Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO BTA30 Pro Bluetooth adó-vevő + DAC

Ár:
59.990 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: 6953175710226
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

BTA30 Pro Bluetooth adó-vevő + DAC

A világ első Bluetooth adó-vevője, amely támogatja az LDAC-t. A Bluetooth-vétel támogatja az LDAC / aptX, HD / aptX / AAC / SBC-t; A Bluetooth adó támogatja az LDAC / aptX alacsony késleltetésű / aptX HD / aptX / SBC protokollt. A portok lehetővé teszik a bluetooth eszközök vezeték nélküli csatlakozását. Optikai / koaxiális / RCA be- és kimeneti portokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik például TV, számítógép, hangszóró, fejhallgató, CD-lejátszó, játékkonzol, erősítő vezeték nélküli csatlakozását.


Jellemzők:

  • Jel/zaj viszony (SNR): 118 dB
  • Torzítás (THD+N): 0.001%
  • Bluetooth: BTv5.0 (AAC/SBC/aptX/aptX LL/ aptX HD/LDAC)
  • Chipkészlet: DAC ES9038Q2M,USB XMOS XU208 , BT CSR8675,DSP CT7302EL
  • Méret: 120 x 55 x 25.8 mm (Antenna magasság: 94.4 mm)
  • Tömeg: 145 g
 
 


A FiiO BTA30 Pro külső eszköz (pl. okostelefon) használata nélkül csatlakoztatható a FiiO BTR sorozatú adapterekhez egy pár nyomógomb nyomva tartásával. (BTR3K, BTR5 stb.)


A BTA30 Pro fém háza az elegáns megjelenés mellett az elektromágneses árnyékolásért is felel. A házhoz csatlakozó, külső antenna ideális körülmények között akár 30 méteres kör lefedésére képes.


A FiiO BTA30 Pro adó és vevő irányban is támogatja a legmodernebb, legtisztább átviteli protokollokat, így az LDAC-ot és az AptX-HD-t, de a hagyományos, régebbi eszközökkel kompatibilis átviteli módokon is képes kommunikálni.


Az aktuális dekódolási minőségről a BTA30 Pro előlapján található jelzőfény színe ad tájékoztatást. Az Apple és androidos eszközökre letölthető FiiO Music App és a FiiO Control App segítségével finomhangolhatod a BTA30 Pro működését. A kodekek engedélyezése vagy letiltása mellett pl. a hangerőt is szabályozhatod az okostelefonodról. Hangerő szabályozásra a BTA30 Pro előlapján található, finoman szabályozható potméter is használható. Az ADC görbe rekonstrukcióval felvértezett potméter tökéletes együttfutást eredményez a két oldal között. Az analóg és a digitális kimeneteket egyaránt beállítja a hangerőszabályozó.


A Japan Audio Society a tökéletes hangminőséget HiRes Audio és HiRes Audio Wireless minősítésekkel jutalmazta.

 

 

 

 

Bluetooth adó/vevő + DAC
LDAC küldése és fogadása | ES9038Q2M DAC XMOS vevő chip | Támogatja az akár 384k/DSD256 DSP felmintavételezést | Qualcomm CSR8675 | RGB kijelző | APP távirányító

 

Sokrétű megoldás
3 üzemmódjával a BTA30 PRO olyan DAC, amely támogatja az LDAC/aptX HD Bluetooth-ot és nagyban javíthatja az audiokészülékek, például a tévék, hangszórók és számítógépek hangját.

 

 

1. Bluetooth vevő- BT RX
Ebben a módban a Bluetooth képes hangforrásból (okostelefonból, tévéből, számítógépből stb.) Bluetooth kapcsolaton keresztül érkezik a hang a BTA30 Pro-ba. A BTA30 Pro analóg vonali vagy digitális optikai/koaxiális kimenetét csatlakoztasd egy erősítőhöz vagy aktív hangfalhoz! A BTA30 Pro két forrást tud párhuzamosan kezelni. A két párosított eszköz közül azt használja aktuális forrásként, amely felől zenei jelfolyamot érzékel. Két aktív jelfolyam esetén csak akkor vált a második forrásra a BTA30 Pro, ha az elsőn megáll a jelfolyam, és fordítva.

 

2. Bluetooth adó- BT TX
A BTA30 Pro vezetékes összeköttetésen keresztül fogadja a digitális formátumú zenei jelet, és Bluetooth kapcsolaton keresztül továbbítja azt egy vagy két Bluetooth fogadására képes fülhallgatóhoz vagy külső hangrendszerhez. Ha két Bluetooth eszközt csatlakoztatunk a BTA30 Pro-hoz, akkor mindkét vevőn egyszerre hallható a BTA30 Pro-ból származó hang. (Pl. a tévéből származó műsort két Bluetooth fejhallgatóval egyszerre élvezhetitek a társaddal.)

 

 

3. DAC
A BTA30 Pro optikai, koaxiális vagy USB kábelen keresztül fogadja a digitális jelfolyamot a lejátszó felől (ami akár egy számítógép is lehet). A digitális-analóg átalakítást követően az analóg jel a BTA30 Pro vonali (line-out) kimenetén jelenik meg. Az RCA csatlakozón keresztül egy külső erősítőhöz (pl. szobai hangrendszerhez) továbbíthatod a BTA30 Pro által dekódolt, analóg hangjelet. A BTA30 Pro átalakítási képessége az alkalmazott bemenettől függ: koaxiális bemeneten 192 kHz/24 bit (DSD64), optikai bemeneten 96 kHz/24 bit, USB bemeneten pedig 48 kHz/16 bit minőségben működik az átalakítás.

 

Különböző bemenetek a maximális kényelem érdekében
1. Ha kiváló minőségű kábelekkel csatlakozol egy külső erősítőhöz vagy hangszóróhoz, alacsony jelveszteséget és pontos csatorna szétválasztást biztosít


2. Optikai / koaxiális kimenet - digitális hang küldése közvetlenül egy külső dekóderhez.


3. Optikai / koaxiális bemenet - közvetlenül fogadja a digitális audiojeleket kevesebb jelveszteséggel


4. USB csatlakozó - a nagyobb kompatibilitás érdekében más eszközökkel

 

Qualcomm CSR8675 Bluetooth chip
Qualcomm CSR8675 Bluetooth chip A BTA30 PRO a hatékony Qualcomm CSR8675 Bluetooth chipet használja a továbbfejlesztett audio alkalmazásokhoz - támogatva a 24 bites hangfeldolgozást és 120 MHz-es DSP-vel felszerelve, hatékonyan integrálja a különféle Bluetooth dekódolási funkciókat.

 

 

Nagy teljesítményű ES9038Q2M DAC
A digitális-analóg átalakításért a kiváló ES9038Q2M felelős, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén halljad a zene minden apró részletét, és ezáltal szélesebb dinamikatartományt biztosít. A kondenzátorok együttműködnek az ES9038Q2M-mel a tisztább és átláthatóbb magas hangok érdekében.

 

XMOS dekódolás a továbbfejlesztett dekódolás érdekében
Az XMOS chip könnyedén kezeli a hangok széles skáláját formátumok akár 384 kHz/32 bites PCM és natív DSD256, lehetővé téve a minőségi zenehallgatást.

 

 

Nagy teljesítményű audio DSP
A BTA30 Pro azon kevés asztali Bluetooth és SPDIF eszköz közé tartozik, amely lehetővé teszi a dekódolási igények kielégítését különféle formátumokat és ezzel a sokoldalúságot növeli. A DSP lehetővé teszi bármilyen digitális audiojelet 384 kHz-re történő felmintázését, nagymértékben a hang pontosságának javítása a jobb hallgatási élmény érdekében

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Jel/zaj viszony (SNR) 118 dB
Torzítás (THD+N) 0.001%
Bluetooth BTv5.0 (AAC/SBC/aptX/aptX LL/ aptX HD/LDAC)
Chipkészlet DAC ES9038Q2M,USB XMOS XU208 , BT CSR8675,DSP CT7302EL
Méret 120 x 55 x 25.8 mm (Antenna magasság:94.4 mm)
Tömeg 145 g

Keresés