Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Live Pro+ TWS fülhallgató, fehér

Ár:
44.899 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281982477
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A legjobb audio megoldás a JBL Live Pro+ TWS magával ragadó. Igazi vezeték nélküli élmény hihetetlen JBL Signature hangzással. Hagyd, hogy a Smart Ambient csatlakozzon környezetedhez, vagy az Adaptív zajszűrés segítségével koncentrálhatsz a zenére. Ezután válts könnyen a zenéidtől a csoportos hívásokig. Két sugárformáló mikrofon, hogy a hangodat a személyes beszélgetés érzéseként éld meg és egy harmadik mikrofon a környezeti zaj csökkentése érdekében. Minden vezérlés a fülhallgatón, így a zenét és a hívásokat elég az ujaddal irányítani. Kérj segítséget hangsegédedtől hangoddal vagy a fülhallgató megérintésével. Ha pedig beállítod a Hey Google szolgáltatást, akkor a JBL Live Pro+ TWS szolgáltatásait elég a hangoddal használni. Akár 28 órás játékidővel Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltéssel és szupergyors vezeték nélküli újratöltéssel, mindig készen áll a használatra.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
  • Impedancia: 16 ohm
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam: 28 óra

JBL Signature Sound

Minden eszköz számára a legjobb audio megoldást kínálva, a Live Pro+ TWS fejhallgató kicsi, de nagy teljesítményű. 11 mm-es dinamikus meghajtókkal rendkívüli JBL Signature Sound akár egész nap.

Adaptív zajszűrés intelligens környezet figyeléssel

Az adaptív zajszűrés nulla zavaró tényezőt jelent. Ha pedig a fejhallgató eltávolítása nélkül szeretnéd hallani a körülötted lévő világot, a Smart Ambient élesebbé teszi a környezet hangjait.

Akár 28 óra akkumulátor-üzemidő, vezeték nélküli töltéssel

Akár 7 óra lejátszás plusz 21 óra a tokban. Töltsd fel rendkívül egyszerűen útközben a JBL Live Pro+ TWS Speed Charge-al, vagy Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel.

 

Hangtisztaság 3-mikrofonos technológiával

A Live Pro+ TWS lehetővé teszi, hogy könnyedén válthass a zenehallgatásról a tökéletes csoportos hívásokra egy visszacsatoló mikrofonnal a szél és a környezeti zajcsökkentés érdekében, valamint két sugárformáló mikrofonnal, hogy kristálytisztán szóljon a hangod.

Dual Connect+ Sync gyors párosítás

Amint kinyitod a tokot, a fejhallgató azonnal párosul telefonoddal és készen áll zenehallgatásra, mono/sztereó hívások kezdeményezésére, vagy a Voice Assistant egyik vagy mindkét fülhöz való csatlakoztatásához. Ráadásul a JBL alkalmazással minden eddiginél könnyebb minden fülhallgatóhoz funkciót rendelni. Gyors párosítás a Google segítségével, a JBL Live Pro+ TWS azonnal csatlakozik Android eszközödhöz.

Kérj segítséget a hangoddal

Kérj segítséget telepített hangsegédedtől a hangoddal vagy a fülhallgató megérintésével. Aktiváld az ANC vagy az Ambient Aware funkciót, ellenőrizd a JBL Live Pro+ TWS akkumulátorának élettartamát vagy áramellátását egyszerűen a hangoddal a Hey Google segítségével. A vadonatúj JBL alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatod a kívánt hangsegédeket.

Vízálló, Comfort-secure rögzítés

Vidd magaddal a nagyszerű zenéidet bárhová. Az IPX4 minősítéssel rendelkező JBL Live Pro+ TWS fejhallgató vízálló, ötféle szilikon füldugóval a tökéletes illeszkedés érdekében.

 

 

My JBL Headphones App

A fejhallgatónak hozzád kell igazodnia, nem pedig fordítva. A JBL Live Pro+ TWS fejhallgató hangja és funkciói könnyen testreszabhatók a My JBL Headphones free alkalmazással: módosítsd az EQ-t, állítsd be a kívánt Voice Assistant-t, néhány lépésben ellenőrizd a fülhallgatót.

Keresés