Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 fülhallgató, (White) fehér

Ár:
116.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 700366
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Bluetooth

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

MOMENTUM True Wireless 4
ÉTapasztald meg a fejlett vezeték nélküli hangzást, és lépj be a holnap világába a MOMENTUM True Wireless 4 segítségével. Merülj el a hallásodhoz és preferenciáidhoz alkalmazott hangzásban. Fedezd fel az olyan jövőbiztos funkciókat, mint az Auracast LE Audio adaptív ANC-vel és akár 30 órás lejátszási idővel.

Jellemzők:

  • Sennheiser Signature Sound
  • Adaptív zajkioltás
  • Jövőbiztos technológiák
  • Egész napos kényelem
  • A hangzás személyre szabása
  • Akár 30 óra lejátszási idő az új akkumulátorrendszerrel

MOMENTUM True Wireless 4

Ne csak zenét hallgass

  • Sennheiser Signature Sound: Kivételes hanghűséget nyújt, biztosítva, hogy minden részlet és érzelem úgy legyen hallható, ahogy a művész eltervezte, köszönhetően a TrueResponse jelátalakító rendszerünknek, amely csúcsminőségű hangélményt nyújt ütős basszusokkal és kifinomultan magas hangokkal.
  • Adaptív zajkioltás (ANC): Automatikusan a környezethez igazítja a zajszűrést, így biztosítva a magával ragadó hallgatási élményt.
  • Jövőbiztos technológiák: Lépj a jövőbe az Auracast™ támogatásával és a LE Audio* funkcióval, és élvezd a legújabb kodekeket Bluetooth® 5.4 kompatibilitással.
  • Egész napos kényelem: A válogatott méretű puha szilikon füldugók és uszonyok kényelmes illeszkedést biztosítanak a hosszabb hallgatáshoz.
  • A hangzás személyre szabása: Válassz a hangzás testreszabásának több módja közül: vezetett tesztek a személyre szabott hangprofilokhoz, adaptív 5 sávos EQ, Sound Zones, Sound Check vagy előre beállított módok.
  • Akár 30 óra lejátszási idő az új akkumulátor-rendszerrel és a gyors Qi vezeték nélküli töltéssel: 8 perc töltés az akkumulátor védelmi módunknak köszönhetően 1 óra lejátszáshoz.
  • Veszteség nélküli hangzás: Garantálja a hibátlan bitenkénti hangátvitelt, kompromisszumok nélküli hangminőséget biztosítva a vezeték nélküli zenehallgatás során.


Akárhol is vagy, fedezd fel a kivételes hangzás világát, a legjobb minőségű hangforrásokkal.


Éld át a zenét úgy, ahogy azt a művész elképzelte, köszönhetően a Sennheiser TrueResponse hangszórórendszer kiemelkedő hűségének, amely lehetővé teszi, hogy minden apró részletet hallj - és minden érzelmet átélj akár 24bit/96kHz-es hangfelbontással. Az első osztályú hangminőséget a veszteségmentes audiótámogatás biztosítja, amely hibátlan bitről-bitre történő átvitelt biztosít a vezeték nélküli zenehallgatáshoz.


Élvezd az adaptív ANC legújabb generációját a kiváló zajcsillapítás érdekében


A MOMENTUM True Wireless 4 automatikusan a környezetedhez igazítja a zajszűrést – így semmi sem állhat közéd és a zenéd közé. Ha hallanod kell környezetedet vagy másokat anélkül, hogy levennéd a fülhallgatót, az alacsony zajszintű, természetes hangzású Transparency Mode egy érintésre visszahozza a külső hangokat.


Tapasztald meg a jövő vezeték nélküli hangzását a jövőbiztos technológiával, mint például az Auracast és a LE Audio.


Lépj a következő szintre: A MOMENTUM True Wireless 4 segítségével megtapasztalhatod a hihetetlen vezeték nélküli hangzás új mércéjét, és a jövőbe léphetsz. Fedezd fel azokat a technológiákat, amelyek forradalmasítják a hangmegosztás és -streamelés módját olyan funkciókkal, mint az Auracast és a LE Audio.


Ergonomikus kialakítás és több méret a kivételes viselési kényelem és a tökéletes illeszkedés érdekében – egész nap


A MOMENTUM True Wireless 4 ergonomikus kialakításának és a puha szilikon füldugóknak köszönhetően biztonságos illeszkedést élvezhetsz, amely még hosszú hallgatás során is nagyszerű érzést nyújt. Maradj kapcsolatban, produktív és szórakoztató a nap folyamán, és az új, kiváló minőségű akkumulátor-rendszerünknek köszönhetően élvezd 30 órán át a zenehallgatást. Ráadásul egy gyorstöltő funkció is elérhető, amely akkumulátorvédelmi módunkkal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát!


Merülj el a hallásodhoz és preferenciáidhoz alkalmazott izgalmas hangzásvilágban


A német Fraunhofer IDMT-vel együttműködésben kifejlesztett Sound Personalization intelligens módon kalibrál egy egyéni hangprofilt a felhasználói reakciók kifinomult elemzéséből és egy sor referencia-hangmintából. Ezután a fejlett hangfeldolgozó algoritmusok a zenehallgatási élményt a számodra legkedvezőbb zenei elemek alapján alakítják ki. Élvezd az előre beállított hangmódok egyszerűségét, vagy hangold be kézzel egyéni hangprofilodat az 5 sávos equalizerrel vagy a könnyen használható soundcheck funkcióval.


A MOMENTUM True Wireless 4 segítségével a zenehallgatás minden pillanata, minden beszélgetés és minden interakció élmény.


Az eszközök automatikus csatlakoztatásától kezdve, amint kiveszed azokat a tokból, a testreszabható érintőképernyős felületen keresztül történő intuitív ujjbeggyel történő vezérlésen át a Qi töltésen keresztül történő vezeték nélküli töltésig, a fejlett funkciók és a kialakítás üdítően könnyed mindennapi élményt nyújtanak. Többpontos csatlakoztathatóságunk lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást két csatlakoztatott eszköz között az aktív kapcsolatok dinamikus kezelése érdekében.


Zökkenőmentes kommunikáció bárhol – még a legzajosabb környezetben is


Kiváló minőségű 6 mikrofonos rendszere biztosítja, hogy a hívások során még zajos környezetben is tökéletesen hallható legyél. A hívásvirtualizálással természetesebben, fáradtság nélkül kommunikálhatsz, mivel ez szimulálja a személyes beszélgetések érzését.


A hangod stílusosan


A MOMENTUM True Wireless 4 a progresszív funkciókat időtlen, finoman kidolgozott dizájnnal és Sennheiser minőséggel ötvözi. A fekete grafit, fehér ezüst és fekete réz színben kapható minimalista esztétikát prémium minőségű anyagok, például textil és fémes felületek fokozzák. Élvezd stílusosan az igazán különleges hallgatási élményt.

A csomag tartalma
A MOMENTUM True Wireless 4 tartalmaz (1) egy pár MOMENTUM True Wireless vezeték nélküli fülbe helyezhető hallgatót, (2) négy füladapter-készletet (XS/S/M/L), (3) három fülúszókészletet (S/M/L), (4) egy töltőtáskát, (5) egy USB-C töltőkábelt, valamint (6) egy gyors útmutatót és felhasználói kézikönyvet, hogy pillanatok alatt nekikezdhess.

Smart Control alkalmazás
Feltétlenül töltsd le a Sennheiser Smart Control alkalmazását, hogy az élmény még teljesebb legyen. A kísérőalkalmazásban elérhető „A hangzás személyre szabása” funkció, az 5 sávos beépített hangszínszabályzó, a hangmódok és a hangzónák segítségével személyre szabhatod a hangzást.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 5Hz
Maximum frekvencia 21000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Vezeték nélküli
Kompatibilitás Andorid, iOS
Vezeték nélküli Bluetooth
Bluetooth van
Kapcsolódás Bluetooth 5.4 kompatibilis, 1. osztály, 10 mW (max.); Bluetooth Classic és Bluetooth LE Audio támogatás
Átviteli frekvencia / moduláció 2402 MHz-től 2480 MHz-ig; GFSK, π/4 DQPSK / 8DPSK
Támogatott profilok A2DP, AVRCP, HFP, TMAP, PBP
Támogatott codec-ek SBC, AAC, aptX™, aptX™ Adaptive/Lossless, LC3
Hangszóró elve Dinamikus
Hangszóró típusa/mérete TrueResponse™ dinamikus, átmérő 7mm
Hangszóró frekvenciatartománya 5 Hz és 21 kHz között
Hangszóró érzékenysége 107 dB SPL (1 kHz / 1 mW)
Hangszóró THD <0,08% (1 kHz / 94 dB)
Aktív zajkioltás Hibrid adaptív ANC
Mikrofon elve MEMS
Mikrofon frekvenciatartománya 100 Hz és 10 kHz között
Mikrofon felvevőmintája fülhallgatónként 3 mikrofon, sugáralakítás a zajcsökkentéshez
Akkumulátor-élettartam Akár 7,5 óra zenelejátszási idő fülhallgatóval (ANC ki); Akár 7,0 óra teljes zenelejátszási idő fülhallgatóval (ANC be) Akár 30 óra teljes zenelejátszási idő töltőtokkal (vizsgálati feltétel:iPhone, közepes hangerő 85 dB)
Akkumulátor Beépített lítium-ion újratölthető akkumulátorok; bal/jobb fülhallgató:75 mAh, töltőtok:820 mAh
Tápegység 5 V⎓, max. 1000 mA, USB-töltés a töltőtok USB-C-aljzatán keresztül; vezeték nélküli QI-töltés
Mágneses erőtér Fülhallgató:0,95 mT, töltőtok:105 mT
Időjárásállóság IP54, por- és fröccsenésálló (csak a füldugók)
Termékjellemzők 72,4 g (mindkét fülhallgató és töltőtok) 6,2 g (egy fülhallgató) 66,4 g (töltőtok) 70,1 × 44,6 × 34,8 mm (fülhallgató és töltőtok)

Keresés