Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Tour PRO+ True Wireless fülhallgató, fekete

Ár:
85.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281981098
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-19

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Tedd emlékezetessé a napodat a JBL Tour Pro + TWS fülhallgatóval. 32 órás lejátszási idő vezeték nélküli újratöltés és kompatibilis JBL App a testreszabhatóság érdekében. Ezek a karcsú a fülhallgatók elkötelezettek az adaptív zajcsökkentő technológia iránt és amely kiegészül a Smart Ambient-el vezérelve a körülötted lévő zajokat. Attól a pillanattól kezdve, ahogy kinyitod a tokot, azonnal élvezheted zenéidet, fogadhatod hívádaidat. A 3 mikrofonos technológia kiváló minőségű hívásokat biztosít zajos vagy akár szeles környezetben is.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
  • 6.8 mm-es hangszóró
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Zene lejátszási idő bekapcsolt BT és ANC esetén: 6 óra

Adaptív zajszűrés intelligens környezet figyeléssel

A JBL adaptív zajcsökkentő technológiája belső és külső mikrofonokat használ a zavaró tényezők csökkentésére, kiszűrésére, miközben maximalizálja a hangminőséget, hogy élvezhesd a zenehallgatást. A Smart Ambient technológia segít, hogy éber maradhass a környezeteddel, vagy hallhasd barátaidat és kollégáidat egy gombnyomással vagy a JBL alkalmazáson keresztül anélkül, hogy a fülhallgatót kivedd a füledből

Legendás JBL Pro Sound

A lejátszási listád még inspirálóbbnak tűnhet a teljes, magával ragadó JBL Pro Sound segítségével. A JBL My Headphones alkalmazással testre szabhatod a hangzást tetszése szerint, vagy a STAGE beállításait is választhatod, amelyeket a világ legjobb DJ-i készítettek számodra.

Akár 32 órás folyamatos zenelejátszás

Maradj kapcsolatban egész nap, akár 32 órás akkumulátor-élettartammal, akár Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltési lehetőséggel. Nyerj pár perc töltéssel egy óra lejátszási időt

 

Még nagyobb hangtisztaság

Ne félj attól, hogy szeles napon kint fogadsz egy hívást. A 3 mikrofonos technológia kristálytiszta hívásokat nyújt, miközben kiküszöböli a nem kívánt háttérzajt.

Növeld a hatékonyságot

Hozz létre egy számodra ideális hangzás világot, ahol teljes mértékben összpontosíthatsz feladataidra. Szükséged van egy kis csendre? A SilentNow megoldja. Az automatikus kikapcsolás funkció bizonyos idő után kikapcsolja a fülhallgatót.

Dual Connect

A tok kinyitásakor a Dual Connect elindítja a Bluetooth szinkronizálási folyamatát ultra-stabil kapcsolattal. A Dual Connect lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen élvezd a zenét, vagy hívást kezdeményezhessen csak egy vagy mindkét fülhallgatóval. Az akkumulátor élettartama pedig folyamatosan változhat, hiszen az egyik fülhallgató töltődhet, miközben csak a másikat használod. A Google által engedélyezett gyors párosításnak köszönhetően a fülhallgató csatlakozik az Android-eszközhöz, amint felnyitod a tokot.

Hangvezérlés

Maradj kapcsolatban a digitális világgal, bárhová is mész. Csak aktiváld a kívánt Hangsegédet a hangoddal.

 

 

My JBL Headphones

Személyre szabhatod zenéidet a My JBL Headphones App segítségével. Töltsd le az ingyenes alkalmazást az egyéni EQ beállításához, kapcsold be az adaptív zajszűrést, vagy módosítsd a Smart Ambient beállításait.

 

Keresés