Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Live Pro+ TWS fülhallgató, fekete

Ár:
72.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281982460
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A legjobb audio megoldás a JBL Live Pro+ TWS magával ragadó. Igazi vezeték nélküli élmény hihetetlen JBL Signature hangzással. Hagyd, hogy a Smart Ambient csatlakozzon környezetedhez, vagy az Adaptív zajszűrés segítségével koncentrálhatsz a zenére. Ezután válts könnyen a zenéidtől a csoportos hívásokig. Két sugárformáló mikrofon, hogy a hangodat a személyes beszélgetés érzéseként éld meg és egy harmadik mikrofon a környezeti zaj csökkentése érdekében. Minden vezérlés a fülhallgatón, így a zenét és a hívásokat elég az ujaddal irányítani. Kérj segítséget hangsegédedtől hangoddal vagy a fülhallgató megérintésével. Ha pedig beállítod a Hey Google szolgáltatást, akkor a JBL Live Pro+ TWS szolgáltatásait elég a hangoddal használni. Akár 28 órás játékidővel Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltéssel és szupergyors vezeték nélküli újratöltéssel, mindig készen áll a használatra.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
  • Impedancia: 16 ohm
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam: 28 óra

JBL Signature Sound

Minden eszköz számára a legjobb audio megoldást kínálva, a Live Pro+ TWS fejhallgató kicsi, de nagy teljesítményű. 11 mm-es dinamikus meghajtókkal rendkívüli JBL Signature Sound akár egész nap.

Adaptív zajszűrés intelligens környezet figyeléssel

Az adaptív zajszűrés nulla zavaró tényezőt jelent. Ha pedig a fejhallgató eltávolítása nélkül szeretnéd hallani a körülötted lévő világot, a Smart Ambient élesebbé teszi a környezet hangjait.

Akár 28 óra akkumulátor-üzemidő, vezeték nélküli töltéssel

Akár 7 óra lejátszás plusz 21 óra a tokban. Töltsd fel rendkívül egyszerűen útközben a JBL Live Pro+ TWS Speed Charge-al, vagy Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel.

 

Hangtisztaság 3-mikrofonos technológiával

A Live Pro+ TWS lehetővé teszi, hogy könnyedén válthass a zenehallgatásról a tökéletes csoportos hívásokra egy visszacsatoló mikrofonnal a szél és a környezeti zajcsökkentés érdekében, valamint két sugárformáló mikrofonnal, hogy kristálytisztán szóljon a hangod.

Dual Connect+ Sync gyors párosítás

Amint kinyitod a tokot, a fejhallgató azonnal párosul telefonoddal és készen áll zenehallgatásra, mono/sztereó hívások kezdeményezésére, vagy a Voice Assistant egyik vagy mindkét fülhöz való csatlakoztatásához. Ráadásul a JBL alkalmazással minden eddiginél könnyebb minden fülhallgatóhoz funkciót rendelni. Gyors párosítás a Google segítségével, a JBL Live Pro+ TWS azonnal csatlakozik Android eszközödhöz.

Kérj segítséget a hangoddal

Kérj segítséget telepített hangsegédedtől a hangoddal vagy a fülhallgató megérintésével. Aktiváld az ANC vagy az Ambient Aware funkciót, ellenőrizd a JBL Live Pro+ TWS akkumulátorának élettartamát vagy áramellátását egyszerűen a hangoddal a Hey Google segítségével. A vadonatúj JBL alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatod a kívánt hangsegédeket.

Vízálló, Comfort-secure rögzítés

Vidd magaddal a nagyszerű zenéidet bárhová. Az IPX4 minősítéssel rendelkező JBL Live Pro+ TWS fejhallgató vízálló, ötféle szilikon füldugóval a tökéletes illeszkedés érdekében.

 

 

My JBL Headphones App

A fejhallgatónak hozzád kell igazodnia, nem pedig fordítva. A JBL Live Pro+ TWS fejhallgató hangja és funkciói könnyen testreszabhatók a My JBL Headphones free alkalmazással: módosítsd az EQ-t, állítsd be a kívánt Voice Assistant-t, néhány lépésben ellenőrizd a fülhallgatót.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Akkumlátor kapacitás 55mAh
Membrán méret 11
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Kompatibilitás Andorid, iOS
Akkumlátor töltési idő 2óra
Vezeték nélküli Bluetooth
Bluetooth van
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.1 kg
Működési idő 7óra
Tápellátás 5V 1A
Fülhallgató 5 g / db
Töltőtok 49,5 g / 0,11 font
Headset akkumulátor típusa Lítium-ion polimer (3,7 V, 55 mAh)
Töltőtok akkumulátorának típusa Lítium-ion polimer (3,7 V, 500 mAh)
Töltési idő 2 óra üresen
Vezeték nélküli töltési idő 3 óra üresen
Zenelejátszási idő a BT be- és az ANC funkcióval legfeljebb 6 óra
Zene lejátszási idő BT be- és kikapcsolva legfeljebb 7 óra Impedancia:16 ohm
Érzékenység 102 dB SPL @ 1kHz / 1mW Maximális SPL:91 dB
Mikrofon érzékenység -38 dBV @ 1kHz / Pa Bluetooth verzió:5.0
Bluetooth profil verzió A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth adó frekvenciatartománya 2400 - 2483,5 MHz
Bluetooth adóteljesítmény <13 dBm (EIRP)
Bluetooth adó moduláció GFSK, π / 4 DQPSK, 8DPSK

Keresés