Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Epos H6PRO OPEN (nyitott) gamer fejhallgató, fekete (BEMUTATÓ DARAB)

Ár:
69.999 Ft
48.999 Ft
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama:
2022. 12. 13. - 2024. 06. 04.
Gyártó: EPOS
Cikkszám: 5714708007357-DEMO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 999 Ft
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: KIFUTOTT
Győri üzlet: KIFUTOTT
Központi raktár: KIFUTOTT
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 



H6PRO Open

Az EPOS H6PRO OPEN kiterjedt hangzásteret kínál, páratlanul valósághű és természetes hangzással. Használatát csendes környezetben, illetve olyan helyzetekben ajánljuk, amikor tudatában szeretnél lenni a körülötted zajló eseményeknek. A karcsú, levehető mikrofonkar és az elegáns, könnyű fejpánt kivételesen kényelmes kezelést és viseletet kínál.


Jellemzők:

  • Nyitott kialakítású headset
  • Természetes beszéd- és hallgatási élmény
  • Sajátfejlesztésű, kiváló minőségű hangszórórendszer
  • Újratervezett mikrofonkar
  • Levehető, mágneses mikrofonkar
 

 


”Imádom ennek a headsetnek a letisztult megjelenését, és arról nem is beszélve, hogy nagyon kényelmes is; tökéletes hosszú órákon át tartó streameléshez!” - Emiru, Cloud9

 

Tökéletesített, magával ragadó hangzás
A nyitott kialakítású H6PRO OPEN gaming headset a kényelem és a kiváló hangzás tökéletes elegye. Természetes, precíz hangzást kínáló, mesterien megtervezett jelátalakítóival, valamint megújult fejpántjával, tökéletesített fülpárnáival és könnyű konstrukciójával a H6PRO OPEN viszonyítási alapként szolgál a nyitott akusztikai kialakítású gaming headsetek körében.

 

 

Pro Sound minden játékosnak
A H6PRO sorozat azoknak a játékosoknak való, akik teljes elakarnak merülni a játékban, vagy extra versenyelőnyt keresnek.


A H6PRO OPEN a piacon elérhető legjobb jelátalakítókat használja, melyek segítségével kiterjedt, magával ragadó, rendkívül valósághű hangzást produkál. A nyitott akusztikai kialakítás ráadásul a füledet is hűvösen tartja – még a csata hevében is.

 

 

Határtalan kényelem
Maratoni játékmenetek? Könnyű konstrukciójával, megújult, keskeny fejpántjával, tökéletesített fülpárnáival, valamint 2-tengelyes, csuklós fülrészeivel a H6PRO könnyen igazodik bármely fejformához.


A vékonyabb profil és az új fejpánt kialakítás javítja az esztétikai megjelenést, miközben csökkenti a súlyt és növeli a kényelmet a hosszú játékmenetek során. A 2-tengelyes csuklós fülkagylók különböző fejformákhoz illeszkednek, kiegyensúlyozott nyomáselosztással, valamint a memóriahabos fülpárnák javítják az általános kényelmet.

 

Életszerű hang
A H6PRO Open kiterjedt hangteret kínál páratlan valósághűséggel és természetes játékhanggal, amelyet csendes környezetben használhatsz.


A hosszú, vékony, levehető mikrofonkar és az elegáns kialakítás könnyű profillal kivételes kényelmet biztosít.

 

 

Levehető mikrofonkar, felhajtással aktiválható némítás funkcióval
Az optimális hangrögzítés érdekében a H6PRO OPEN a megszokottnál hosszabb és karcsúbb mikrofonkarral rendelkezik. A mikrofonkar felhajtásával a mikrofon azonnal némítható, használaton kívül pedig egy pattintással levehető és a tartozékként mellékelt fedlapra cserélhető.

Az összes ismertebb platformmal kompatibilis
Tartozékként mellékelt cserélhető kábeleinek köszönhetően a headset a következő eszközökkel használható: PC, Mac®, PS4™, PS5™, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch. Továbbá többek között a GSX 300 hangkártyával is kompatibilis, mellyel még lenyűgözöbb hangzás érhető el.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Érzékenység 111 dB
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Rendszer Nyitott
Impedancia 28 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.32 kg
Kábel hosszúság 250cm
THD <0,5% @1kHz 1V RMS
Mikrofon érzékenység 10-10.000 Hz
Elv Dinamikus, nyitott
Kompatibilitás PC / Soft telefon, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Mac OSX, mobiltelefon, PS5, Xbox Series X

Keresés