Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Live 220BT nyakpántos fülhallgató, fehér

Ár:
29.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281955037
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

JBL LIVE 220BT


Hozd ki a legtöbbet minden pillanatból, és maradj kapcsolatban a világgal, a JBL LIVE 220BT stílusában. A páratlan JBL hangzást, vezeték nélküli kapcsolódást, valamint a Google Asszisztenshez és Amazon Alexához való hozzáférést nyújtó JBL LIVE 220BT biztosítja a zökkenőmentes integrációt a világod minden részéhez. Könnyebb lett a kedvenc zeneszámok lejátszása vagy üzenetküldés egy barátnak anélkül, hogy a telefonra kellene nézned.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 22kHz
  • 8 mm-es hangszóró
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam egy feltöltéssel: 10 óra
 



Ha szeretnéd azt is hallani, hogy mi történik körülötted vagy a barátaiddal akarsz beszélni úgy, hogy rajtad marad a fejhallgatód, csak kapcsold be az Ambient Aware és a TalkThru technológiákat. Ha pedig 10 órás igénybevétel után lemerül az akkumulátor, mindössze 15 perc alatt feltölthető a JBL LIVE 220BT, tovább egy óra használathoz. A hajlékony nyakpántot kényelmesen hordhatod a nyakadon és lehetővé teszi, hogy összecsukd a fejhallgatót és könnyedén zsebre tedd, amikor végeztél. A prémium anyagokból és széles színválasztékban készült JBL LIVE 220BT fejhallgatóval kihangosítva is beszélhetsz, a 4 gombos, mikrofonos távirányítónak köszönhetően. A többpontos csatlakozás zökkenőmentesen vált videóról telefonhívásra két külön eszköz között, így mindig figyelhetsz a hívásaidra és nem maradsz le a zenéről sem. Amikor pedig nem használod, kényelmesen viselheted a fejhallgatót a nyakad körül, a mágneses fülhallgatóknak köszönhetően.

 

 
 
 
Páratlan JBL hangzás

A világszerte koncerteken, hangstúdiókban és otthonokban felszerelt legendás és páratlan JBL hangtechnikát ezennel fejhallgató méretűre zsugorítottuk.

 
 
 
10 órás üzemidő | 2 órás feltöltés gyorstöltővel

Élvezd a hosszantartó szórakozást és a gyors újrafeltöltést a kategóriájában legjobb 10 órás lejátszási időnek és a 2 órás feltöltésnek köszönhetően. A 15 perces újratöltés további órát biztosít.
 
Bluetooth-technológia
Hallgass zenét Bluetooth-képes okostelefonról,
tabletről vagy tévéről.
Többpontos csatlakozás
Gond nélkül válthatsz a hordozható eszközön tárolt zenék hallgatása és a telefonhívások között, így sosem szalasztod el a fontos hívásokat.
Prémium alumíniumház
A prémium minőségű anyagoknak hála a fejhallgatók éppolyan jól néznek ki, mint amilyen jó a hangzásuk.
 
Hanggal vezérelt hívásfogadás
Irányítsd egyszerűen a zenét, a telefonhívásokat és hozzáférést a rendelkezésre álló távirányítóval és mikrofonvezérlővel.
Kényelmes nyakpánt
Kialakításának köszönhetően természetesen veszi fel fejed és nyakad körvonalait, a fejhallgató pedig biztonságosan és kényelmesen ül még a leghosszabb lejátszási listák alatt is, valamint összehajtva elfér a zsebedben is.
Mágneses fülhallgatók
Mágneses fülbetétek biztosítanak összegabalyodás-mentes kényelmes tárolást, amíg a fejhallgatók használaton kívül vannak.

Keresés