Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Harman Kardon FLY TWS Bluetooth fülhallgató, fekete

Ár:
59.999 Ft
Gyártó: Harman Kardon
Cikkszám: 6925281966002
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Harman Kardon FLY TWS fejhallgató minőségi hangot és gyönyörű dizájnt kölcsönöz kifinomult, teljesen vezeték nélkül. Tökéletes társ az aktív életmódot folytató zenekedvelők számára, vízálló és gyorsan tölthető, akár 20 órás akkumulátor üzemidővel. A Google Assistant és a beépített Amazon Alexa segítséget nyújt számodra a mindennapokban. Az Ambient Aware segítségével mindig igazodhatsz környezetedhez. A Talk Thru segítségével egy pillanat alatt beszélgethetsz a körülötted lévőkkel anélkül, hogy a fülhallgatót kivennéd a füledből.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 10Hz - 20kHz
  • 5.8 mmm-es hangszóró
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam: 20 óra

Kiválló True Wireless kapcsolat

Élvezd a valódi, kábel nélküli szabadságot. Párosítsd a Harmon Kardon FLY TWS fülhallgatót az okostelefonoddal és élvezd a zenét.

HARMAN KARDON SIGNATURE SOUND

Az utazásra optimalizált kialakítással és a 5,8 mm-es hangszórókkal a Harman Kardon FLY BT TWS fülhallgató prémium, gazdag hangot nyújt útközben. Élvezd a gyönyörű zenét, függetlenül attól, hogy merre jársz.

 

Hosszó akkumulátor idő

Akár 20 órás lejátszási idő (6 óra lejátszás a feltöltött fülhallgatóval + 14 órás utántöltési lehetőség a tokon keresztül.

Gyors párosítás

A Google által fejlesztett gyors eszközpárosítási lehetőségnek köszönhetően a FLY TWS igen gyorsan csatlakozik Androidos-eszközhöz.

Google Assistant és Amazon Alexa

A fülhallgató egyszerű érintése aktiválja a Voice Assistant alkalmazást. Kapj válaszokat, játssz le zenét és kezeld hívásaidat, egyszerűen hangoddal.

Talk Thru és Ambient Ware

Az Ambient Aware segítségével mindig igazodhatsz környezetedhez. A Talk Thru segítségével egy pillanat alatt beszélgethetsz a körülötted lévőkkel anélkül, hogy a fülhallgatót kivennéd a füledből.

IPX5

A FLY TWS IPX5 besorolással rendelkezik. Izzadság- és fokozottan vízálló.

Vezérlés érintéssel

Kezeld hangoddal és érintéssel. Hívásokat indíthatsz, fogadhatsz, vagy elutasíthatsz. Csak hozzá kell érned a fülhallgatóhoz. Az Ambient Ware és Talk Thrue szolgáltatást is így tudod elérni.

Hívások könnyed kezelése

A Harman Kardon FLY TWS fülhallgató elnyomja a környezeti zajt, hogy tiszta, sztereó hanghívásokat folytathass.

Harman Kardon app

Fokozd a hallgatási élményt, a Harman Kardon fejhallgató applikációja segítségével. Személyre szabhatod a környezeti kiegyenlítéseket, használhatod az EQ-t.

Auto Pause

HA szünetelteted a zenehallgatást, akkor a FLY TWS energiatakarékos üzemmódra áll. 30 perc múlva automatikusan kikapcsol.

 

Keresés