Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

In-Ear fülhallgatóval bővül a Sennheiser Momentum széria

In-Ear fülhallgatóval bővül a Sennheiser Momentum széria

A Sennheiser a 2014-es IFA kiállításon mutatja be az új MOMENTUM In-Ear modellt, MOMENTUM sorozatát prémium-kategóriás hallójáratba dugható fülhallgatóval bővítve. A legkiválóbb minőségű alapanyagokból készített, gyönyörűen megmunkált MOMENTUM In-Ear vadonatúj akusztikai kialakítással rendelkezik, amely a híres MOMENTUM hangzást a legkisebb, legkompaktabb formában közvetíti.

A MOMENTUM sorozatot azok az emberek ihlették, akik kompromisszumok nélkül követik álmaikat: MOMENTUMMAL rendelkező emberek. Ők lendítik tovább a dolgokat és viszik előrébb a világot. Ha fejhallgatóról van szó, akkor kompromisszumokat nem ismerő hangminőséget nyújtó, progresszív technológiát képviselő és kiváló minőségű alapanyagokból készült termékeket keresnek, melyek a tartósság jegyében készültek. „A MOMENTUM fejhallgató-sorozat – a kompromisszumokat nem ismerő emberek igényeire válaszolva – a stílus és az anyag tökéletes fúzióját testesíti meg” – mondta Charles Cha, a Sennheiser Consumer Electronics termékmenedzsere. „Most örömmel jelentjük be a család új tagját, a MOMENTUM In-Ear fülhallgatót, amely a verhetetlen hordozható MOMENTUM-élményt a sorozattól megszokott szenvedéllyel közvetíti, hallójáratba dugható formában.”
 
Ikonikus MOMENTUM formavilág

A MOMENTUM sorozat ikonikus, elegáns formanyelvének megfelelően az új modellnél is kellemes összhangban követi a forma a funkciót, mind az alapanyag-, mind a dizájnválasztás tekintetében. Ami a megjelenést illeti, a MOMENTUM In-Ear szemrevaló külsővel bír, amely különlegessé teszi – a prémium minőségű, rozsdamentes acél alkotóelemektől kezdve, a tükörsima króm díszítéseken át, a kétszínű, elliptikus kábelig, amely gubancolódásmentes hallgatási élményt kínál.
 
A hallójáratba dugható fülhallgató a Sennheiser által újonnan kifejlesztett, kategóriavezető jelátalakító technológiájával rendelkezik, amely gondosan közvetíti a MOMENTUM sorozatra jellemző, sajátos hangzást, amit erőteljes basszus, részletekben gazdag ének és nagyszerű hangzástér jellemez. Az egyedileg megmunkált, rozsdamentes akusztikus cső és a kiváló minőségű dinamikus hangszóró-rendszer segítségével a MOMENTUM In-Ear precíz és erőteljes hangzást biztosít. A tökéletes hallójáratba illeszkedésről egy többféle méretű füldugókból álló készlet gondoskodik, kiválóan csillapítva a környező zajt. 
 
A Sennheiser MOMENTUM In-Ear modellhez használt kemény, ütésbiztos polikarbonátnak és rozsdamentes acélnak köszönhetően a Sennheiser nagyon masszív hallójáratba dugható fülhallgatót alkotott – olyan ultra-hordozható konstrukciót biztosítva, amely bárhová elkísér és elég strapabíró ahhoz, hogy a mozgalmas életvitel által támasztott igényeknek megfeleljen.
 
A MOMENTUM In-Ear a zenelejátszás vezérléséhez és a telehívások kezeléséhez egy mikrofont is tartalmazó, kábelbe épített 3-gombos távvezérlővel is rendelkezik. A modell Apple iOS vagy Windows Phone és Android (pl. Samsung Galaxy) készülékekre optimalizált két dedikált változata 2014 szeptemberétől kapható. A nyugalom garanciájaként a modellhez egy biztonságos tárolást elősegítő, prémium minőségű tartótok és 2 éves jótállás is jár.
 
A MOMENTUM sorozat része a klasszikus, kagylós MOMENTUM modell, valamint a kompaktabb fülre-fekvő MOMENTUM változat is. A MOMENTUM fejhallgatók egytől-egyig a kompromisszumokat nem ismerő hangminőség, a jellegzetes, modern stílus és a legfinomabb alapanyagok egyedi kombinációját kínálják. A MOMENTUM kagylós fülhallgató kiváló minőségű bőrből készül és fekete, barna, valamin csontszín változatban kapható. A MOMENTUM fülre-fekvő modell színválasztéka: piros, kék, zöld, rózsaszín, barna, fekete és csontszín.
 
Saját MOMENTUMMAL rendelkező emberek

EKLIPS, a legendás beatbox előadó, Nik Novak és Di Mainstone akusztikai művész, valamint Imogen Heap, az innovatív zene úttörője – ők mindannyian rendelkeznek egyedi MOMENTUMMAL. A Sennheiser és a Spotify ilyen egyedülálló emberekkel együtt dolgozva meséli el különféle inspiráló emberek történetét. Az audio specialista egy 100 emberből álló, rendkívül sokszínű csoportot kísér figyelemmel, amelyben mindenkinek a hangzás a szenvedélye, illetve kapcsolata van a hangzással, hogy többet tudjon meg a tagok életéről és saját, egyedi MOMENTUMÁRÓL. Nézd meg a közösségi video projektet és a MOMENTUMMAL rendelkező embereket a www.sennheiser-momentum.com weboldalon.
 
Képaláírás:
MOMENTUM In-Ear.jpg: A Sennheiser új MOMENTUM In-Ear modellje a legkisebb, legkompaktabb formában közvetíti a híres MOMENTUM hangzást.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír újdonság

Keresés