Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

MEZE 109 PRO audiofil fejhallgató, dió

Ár:
329.900 Ft
Gyártó: MEZE
Cikkszám: 109-PRO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

A Meze Audio a rendkívüli hangzás, az időtlen esztétika és a kiváló kivitelezés iránti tiszta szenvedélyből született. Filozófiánk a mai napig változatlan. Célunk, hogy integrált megközelítéssel, a minőség, a felépítés vagy a teljesítmény megszorítása nélkül elmossuk a határokat a fejhallgató-tervezés és a művésziség között, és inspiráló, tartalmas élményeket teremtsünk. Minden szempont számít – hangzás, kényelem, anyag – ezek egyformán fontosak egy olyan tartós termék létrehozásában, amelybe újra és újra beleszerethetsz. A megjelenéstől a technológiáig a Meze Audio termékeket úgy tervezték, hogy felülmúlják a rövid életű trendeket, és hosszú távú értéket nyújtsanak azoknak, akik választják őket.


Jellemzők:

  • A jelátalakító mérete: 50 mm
  • Frekvencia válasz: 5Hz - 30KHz
  • Érzékenység: 112dB SPI 1KHz-en, 1mW
  • Impedancia: 40 Ω
  • Súly: 375 gr (13 uncia) kábelek nélkül
  • Fülkagyló: fekete diófa

"A 109 PRO némiképp újdonságnak számít a fényűző és díjnyertes izodinamikus fejhallgatóiról ismert cégtől. Az ötven milliméteres dinamikus meghajtókkal felszerelt, nyitott kialakítású fejhallgató teljesítménye ugyanakkor a gyártó alkalmazkodóképességét bizonyítja. A 109 PRO a tágas, részletes hangzás és a feszes, kontrollált basszusok csábító kombinációját kínálja, kiváló fejhallgató, amely minden típusú zenéhez alkalmas. Az akusztikai szempontból okos dizájn a pazar, fekete diófa-házra és a karcsú, könnyű keretre épült, miáltal a füles a megjelenés terén is diadalmaskodik. Az önbeálló fejpántnak és a velúr fülpárnáknak köszönhetően – garantált a hallgatási kényelem." – EISA.EU

MÉLY MEGHALLGATÁS MEGHATÁROZÁSA - EGY SZEMÉLYES UTAZÁS HANGON KERESZTÜL
A Meze Audio első dinamikus, nyitott fejhallgatója, a 109 PRO bizonyítja elkötelezettségünket, hogy a hang hű visszaadásán túllépve tiszta érzelmeket keltsen.

Minden egy céllal kezdődött – az öröm megteremtésével. Arról szól, hogy hagyd magad elveszni a hangzásban, a kedvenc előadóddal, daloddal vagy hangszereddel ápolt bensőséges kapcsolatodban, amikor minden zavaró tényező megszűnik.


"Mindennek a lényege, hogy a zene az érzelmek kifejezése, az élet ünnepe és az örök emlékek jelképe. A 109 PRO minden része, az általunk használt prémium anyagoktól a bonyolult tervezésig ugyanazt az érzelmet testesíti meg, mint kedvencünk a zene érezteti velünk."

– Antonio Meze, a Meze Audio vezető tervezője és alapítója

ÚJ HORIZONTOK FELFEDEZÉSE - KEZDÉS AZ ALAPOKKAL
A gyors ütemű technológia világában a bevált alapokra fogadunk. Az új, 50 mm-es dinamikus meghajtónk, amelyet a legnagyobb precizitással szereltek össze és hangoltak, lehetővé tette számunkra, hogy kitágítsuk a sebesség, a pontosság és a dinamikatartomány határait.

DIAFRAGMA DESIGN
A membrán a fejhallgató szíve, amely azokat a hullámokat állítja elő, amelyeket agyunk végső soron hangként érzékel. Az akusztikai célok elérése érdekében a 109 PRO-t tűztük ki, kutatás-fejlesztési erőfeszítéseinket az anyagkutatásra összpontosítottuk, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a tömeg és a merevség között, amely maximalizálja a fejhallgató hangzási képességeit.


Keresésünk a 109-es sorozatú Dual-Composite Diaphragm kifejlesztéséhez vezetett – egy berilliummal bevont polimer, cellulóz + szénszálas kompozit és réz-cink ötvözet kombinációjához.


A szénszálas cellulóz kompozitból készült, W-alakú kupola hihetetlen részletességgel, tisztasággal és pontossággal képes reprodukálni a magas frekvenciákat. A dinamikus meghajtókban használt hagyományos alternatíváknál tartósabb, mégis könnyű kompozit segít elkerülni a rezonanciákat, amelyek harmonikus torzításhoz vezethetnek.

 


A kupolát körülvevő ultravékony tórusz berilliummal bevont félkristályos polimerből áll, vastagsága 22 mikron. A fizikai gőzleválasztással (PVD) felvitt berillium bevonattal a meghajtó merevségének és tartósságának növelésére törekedtünk, miközben továbbra is elég könnyűnek tartottuk a gyors átmeneti reakció eléréséhez.

 

 

A berillium magas csillapító tulajdonságai a nem kívánt rezonanciákat is elnyomják, így a 109 PRO-nak semleges, élénk és átlátszó karaktert ad. A membrán körül a réz-cink ötvözetből készült gyűrű alakú stabilizátor javítja a rezgések elnyelését, hogy tovább csökkentse a torzítást.

 

 

 


A membrán egy nagy pontosságú megmunkált alumínium keretbe van burkolva, amely kiváló merevséggel rendelkezik, és megőrzi a tökéletes felületi síkságot, ami elengedhetetlen a membránnal történő precíziós összeszereléshez.

 

 

AKUSZTIKUS DESIGN


Nyitott kialakítása révén azt akartuk, hogy a 109 PRO élénk és izgalmas legyen, lehetővé téve a hallgató számára, hogy mélyebb szinten kapcsolódjon a zenéhez.
Mérnöki csapatunk által gondosan hangolt hangzás érzelmileg lebilincselő élményt nyújt nagyszerű részletgazdagsággal, tisztasággal és a megfelelő mértékű ütéssel. Organikus karaktere kiváló dinamikával, képalkotással és testes énekhanggal párosítva lélekmelengető részleteket kelt életre. Emellett a legtöbb eszközről könnyű vezetni, akár hordozható forrásokról, akár bonyolult otthoni beállításokról beszélünk.


A pók alakú szerkezet és a fülkagyló belsejében lévő akusztikus, átlátszó rács mindkét oldalról szabaddá teszi a meghajtót, így az eddigi legnyitottabb hangzás jün létre létre. Az antropometria elveit követve a hangszórót a fültől pontos szögben és távolságban helyeztük el, hogy az ideális anatómiai illeszkedést érjünk el.


A fültől precíz szögben és távolságban elhelyezett vezető ideális anatómiai illeszkedést biztosít a lehető legtermészetesebb hallgatási élményhez.


A velúr párnák kényelmesen veszik körül a füleket, optimális tömítést biztosítva a természetes hangzáshoz. Mivel a velúr sokkal puhább és jobban lélegző, mint a bőr, megakadályozza a verejtékezést és a túlmelegedést a hosszan tartó zenehallgatás során


Az önbeállító fejpánt szétteríti a súlyt, hogy egyenletes nyomást és kényelmes tartást biztosítson bármilyen fejforma és méret esetén.

SZUPER KIALAKÍTÁS - KIVÁLÓ TAPASZTALAT
A 109 PRO a kényelemről szól – a fejhallgató szerkezeti kialakításától az anyagválasztásig minden döntést körültekintően hoztunk meg annak érdekében, hogy a termék ergonómiai szempontból a legmagasabb színvonalú legyen. Miután a fejedre helyezted, a fejhallgatónak észrevehetetlenné kell válnia, így nem marad más, csak a zene.
Ezt szem előtt tartva a diófát, a cinket, a mangán acélt és a vegán bőrt egy kényelmes, könnyű, mégis rendkívül tartós szerkezetben kombináltuk.

FENNTARTHATÓAN KITERMELT FA
A fejhallgatónkhoz használt fekete diófa szigorúan származási bizonyítvánnyal rendelkező forrásból származik, életciklusuk végén lévő, kifejlett fákról szüretelve. Így védik a környezetet, teret engedve az új életnek, miközben az öreg fák újra felragyognak, Meze fejhallgató formájában.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMOT SZEM ELŐTT TARTVA KÉSZÜLT
A 109 PRO a legnagyobb gondossággal készült a fenntarthatóság jegyében. Mivel a mai döntéseink nagy hatással lehetnek a holnap világára, olyan termékeket tervezünk, amelyek tartósak. Hiszünk abban, hogy a termék hosszabb élettartama kisebb lábnyomot jelent.
Ezt a filozófiát követve a 109 PRO végtelenségig szétszedhető és szervizelhető, ha szükség van rá, ami végtelenül meghosszabbíthatja a termék élettartamát.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 50
Érzékenység 112 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Minimum frekvencia 5Hz
Maximum frekvencia 30000Hz
Vezérlés nincs
Impedancia 40 Ohm
Súly 375 gr
Fülkagyló fekete diófa
Tok kemény EVA tasak
Mellékelt kábelek 1,5 m-es puha TPE kábel, fekete alumínium házzal, 3,5 mm-es jack csatlakozóval végződve 3,5 mm-es jack csatlakozóval
3 m-es puha TPE kábel, fekete alumínium házzal, 3,5 mm-es jack csatlakozóval végződve 3,5 mm-es jack csatlakozóval
Fejhallgató kimenet 3,5 mm-es TRS jack
Mellékelt adapter 6,3 mm-es aranyozott jack csatlakozó

Keresés