Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser HD 600 fejhallgató

Ár:
155.990 Ft
139.900 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama:
2023. 05. 17. - 2024. 04. 04.
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4044155249545
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

HD 600

A tökéletes tisztaság jegyében tervezett HD 600 profi választás a referencia minőségű lejátszáshoz. A Sennheiser tökéletes hangzás iránti szenvedélyének egyik megtestesítője, amelyet világszerte az elemző zenehallgatás szabványeszközeként ismernek el, mind a technikai, mind a hi-fi alkalmazások területén – akár 20 évvel a megjelenését követően is.


Jellemzők:

  • A kiváló minőségű nyitott fém hálós rácsok rendkívül átlátszó hangot adnak
  • A számítógépes optimalizált mágneses rendszerek minimalizálják a harmonikus és intermodulációs torzítást
  • A rendkívül könnyű alumínium hangtekercsek kiváló tranziens választ biztosítanak
  • A neodímium vasmágneses rendszerek optimális érzékenységet és kiváló dinamikus választ biztosítanak
  • Rendkívül természetes, térbeli és pontos hangzás
  • Levehető, OFC rézkábel
  • Kivitel: nyitott, dinamikus, fül köré fekvő
  • Frekvenciaátvitel: 12 Hz-39 kHz
  • Névleges impedancia: 300 Ohm
  • Hangnyomás: 97 dB
  • Torzítás: 0,1%
  • Súly: 260 g
  • Kábel hossz: 3 m
 

A műszaki jellemzők közelebbről
A HD 600-at azzal a szándékkal fejlesztették, hogy a mérnökök és audiofilek számára az audio lánc elején objektív értékelési eszközt biztosítson. A HD 600 – melyről a lejátszási gomb megnyomását követően szinte meg is feledkezünk – referencia-fejhallgatóként szolgál a mixek, mesteranyagok, illetve akár a különböző audiokészülékek kiértékeléséhez is. A fejhallgató „eltűnése” a hangvisszaadás innovatív, szisztematikus megközelítésével kezdődik, amely az áttetszőséget használja vezérelvként. A Sennheiser progresszív gyártási technikáinak és a számítógép-alapú jelátalakító-optimalizálásnak köszönhetően ez a fejhallgató tökéletesen egyesíti magában a hangzás művészeti és tudományos megközelítését.

Nyisd meg az elméd
A HD 600 jelátalakító rendszerének alapja egy hangáteresztő, hátul nyitott fülkagyló, amelyben minden egyes hanghullám szabadon terjed – a Sennheiser forradalmi és tökéletesített újítása a legtermészetesebb személyes hangzásélményt kínálja. Az exkluzív 42 mm-es hangszóróból kilépő hang turbulencia és torzulás mentes, ami a légáramlást szabályozó, speciális akusztikai selyem használatának és a kézi összeszerelésnek köszönhető. Az ultrakönnyű alumínium lengőtekercsekkel ellátott 38 mm-es membrán gyors válaszidőt biztosít, melynek eredményeképpen a hangzás rendkívül részletgazdag és árnyalt lesz. Méretének és integritásának egyedi kombinációjából adódóan a hangszóró a teljes hallható hangtartományban forráshűen adja vissza a hangzást – azt a fajta hallgatási élményt nyújtva, amely az elemző zenehallgatás elengedhetetlen előfeltétele. A HD 600 fejhallgató 300 ohmos impedanciája olyan egységes hátteret biztosít, amelyből hanganyagaid eddig rejtett, apró részletei és finom árnyalatai is jól kivehetően hallhatók. Minden egyes jelátalakító szigorú méréseken megy keresztül, hogy mindkét csatorna a teljes frekvenciatartományban azonos teljesítményt nyújtson. A bal és jobb csatorna közötti eltérések csökkentésével a fejhallgató a helyiség akusztikájától és a hangfalak elhelyezésétől függetlenül gondoskodik a mastering minőségű hangzásról.

Minőségellenőrzés
A tervezők egy olyan fejhallgató megalkotásán dolgoztak fáradhatatlanul, amely képes megfelelni a luxuskényelmet és tartósságot igénylő stúdiók professzionális igényeinek. A HD 600 velúr fülpárnája rugalmasan illeszkedik, kényelmessé téve a DAW munkaállomások vagy hi-fi berendezések mellett töltött huzamosabb használatot is. Még a fülkagyló-rács mintázatát is kifejezetten ehhez a jelátalakító rendszerhez tervezték, valódi személyes hangzásélményt garantálva. A korszerű írországi üzemben gyártott HD 600 készítésénél a legapróbb részletekre is figyelnek, amit a legkülönfélébb akusztikai anyagok használata is szükségessé tesz. A gyártási tűréshatárok rendkívül szigorúak, így a HD 600 nyújtotta élmény a vásárlás idejétől és helyétől függetlenül a világ minden részén azonos. A rezonátorok például rozsdamentes acélhálóval készülnek, hogy a gyártást követően is egyenletes teljesítményt nyújtsanak. A HD 600 alkotóelemeinek nagyrésze moduláris, így ezen referencia minőségű monitoring megoldás működőképességének fenntartása sem okozhat gondot.

Minden a kapcsolatról szól
A HD 600 egy levehető, impedanciával illesztett kábellel érkezik, rendkívül alacsony kapacitással. Az audiofil szabvány 6,3 mm-es sztereó csatlakozóval többek között a következő eszközökhöz csatlakozhatsz: fejhallgató-erősítők, A/V vevőegységek, digitális audio lejátszók, számítógép-alapú munkaállomások, analóg készülékek stb. A 3 m hosszú kábel a stúdióban használt, illetve a mélyebb polcon vagy asztalon elhelyezett készülékek esetén is zavartalan zenehallgatást biztosít. A tartozék 6,3 mm --> 3,5 mm-es adapterkábel segítségével a fejhallgató számtalan más audioeszközhöz is csatlakoztatható.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Érzékenység 97 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Hi-Fi
Minimum frekvencia 12Hz
Maximum frekvencia 39000Hz
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 300 Ohm
Kábel hosszúság 300cm

Keresés