Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

BOSE SoundLink Revolve II. Bluetooth hangszóró, fekete

Ár:
99.900 Ft
84.900 Ft
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama:
2023. 11. 06. - 2024. 04. 04.
Gyártó: Bose
Cikkszám: 17817825030
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

SoundLink Revolve II

Ismerd meg a SoundLink Revolve II hangsugárzót, amely az egyik legjobb teljesítményű, hordozható Bluetooth-hangsugárzó a Bose-tól. Mi a különbség a SoundLink Revolve II és a nagyobb SoundLink Revolve+ II között? A SoundLink Revolve+ II nagyobb, valamint nagyobb hangerőt és a helyiséget jobban betöltő hangzást biztosít, mint a SoundLink Revolve II. A SoundLink Revolve+ II egyszerűbben hordozható a hordozófülnek és a nagyobb átmérőnek köszönhetően. A SoundLink Revolve+ II 17 órás, a SoundLink Revolve II 13 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. A többi funkció megegyezik.


Jellemzők:

  • Bemenet: 3.5mm-es Jack
  • USB: Micro-B USB
  • Méret: 15,2 x 8,2 x 8,2 cm
  • Súly: 0.66 kg
  • Vezeték nélküli hatótávolság: 9 m
  • Az akkumulátor üzemideje: 13 3óra
 
 

 

Kis hangsugárzó. Nagy élmény.
A valódi 360°-os hangsugárzó minden irányban mély és ámulatba ejtő hangzásról gondoskodik. Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki köréáll, ugyanazt a hangzást tapasztalja. Ha a fal közelébe helyezi, a hang terjedhet és visszaverődhet, amitől olyan érzése lesz, mintha kedvenc koncertjén lenne.

 

 

 

Elképesztően hangos. Meglepően kis méretű.
Ne tévesszen meg a méret. Ez a kis méretű készülékház több technológiát tartalmaz, mint gondolnád. Rendkívül hatékony hangsugárzó. Kettős, passzív membránok. Mindenirányú akusztikus terelők. Mindez egyszerűen azt jelenti, hogy élethű hangzásban lehet részed… és tényleg kiráz majd a hideg.

 

 

STRAPABÍRÓ, VÍZÁLLÓ KIALAKÍTÁS.
Ne féltsd a víztől. A SoundLink Revolve II hangsugárzót vízálló kialakításának köszönhetően több helyen használhatod, így például a medencénél vagy a mosogatónál sem kell aggódnod, hogy esetleg víz fröccsen rá.

 

 

BÍRJA AZ EXTRÉM HELYZETEKET
Te sem vagy tökéletes. Ezzel a hangsugárzóval nem is kell annak lenned. Nem probléma, ha feldöntod, bevágod a táskádba, vagy a kelleténél durvábban teszed le. A puha anyagoknak köszönhetően nem kell tartanod az ütközésektől.

 

 

KIVÁLÓ HANGZÁS. TÖKÉLETES MEGMUNKÁLÁS.
Nincs olyan részlet, amely túl egyszerű lenne. Figyeld meg – tökéletes kialakítás. Ez az egyszeri megmunkálási folyamatnak köszönhető, amelynek végeredménye a gyönyörű megjelenés.

 

 

KAPD FEL ÉS VIGYED
Ha indulnál és sietned kell. cak kapd fel és vidd magaddal. Ezért készítettük ezt a könnyen megfogható, tapintható és egyszerűen működtethető hangsugárzót – egészen a puha és egyenletes gombokig, amelyek a természetes együttműködésről gondoskodnak.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Hordozható igen
Bluetooth van
App vezérlés van
USB csatlakozás Micro-USB aljzat
Analóg audio bemenetek 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 52 x 82 x 82mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.66 kg
Akkumlátor idő 13óra
Mi van a dobozban SoundLink Revolve II hangsugárzó USB-tápegység USB-kábel Hálózati csatlakozó adapterek
Vezeték nélküli hatótávolság 9 m
Az akkumulátor üzemideje 13 óra

Youtube videók

Keresés