Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 fülhallgató, grafitszürke

Ár:
94.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 700074
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


MOMENTUM True Wireless 3

Az elmúlt 75 évben a Sennheiser mindig a legjobbak között volt. Az új MOMENTUM True Wireless 3 csak erősíti ezt a pozíciót. A vezető hangtechnológiának és az innovációnak köszönhetően ezek az új fülhallgató a legjobb hallgatási élményt nyújtja bárhol, bármikor. A teljes napi viselésre tervezett továbbfejlesztett ergonómia és a személyre szabottabb élmény érdekében a finomított érintésvezérlés a legigényesebb hallgatók számára, melynek célja, hogy egyszerűbbé tegye életedet.


Jellemzők:

  • Jellegzetes Sennheiser hangzás: a TrueResponse jelátalakító és az aptX™ adaptív kodek basszusban gazdag, csúcskategóriás hangzásélményről gondoskodik
  • Saját ízlésedhez igazítható hangzás: beépített EQ és Sound Personalization funkció
  • A környezeti hangok észlelhetőségének szabályozása: az adaptív zajkioltás és a hangáteresztés (Transparency) funkció segítségével
  • Kiváló minőségű hangrögzítés: környező zajtól mentes, tisztán hallható beszéd
  • IPX4 (freccsenésálló) besorolás: utazás, mindennapi közlekedés és edzés közben is problémamentes használat
  • Egyedülálló illeszkedés: kompakt, ergonomikus kialakítás, többféle méretben mellékelt fülgumik és szilikon „szárnyak”
  • Hosszú akku-élettartam: az útközbeni töltéssel akár 28 órányi lejátszási idő
  • Qi vezeték nélküli töltés: kényelmes kábelmentes töltési lehetőség
  • Kényelmes vezérlés: a fülrészek független kezelhetősége és személyre szabható érintésvezérlés

Jellegzetes hangzás

A Sennheiser TrueResponse technológiájának köszönhetően kiváló minőségű, valósághű, lenyűgöző basszussal gazdagított hangzásban lehet részed.

 

Minden apró részlet

Hallgasd eddig nem tapasztalt minőségben a nagyfelbontású, vezeték nélküli hangfelvételeket: az aptX™ adaptív kodek közvetítésével minden apró részletet hallhatsz.

 

A saját hangzásod

Ahogy szereted: a hangzást a gyári hangzásprogramok, illetve az EQ funkció segítségével ízlésednek megfelelően alakíthatod.

Semmilyen zavaró tényező

Az újgenerációs adaptív zajkioltással a zajkioltás mértéke a környezet zajszintjének változásával automatikusan szabályozható.

A környező történések érzékelése

A Transparency funkció használatával a külső hangok áteresztése egyetlen érintéssel megoldható.

Tökéletes beszédérthetőség

Kristálytiszta telefonbeszélgetések: mindegyik fülrészben három fejlett zajkioltó mikrofon gondoskodik arról, hogy beszélgetőpartnereid a Te hangod és ne a környező zajt hallják.

Hangvezérlés

A kiváló minőségű hangrögzítésnek köszönhetően a telefonhívásoktól kezdve a hangasszisztensi hozzáférésig, mindent kézben tarthatsz.

Tökéletes illeszkedés

A kompakt és ergonomikus kialakítású fülrészek többféle méretű fülgumival és opcionális szilikon „szárnyakkal” kerülnek forgalomba, tökéletes illeszkedést és kivételes kényelmet biztosítva.

Bármely időjárási viszonyok között

Kültéri használat, sportolás: a fülhallgató bármely körülmények között megállja helyét: a freccsenő víz elleni védelmet jelentő IPX4 besorolásnak köszönhetően nem kell aggódnod, ha nedvesség éri a fülrészeket.

Reggeltől estig

Hallgasd kedvedre! Az akku üzemideje 7 óra, ami a töltőtok segítségével útközben 28 órára növelhető. A QI vezeték nélküli töltésnek köszönhetően a tok újratöltése egyszerű.


Sennheiser Signature Sound


Kiváló hangzás, amelyet ízlése szerint személyre szabhat. TrueResponse Transducerünk 7 mm-es dinamikus meghajtókat használ a minimális torzítás érdekében, az aptX™ Adaptive kodek pedig a legmagasabb felbontású vezeték nélküli hangzást biztosítja.


Adaptív zajszűrés


Kerülje el a környezetet az adaptív zajszűréssel, hogy igazítsa a zajszintet az igazán magával ragadó élményhez, miközben az átlátszósági móddal egyetlen érintéssel visszatérhet a valóságba.


IPX4


PX4 fröccsenésállóságuknak köszönhetően ezek a fülhallgatók lépést tudnak tartani az életeddel, akár utazik, ingázik vagy edz.


28 óra akkumulátor élettartam


Élvezze a 7 órás akkumulátor-élettartamot, és összesen 28 órát, ha a tokot útközben tölti. Egy gyors 10 perces töltés 1 óra zenelejátszást biztosít.


Kiváló minőségű hangfelvétel


Mindegyik fülhallgatón három fejlett zajszűrő mikrofon gondoskodik arról, hogy az emberek csak Önt hallják, és nem a környezetét, amikor telefonálnak.


Biztonságos illeszkedés


A továbbfejlesztett ergonómia kivételes egész napos viselési kényelmet garantál. Választhat füladapterek és opcionális füllamellák közül is, amelyek biztosítják a testreszabott illeszkedést.


Vezeték nélküli töltés


Töltse fel a tokot a kényelmes Qi vezeték nélküli töltéssel.

Keresés