Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Harman Kardon FLY BT Bluetooth fülhallgató, fekete

Ár:
36.999 Ft
Gyártó: Harman Kardon
Cikkszám: 6925281964954
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A gyönyörű, luxus anyagból készült Harman Kardon FLY BT fejhallgató kifinomult dizájnnal büszkélkedhet. Az aktív életmód tökéletes társa: ez a könnyű fejhallgató izzadság- és vízálló IPX5 besorolással rendelkezik. A gyors töltés, akár 8 órás lejátszás és könnyed csatlakozás az eszközhöz, mind a kényelmedet szolgálja, nem beszélve a hangvezérlési lehetőségről. Kényelmes még hosszú viselés esetén is, tele ésszerű, ám mégis stílusos megoldásokkal, mint például a gubancolódásnak ellenálló anyagból készült zsinór, vagy a mágneses füldugók.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
  • 8.6 mmm-es hangszóró
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam egy feltöltéssel: 8 óra

HARMAN KARDON SIGNATURE SOUND

Az utazásra optimalizált kialakítással és a 8,6 mm-es hangszórókkal a Harman Kardon FLY BT fülhallgató prémium, gazdag hangot nyújt útközben. Élvezd a gyönyörű zenét, függetlenül attól, hogy merre jársz.

ZENÉLJ, MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜL

A Harman Kardon FLY BT fejhallgató akár 8 órás lejátszási időt biztosít egyetlen gyors töltéssel, egész napos hallgatási élményt nyújt számodra.

 

Hívások könnyed kezelése

Vedd fel a kapcsolatot a barátokkal, a családdal vagy a munkatársakkal a fülhallgatón keresztül. Egyszerűen érintsd meg a mikrofon távirányítóját. Ha szükséged van egy kis segítségre, közvetlenül is elérheted okos eszközöd Voice Assistant-ját.

Mágneses füldugók

Tartsd a fülhallgatót a nyakadban, ha nem használod. A mágneses füldugók összezárnak, így biztosítva, hogy ne hagyd el, ha nem hallgatod.

Nincs több gubanc

Szabadulj meg a gubancoktól. A kiváló minőségű szövetkábel kényelmes és gubancmentes. Így több időt tölthetsz zenéd hallgatásával.

Mobilitás

Pihenésre, az edzőteremben vagy a találkozóra, bárhová is mész, vidd magaddal a Harman Kardon FLY BT fejhallgatót. Kompakt, puha tároló tasakja biztosítja a védettséget.

 

Együttműködik a kedvenc hangsegédeddel

Segítség kell? Csak kérdezz. Harman Kardon FLY BT fejhallgató az okostelefon natív Voice Assistant-jával működik együtt. A Segítség mindig és bármikor elérhető, ahol csak szükséged van rá.

Youtube videók

Keresés