Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless fejhallgató, fekete (Bemutató darab)

Ár:
159.999 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4044155237153-DEMO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 999 Ft
Budapesti üzlet: Nem elérhető
Debreceni üzlet: Nem elérhető
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Nem elérhető
Szín
 
Platform
Nincs
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.
 




MOMENTUM 3 WIRELESS BLACK


Az új MOMENTUM Wireless a Sennheiser forradalmi, prémiumkategóriás fejhallgató családjának legifjabb tagja, melyet kiváló hangzás, élvonalbeli technológia és modern megjelenés jellemez. Kiegyensúlyozott mélytartománya és precíz, stúdióminőségű hangzása révén ez a fejhallgató újrafogalmazza a prémiumkategóriás fejhallgatókkal történő zenehallgatás élményét.


Jellemzők:

  • Frekvenciamenet (fejhallgató): 6 Hz – 22000 Hz
  • Iránykarakterisztika: 2 gömbkarakterisztikájú mikrofon
  • Audio bemenet: Bluetooth, Analog (mini jack), USB-C
  • Működési idő: 17 óra


Egyetlen hangot se mulassz el
Az aktív zajkioltás és a Transparent Hearing (hangáteresztés) funkció lehetővé teszi, hogy saját igényei szerint hallja a környező világ hangjait. A továbbfejlesztett aktív zajkioltás a különböző környezeti adottságokhoz igazodva háromféle üzemmódot kínál. A Transparent Hearing funkció használatával pedig zenehallgatás közben is maradéktalanul tudsz összpontosítani a körülötted zajló dolgokra.

A Te hangod, a Te feltételeid
Az aktív zajcsökkentés és a Transparent Hearing funkció lehetővé teszi, hogy megtapasztald az audio világát a Te feltételeid szerint. A fejlett aktív zajszűrés három módot kínál, amelyek a különböző környezetekhez vannak igazítva.

Merülj el a zenében
Az új MOMENTUM Wireless fejhallgató fülkagylói csúcsminőségű gömbcsuklókhoz csatlakoznak, amelyek a szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült, összehajtható csúszkákon fokozatmentesen állíthatók. Mind a kényelem, mind a hangzás szempontjából fontos, hogy a fejhallgató személyre szabottan illeszkedjen a fejre. Újonnan tervezett fülkagylóival a MOMENTUM még kényelmesebb viseletet biztosít

Állítsd be a hangulatodnak megfelelő tempót
Egy egyszerűen és intuitív módon kezelhető, 3-gombos kezelőfelületen keresztül egy szempillantás alatt válthatsz a zenehallgatás és telefonálás között. A hangerőszabályzó is egyetlen érintéssel aktiválható, és rögtön létrehozható a kapcsolat a hangasszisztenssel. Bármilyen helyzetben is találd magad, a MOMENTUM Wireless a részletgazdag hangzás létrehozásához szükséges összes funkcióval rendelkezik.

Életstílusoddal összhangban
A MOMENTUM Wireless zökkenőmentesen képes együttműködni telefonos hangasszisztens funkciójával. A történések függvényében egyetlen koppintással váltani tudsz a virtuális és a való világ között. A MOMENTUM Wireless kiváló hangzásával felvértezve többé sohasem fogsz kiesni a ritmusodból.

Testreszabás – a tenyeredben
A Sennheiser Smart Control alkalmazás három különböző zajkioltási módot és egy beépített EQ-t kínál. Az intelligens TILE technológiának köszönhetően akkor is könnyedén megtalálhatod fejhallgatód, ha a helyzet kaotikussá kezd válni körülötted.

Mi van a dobozban

  • MOMENTUM Wireless
  • Audio, 3,5 mm kábel
  • USB-C --> USB-A adapter
  • USB-C kábel
  • Gyors üzembehelyezési útmutató
  • Biztonsági útmutató
  • Tartótok
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Akkumlátor kapacitás 600mAh
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Vezeték nélküli
Minimum frekvencia 6Hz
Maximum frekvencia 22000Hz
Fülpárna anyaga Bőr
Rendszer Zárt
Akkumlátor töltési idő 3óra
Vezeték nélküli Bluetooth
Impedancia 22 Ohm
Működési idő 17óra
Iránykarakterisztika 2 gömbkarakterisztikájú mikrofon
Bluetooth verzió Bluetooth 5 compliant
Támogatott profilok A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Fülrész Kagylós kialakítás
Audio bemenet Bluetooth, Analog (mini jack), USB-C
Jelátalakító típusa Dinamikus, zárt
Akku/elem jellemzők Újratölthető lítium-ion akku
Kodek SBC, aptX™, aptX™ Low Latency, AAC
3 Active Noise Cancelling Modes
Csatlakozó USB-C
Áramellátás 5.0 V DC, 330mA

Youtube videók

Keresés