Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser RS 120-W Vezeték nélküli TV-s fejhallgató

Ár:
50.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4260752330367
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

RS 120-W
A Sennheiser tévézéshez kínált termékválasztéka egy impozáns modellel bővül. Az RS 120-W a fejlett LE hangátvitel segítségével Bluetooth® kapcsolaton keresztül is kristálytiszta és torzításmentes hangzásról gondoskodik, miközben a személyre szabott hallgatási élmény érdekében háromféle hangzásmódot is kínál. Az új Sennheiser fejhallgató szokásos hosszú élettartamú akkujával és optimális viselési kényelmet biztosító, továbbfejlesztett dizájnjával ideális választást jelent a maratoni tévézésekhez.
 

Jellemzők:

  • Kiváló minőségű sztereó hangzás tévézéshez, zenehallgatáshoz, podcastokhoz és streamelt videókhoz – válaszd a Speech, a Music vagy a Neutral hangzásmódot
  • A fülre fekvő kialakítás kiemelkedő kényelmet biztosít, az ergonomikus vezérlőtárcsa pedig közvetlenül a fejhallgatón teszi lehetővé a hangerő állítását
  • A kényelmesen kezelhető szabályzóval a hangerő akár 100 dB-re is növelhető
  • Maratoni tévézéshez és zenehallgatáshoz igazított kényelem és akku-élettartam (max. 20 óra). Rendkívül egyszerű újratöltés – csak helyezd a fejhallgatót a dokkolóra
  • A közös tévézés és zenehallgatás biztosításához az adóegység egyidejűleg több tucat fejhallgatóhoz is képes jeleket sugározni

RS 120-W

Megbízható társ a tévénézéshez

RS 120 W vezeték nélküli TV fejhallgató
Hozd ki a legtöbbet a tévézés nyújtotta szórakozásból a Sennheiser vezeték nélküli, fülre-fekvő fejhallgatója segítségével. Digitális vezeték nélküli átvitel és háromféle új hangzásmód a valósághű hangzás és a beszédérthetőség jegyében.

„A Sennheisernél a kiváló hangminőség és a lenyűgöző televíziós élmény biztosítása alapvető követelménynek számít” – mondta Irene Strüber, a Sennheiser TV Listening részlegének termékmenedzsere. „Az új RS 120-W rendszert úgy alkottuk meg, hogy az még személyre szabottabb és sokoldalúbb hangzásélményt biztosítson. Legyen szó mélyhangzásról, vagy beszédtisztaságról, most a hangzást saját ízlésedhez és igényeidhez igazíthatod. Optimális esetben a fejhallgatókat nemcsak egyfajta szórakozáshoz használhatjuk. Az RS 120-W megalkotásánál ezt a szempontot is szem előtt tartottuk.”

Egyszerűen nagyszerű hangzás tévézéshez és zenehallgatáshoz
Ezzel a kényelmes vezeték nélküli fejhallgatóval tökéletes szabadság mellett élvezheted a tiszta párbeszédeket és a kiváló hangzást.

Mostantól kiemelkedően tiszta hangzással tévézhetsz – amikor csak kedved tartja. Elsőosztályú hangzásának köszönhetően az RS 120-W rendkívül jó választás streaming tartalmak (pl. zenék és podcastok) hallgatásához is.

Használaton kívül egyszerűen helyezd vissza a fejhallgatót a dokkolóra, ahol az egyben töltődik is. Ennél könnyebb már nem is lehetne.

Élvezzétek együtt a kiváló Sennheiser hangzást
Ha másokkal együtt szeretnéd hallgatni a műsort, a Broadcast Audio segítségével egyetlen bázisállomáshoz több RS 120-W fejhallgatót is csatlakoztathatsz.

Együtt szeretnétek TV-műsort nézni vagy podcastot hallgatni? A Broadcast Audio funkcióval – amely az RS 120-W alapját képező, új LE Audio szabvány része – ez könnyedén megoldható.

Az LE Audio az új energiatakarékos LC3 audiokodeket használja, valamint a jeleket a Bluetooth Low Energy kapcsolaton keresztül továbbítja, kiváló hangminőséget és hosszabb akku-élettartamot biztosítva.

Töltsd az egész napot műsorhallgatással, ha épp úgy tartja kedved
Rendkívül kényelmes illeszkedés és hosszú akku-élettartam – a maratoni műsorhallgatásokhoz szükséges tökéletes kombináció.

A fejre minimális nyomást gyakorló fejpánt és a plüss fülpárnák hosszabb használat esetén is kellemes viseletet biztosítanak. Az akár 20 órás üzemidőt is biztosító, újratölthető NiMH akkuk bármikor készen állnak egy tévézős vagy zenehallgatós maratonra.

Szeretnél kiszaladni valamiért a konyhába? A bőkezű, 60 m-es vezeték nélküli hatótávolságnak köszönhetően ez többé nem probléma. Kelj fel, mászkálj kedvedre, vagy helyezd magad kényelembe a teraszon vagy az erkélyen – a ragyogó hangzás mindenhová elkísér.

Bárki számára egyszerű csatlakoztatás és használat
Nincs szükség párosításra és bonyolult beállításokra. Csak csatlakoztasd és már készen is állsz egy új, tiszta hangzásvilág megtapasztalására.

Csatlakoztasd a bázisállomást valamely eszközödhöz vagy a TV hangkimenetéhez a mellékelt analóg kábellel – nem kell foglalkoznod az eszközök párosításával vagy bármely bonyolult beállítással. A fülhallgatón elhelyezett szabályzóval pedig kényelmesen, a TV-től függetlenül tudod változtatni a hangerőt.

100 dB-es maximális hangerejével ez a fejhallgató azok számára is tökéletes, akiknek magasabb hangerőszintre van szükségük. A NiMH akkuk újratöltése gyerekjáték; csak helyezd a fejhallgatót a stílusos dokkolóállomásra.

A csomag tartalma
HDR 120-W fejhallgató, TR 120-W adó sztereó RCA audio kábellel, Tápellátás nemzetközi adapterekkel (EU, UK, US, AUS), 2 db AAA újratölthető NiMH elem, Adapter audio csatlakozáshoz 3,5 mm, Gyors üzembe helyezés és biztonsági útmutató

Válassz a háromféle hangzásmód közül
Ízlésednek megfelelően válaszd ki a bázisállomáson a Speech, a Music vagy a Neutral hangzásmódot.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Vezeték nélküli
Minimum frekvencia 22Hz
Maximum frekvencia 19500Hz
Rendszer Zárt
Akkumlátor töltési idő 5óra
Vezeték nélküli TV-hez
Impedancia 24 Ohm
Működési idő 20óra
Akkumulátor specifikáció
Fejhallgató vevő 2 x 1,2 V (AAA), NiMH újratölthető
Az akkumulátor üzemideje
Fejhallgató vevő Akár 20 óra
Bluetooth LE Audio
Töltési idő 5 óra (>95%)
Fülpárna anyaga szövet
Tápegység
Bemenet 100-240 V AC, 50-60 Hz, 0,1 A Kimenet:9 V DC, 0,34 A, max 2,7 W
Hatótávolság 60 m-ig
Érzékenység 100 dB SPL (1 kHz / 1 mW)
Hangszóró típusa Dinamikus, 30 mm átmérőjű
Teljes harmonikus torzítás (THD) < 0,7 % 1 kHz-en, 100 dB SPL 10mW (max.)

Keresés