Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

DENON Sounds Like You széria

FP
2013. 11. 01. 00:00:00
DENON Sounds Like You széria A Denon, a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek gyártója, a mai napon bemutatja két teljesen új minőségi fülhallgatóját két különböző életstílushoz. Mindkét modell elérhető már Európa szerte.
A Denon Music Maniac kategóriához tartozó AH-C250 kivételes hangminőséget kínál egy kompakt, elegáns, precízen megmunkált dizájnnal párosulva. Ez az in-ear modell egyetlen kiegyensúlyozott meghajtót tartalmaz a tömör cink fém házban, így a legjobb stúdió minőségű hangzást kapjuk függetlenül attól, hogy milyen típusú zenét hallgatunk. A gubancmentes kábel tartalmaz egy inline távirányítót (az Apple iPod, iPhone és iPad vezérléséhez), és egy mikrofont a telefon beszélgetésekhez. 

Az új Denon AH-C101 Urban Raver modell a trendi zene szerelmeseinek készült, akik szeretik a kiemelt mélyhang reprodukciót. A kortárs-stílusú, fülbe helyezhető fülhallgató 11.5mm-es meghajtói professzionálisan hangoltak, úgy hogy kiemeljék a mélyhang élményét. A cég itt is használja radiális kaszkád csillapító rendszert, amely a kábelen jelentkező nemkívánatos rezgéseket a minimális szinten tartja, így lehetővé vált a jobb, részletgazdagabb adatátvitel. Kiváló minőségű neodímium mágneseket használnak a membránoknál, így javítva a dinamikát és a hatékonyságot. 


A Denon fejhallgatókat négy különböző életstílushoz tervezték

A Denon új életstílus-orientált termékválasztéka négy életstílushoz, vagy felhasználási szokáshoz lett tervezve. A DENON új, találóan elnevezett Music Maniac fejhallgató szériája a hagyományos audiofil felhasználóknak lett tervezve; itt a középpontban az akusztikus tisztaság és a hangminőség áll. Egy további életmód - melyet a Denon Urban Raver-nek hív - modelljei a fiatalabb zenerajongókat célozza meg, akik a kortárs zenéket hallgatják, amit a kiemelt basszus jellemez. A Denon Globe Cruiser fejhallgatók kifejezetten a gyakori utazók igényeinek a kielégítésére születtek, míg a Denon Exercise Freak fejhallgatók a sportrajongók számára lettek tervezve. Mind a négy életstílushoz tartozik egy okostelefon alkalmazás hozzáadott tulajdonságokkal. 


Denon Audio App - a Music Maniac fejhallgatókhoz

Bár sok audiofil kerüli, hogy zenét hallgasson saját okostelefonján, a Denon rájött, hogy ez az ellenállás végül akár hiábavaló is lehet. Ezért létrehozták a Denon audio okostelefon alkalmazást. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy EQ-val beállítsák a zene optimális minőségét. Az alkalmazás tartalmaz egy integrált audió lejátszó funkciót az iPhone vagy iPod touch készüléken tárolt zenékhez, lehetővé teszi az azonnali lejátszási lista létrehozását közvetlenül az alkalmazásból és egyszerű hozzáférést biztosít aTuneIn internetes rádióhoz; több, mint 70.000 internetes rádióadóhoz világszerte. Emellett automatikusan frissíti a Facebook / Twitter állapotát is. Párosítva egy Denon Music Maniac fejhallgatóval a Denon audio alkalmazás igazi zenei élményt nyújt egy okostelefonon. Denon Club App - az Urban Raver fejhallgatókhoz A Denon Club alkalmazás kimondottan az Urban Raver fejhallgatókhoz lett tervezve. Csakúgy, mint az Audio App, ez is lehetővé teszi, hogy testre szabja a hangélményt. Annak létrehozására, tárolására és megosztására az egyéni EQ görbék és egy valós idejű spektrumanalizátor is segítenek. Továbbá a tulajdonos megnézheti azt is, hogy mit is énekel a kedvenc művésze - a dalszövegek elérhetőek a lejátszó egy gombnyomására. A Denon Urban Raver fejhallgató és a Denon Club App biztosítja a tökéletes kombinációt. 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír újdonság

Keresés