Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Endurance PEAK II True Wireless sport fülhallgató, fekete

Ár:
45.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281977985
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-18

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A komoly edzéshez komoly fülhallgató dukál. A JBL Endurance Peak II teljesen vezeték nélküli fülhallgató JBL Pure Bass hangzást biztosít az edzéshez, miközben kényelmet és csatlakoztathatóságot is biztosít. Szerezzmotivációt a 30 órás akkumulátor-élettartammal, a viselés pillanatától kezdve a Powerhook™-nak köszönhetően. Az intuitív érintésvezérlők lehetővé teszik, hogy kihangosított hívásokat fogadj és hozzáférj a hangsegédhez, míg a Dual Conect biztosítja, hogy mindig kézben tarthasd az irányítást, mivel a fülhallgató akár egymástól függetlenül is működhet. Ergonomikus illeszkedésük és izzadságálló / vízálló kialakításuk lehetővé teszi a hosszabb és erősebb edzést.

Jellemzők:

  • Hangszóró mérete: 10mm
  • Frekvencia: 20-20000Hz
  • Imedancia: 16 ohm
  • Zene lejátszási idő: akár 30 óra

Érezd a basszust

A JBL évtizedek óta fesztiválokat és koncerteket szervez világszerte. Hagyd, hogy a JBL életre keltse saját világát hihetetlen tiszta basszus hangzással.

30 óra lejátszás

A lehető leghosszabb ideig tartó akkumulátorral megkapod azt a további inspirációt, amely ahhoz szükséges, hogy az egész napod jól teljen.(6 óra fülhallgató akku + 24 óra tok akku)

Power Hook™

A PowerHook ™ technológiának köszönhetően a JBL Endurance PEAK II fejhallgató kényelmesen be- és kikapcsolja magát, amint elkezded hordani, vagy épp leveszed, így készen áll arra, hogy minden edzésen veled legyen, amikor csak szükséged van rá.

 

Akár mono, akár sztereó

Bal fül, jobb fül, mindkét fül? A Dual Connect lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen élvezd a zenét, vagy hívást kezdeményezhessen csak egy vagy mindkét fülhallgatóval. Az akkumulátor élettartama pedig folyamatosan változhat, hiszen az egyik fülhallgató töltődhet, miközben csak a másikat használod. Egy gombnyomással lépj kapcsolatba a Siri vagy a Google asszisztenssel.

IPX67 izzadság és vízálló

A JBL Endurance PEAK II-nek nem árt az eső, sem az izzadság.

Sztereó telefonbeszélgetések

Soha ne hagyj ki a telefonhívást a napi utazásod vagy akár edzés közben, a sztereó kihangosítható hívások és a fülhallgató kényelmesen elhelyezett gombjainak köszönhetően. Egy gombnyomással lépj kapcsolatba a Siri vagy a Google asszisztenssel.

Keresés