Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Live Free NC+ True Wireless fülhallgató, kék

Ár:
69.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281979552
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Vedd nyakadba a világot, stílusosan. A JBL LIVE FREE NC+ TWS fülhallgató a legkényelmesebb JBL Signature hangzást nyújtja. Hallgasd egész nap zaj és zavaró tényezők nélkül az Aktív zajszűrésnek köszönhetően, míg a TalkThru és az Ambient Aware folyamatosan kapcsolatot tart környezeteddel. Akár 21 óra akkumulátor-élettartam és az esetleges vezeték nélküli töltés zökkenőmentes, kényelmes kezelhetőséget biztosít, a Dual Connect+ Sync pedig azt jelenti, hogy azonnal elkezdheted használni, akár csak az egyik, vagy akár mindkét fülhallgatót. Az általad választott Voice Assistant, a tökéletes hívások és az intuitív vezérlés közvetlenül a kezed ügyében. Víz- és izzadságálló JBL LIVE FREE NC+ TWS nem hagy cserben, függetlenül mit csinálsz és milyen időjárási körülményben.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
  • Impedancia: 16 ohm
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam: 21 óra

JBL Signature Sound

Tegyed rendkívülivé a mindennapokat. A 6,8 mm-es dinamikus meghajtók nagyszerű JBL Signature Sound hangzást biztosítanak. Lehet, hogy ezek a fejhallgatók kicsik, de komoly teljesítményt nyújtanak.

Aktív zajszűrés intelligens környezet figyeléssel

Letilthatod, amit nem szeretnél hallani, vagy épp ellenkezőleg, amit szeretnél hallani környezetedből. A Smart Ambient technológia segítségével biztonságosan futhatsz az utcán, mert biztonságban leszel.

Dual Connect Sync technológia

Nem számít, melyik fülhallgatót veszed elő a tokból. Bármelyik fülön fogadhatsz hívásokat, beállíthatod a hangerőt, vagy használhatod valamelyik hangsegédet, így rugalmas maradhatsz és soha nem esel ki a lendületből.

 

Akár 21 óra kombinált lejátszás

Senki sem akar a zene nélkül maradni. A JBL LIVE FREE NC+ TWS lehetővé teszi, hogy menet közben is tölthess Speed Charge és Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltéssel. Akár 7 órányi zenelejátszás és 14 órányi töltőtok-akkumulátor áll rendelkezésre.

Teljes hozzáférésű érintésvezérlés

A hang teljes irányítása csak egy ujjpercnyire van. Megvan minden erő a fülhallgatóban. Kezeld a telefonhívásokat az ujjad hegyével és élvezd a tökéletes hívásokat, amelyeket az integrált dual-mic megoldás biztosít mindegyik fülhallgatóban. Az érintésvezérlés lehetővé teszi a zökkenőmentes beszélgetést a Google-val vagy az Amazon Alexa-val.

IPX7

A JBL LIVE FREE NC TWS víz- és izzadságbiztos, IPX7 tanúsítvánnyal.

Keresés