Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser HD 560S nyitott fejhallgató

Ár:
73.990 Ft
58.990 Ft
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 05. - 2024. 04. 04.
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4044155257267
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 



HD 560S

Jellemzők:

  • Természetes és pontos referenciahang
  • A vadonatúj jelátalakító az erős mágnessel könnyedén reprodukálja a mély, meghatározott basszust és a ragyogó magas hangokat
  • Az új polimer keverékből készült jelátalakító membrán rendkívüli lineáris kitérést kínál a kiváló kontroll érdekében
  • A szögben elhelyezkedő jelátalakítók minden alkalommal újraalkotják az optimális hallgatási pozíciót, anélkül, hogy akusztikus helykezelést kellene végrehajtani
  • A nyitott fülpárnák megkönnyítik a hanghullámok természetes terjedését
  • Kiváló részletkeresés gyors, tiszta basszusválasszal
 

 

Fedje fel az igazságot a zenéjében.
Az audiofilek manapság már megfontolt céllal figyelik a zenéjüket a készülékek széles skáláján, a fejhallgató-erősítőktől az audio interfészeken át a számítógépekig. A HD 560S a hangok analitikus szerelmesei által elvárt lineáris teljesítményt nyújtja forradalmi szinten, lehetővé téve a hallgató számára, hogy akár a szórakozás, akár a produktivitás érdekében őszintén belepillantson a zenéjébe.

 

 

Nyitott fülkagylók a nyitott gondolkodáshoz
A HD 560S nyitott hátú kialakítása a hanghullámok természetes terjedését teszi lehetővé. Az ergonomikus akusztikus finomítás (E.A.R.) technológiát alkalmazó, szöget bezáró meghajtóegység-elhelyezés a hifi hangszórók és a csúcskategóriás hangstúdiók által alkalmazott optimális háromszög alakú hallgatási helyzetet adja vissza. Ez a kombináció széles, tagolt hangszínteret hoz létre anélkül, hogy akusztikus helykezelésre lenne szükség, lehetővé téve a zene természetes változatának meghallgatását úgy, hogy azt a zárt tér műtárgyai nem befolyásolják.

 

Jellegzetes hang
A HD 560S átalakítók kifejezetten a pontosságra lettek hangolva, az összetevők, a mixek és a médiaformátumok megbízható A/B összehasonlítását kínálva. A teljes frekvenciatartomány őszinte, amelyet lágy, mély basszuskiterjesztés egészít ki, megmutatva azt, amit a közeli hangszórók gyakran csak nehezen tudnak reprodukálni - különösen 20 és 50 Hz között. A teljesen új 120 ohmos jelátalakító membránja speciális polimer keveréket tartalmaz a lineáris kitérés és a 10 Hz feletti fényesség javítása érdekében. A meghajtóegység mágnese rendkívüli energiahatékonyságot biztosít, miközben acélhálós csillapítórendszer gondoskodik a szellőzésről; ez a kombináció mélyebb basszust eredményez, és ezzel párhuzamosan enyhíti a torzítást, amely egyébként befolyásolja a tisztaságot — ezt a különbséget csak a legigényesebb hallgatók tudják értékelni. Akár egy új, nagy felbontású mestert vagy egy retró audofil előerősítőt használ, a HD 560S könnyed és megbízható zenehallgatást tesz lehetővé.

 

 

Első a kényelem
Bár a HD 560S hangzása a népszerű HD 660S referenciaszintű DNS-ében gyökerezik, kényelmi felépítése az ultrakönnyű HD 599 készülékünkön alapul. Egy ilyen természetes fejhallgató megérdemli, hogy figyelemelterelés nélkül illeszkedjen a zenehallgató fejére, olyan érzést keltve, ""mintha ott sem lenne"". Még a velúr fülpárnákat is gondosan úgy tervezték, hogy minden érintkezési pontjuk puha legyen. A nyitott, fület körülölelő formatervezés a természetes hangzáson túlmutató előnyökkel is jár—a szellőző párna úgy marad hűvös, hogy egyszer sem kell hozzáérni a viselő füléhez.

 

 

Minden a csatlakozásról szól
Mivel az audiofilek sokféle forrást igénybe vesznek, úgy alkottuk meg a HD 560S fejhallgatót, hogy a lejátszórendszertől függetlenül kivételes élményt nyújtson. A levehető 3 méter hosszúságú kábel tökéletes szabadságot biztosít a felszereléséhez való hozzáférésben, függetlenül attól, hogy hogyan tájolja azt a beállításon belül. A 6,3 mm-es (¼ hüvelykes) csatlakozó segítségével a fejhallgató erősítőkhöz, audio-interfészekhez és a legtöbb hifi forráshoz csatlakoztatható, a rugalmas 3,5 mm-es (⅛ hüvelykes) adapter pedig gondoskodik arról, hogy a legtöbbet kihozhassa a hordozható digitális hanglejátszókon és sok más audioeszközön tárolt referenciaanyagából.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Otthoni
Minimum frekvencia 6Hz
Maximum frekvencia 38000Hz
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 120 Ohm
Kábel hosszúság 180cm
Hangnyomásszint (SPL) 110 dB (1 kHz / 1 V RMS)
THD, teljes harmonikus torzítás < 0.05 % (1 kHz / 90 dB SPL)
Jack csatlakozódugó 6.35 mm with 3.5 mm adapter
Jelátalakító típusa dynamic, open
Tömeg (kábel nélkül) 240 g
Fülpárna alapanyaga Velour

Keresés