBANITE fejhallgatók célcsoportja az ezredfordulós generáció, amely magasabb szintű tudással és igényekkel rendelkezik. Ezek a fiatalok a keményebb hangzást kedvelik és szeretnek jól kinézni, miközben okos fogyasztók is, akik a minőséget illetően nem ismernek kompromisszumot. Basszushangzásra vágynak, de jó minőségűre. A Sennheiser URBANITE ezekre az igényekre válaszol” – mondta Tim Voelker, a Sennheiser Communications A/S értékesítési- és marketing igazgatója. „Mi egy olyan friss és új dolgot hozunk, amely találkozik ennek a céltudatos közönségnek az igényeivel, idén ősszel pedig egy izgalmas közösségi média kampányon keresztül népszerűsítjük az URBANITE sorozatot „Kényeztesd a füled“ címmel.”
 
„A Sennheiser URBANITE sorozattal egy olyan fejhallgató-családot alkottunk, amely hihetetlenül masszív, mivel tartós, és olyan kiváló minőségű alapanyagokat és fém alkotóelemeket tartalmaz, melyek – a hangzás mellett – kiemelik a sorozat modelljeit a többi divatos fejhallgató közül. A hordozhatóságot elősegítő, egyedi összehajtási technikának köszönhetően a Sennheiser URBANITE igazán készen áll az utcai életvitelre” – mondta Dr. Christian Ern, a Sennheiser Communications A/S szórakoztató-elektronikai termékmenedzsmentjének igazgatója.
 
Az URBANITE sorozat modelljei – vezetékbe épített távszabályzójuknak és mikrofonjuknak köszönhetően – kiváló megoldást jelentenek az útközbeni kapcsolattartáshoz. Az Apple iOS készülékekhez vagy a Windows és Android alapú eszközökhöz (pl. Samsung Galaxy) tervezett dedikált változatok használatával könnyedén kezelheted telefonhívásaidat vagy vezérelheted zenéidet okostelefonodon és tableteden.
 
 
Széleskörű színválaszték – benne fekete és farmerkék – az Android és Samsung készülékekhez tervezett modellek mindegyikénél, az iOS URBANITE modelleknél homok, nemzeti és szilvakék, míg az iOS URBANITE XL modelleknél homok, nemzeti és olivazöld színekkel kiegészítve. A rozsdamentes acél csuklópántok feltűnő, nagyvárosi megjelenést kölcsönöznek a színben hozzáillő szövettel bevont fejpánttal rendelkező, trendi konstrukciónak. Mindamellett a prémium minőségű csuklópántokon és az erős alumínium csúszkákon alkalmazott fém gondoskodik ezen fejhallgatók hosszú élettartamáról.
 
A masszív csúszkák és csuklópántok is kiválóan megférnek a szuper-puha fülpárnákkal, melyek tökéletesen kívül tartják a külső zajt és hosszú ideig tartó zenehallgatás esetén is nagyszerű kényelmet biztosítanak. A Sennheiser URBANITE XL pedig nagyobb fülpárnáinak köszönhetően még nagyszerűbb kényelmet kínál.
 
 
Az Urbanite fejhallgatók a még megnyugtatóbb használat érdekében egy biztonságos tárolást biztosító, puha tartótokkal és 2 éves nemzetközi garanciával is rendelkeznek.
 
A termékek várható fogyasztói ára:
URBANITE - 54 900 Ft
URBANITE XL - 69 900 Ft
 
Képaláírások:
URBANITE_Nation.jpg: Az új URBANITE szilárd basszussal szolgál, a Sennheiser kompromisszumokat nem ismerő audio szakértelmével karöltve
URBANITE_all colours.jpg: Öt különböző stílusban kaphatók, színben hozzáillő szövettel bevont fejpánttal 
URBANITE_XL_all colours.jpg: Öt különböző stílusban kaphatók, színben hozzáillő szövettel bevont fejpánttal 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír újdonság

Keresés