Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 fülhallgató, fekete

Ár:
99.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4044155248821
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-03-01

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

MOMENTUM True Wireless 2


Az elmúlt 75 évben a Sennheiser mindig a legjobbak között volt. Az új MOMENTUM True Wireless 2 csak erősíti ezt a pozíciót. A vezető hangtechnológiának és az innovációnak köszönhetően ezek az új fülhallgató a legjobb hallgatási élményt nyújtja bárhol, bármikor. A teljes napi viselésre tervezett továbbfejlesztett ergonómia és a személyre szabottabb élmény érdekében a finomított érintésvezérlés a legigényesebb hallgatók számára, melynek célja, hogy egyszerűbbé tegye életedet.


Jellemzők:

  • Hangszóró típusa: Sennheiser 7 mm-es dinamikus hangszóró
  • Frekvencia (Mikrofon): 100 Hz - 10 kHz
  • Frekvencia: 5–21 000 Hz
  • Zajcsökkentés: Fülhallgatóba épített mikrofon az aktív zajkioltás (ANC) funkcióhoz
  • Bluetooth verzió: Bluetooth 5.1
  • Töltési idő: Teljes feltöltés 1,5 óra / 1,5 órányi lejátszáshoz 10 perc töltés is elegendő
 

Páratlan sztereo hang
A klasszikustól a kortársáig minden zenei műfajt tovább javít az új MOMENTUM True Wireless 2 fülhallgató 7 mm-es dinamikus meghajtói a mély basszus, a természetes közép rész és a tiszta, részletes magas érdekében. Ráadásul most testreszabhatod a hallgatási élményt a beépített hangszabályozókkal és élvezheted a csodálatos hangminőséget.

 

A hangod. A fókusz.
Koncentrálj a megfelelő dologra a megfelelő időben a MOMENTUM True Wireless segítségével. Kapcsold ki a környezeted és merülj bele a zenehallgatásba, a fontos részletekbe vagy a telefonhívásaidba az új Aktív zajszűrés funkcióval. Pluszban még a fülhallgatók kiváló passzív zajszigetelését is élvezheted a hihetetlen nagy hűségű hang érdekében. Zökkenőmentesen fókuszálj és hallgassd a környezetedet is a Transparent Hearing funkciónak köszönhetően.

 

Kényelmes, akár egész nap.
A kiváló minőségű, tartós anyagokat használó aprólékos kialakítás kiváló prémium és páratlan stílust garantál. A vékony, könnyű kialakítású fülhegyek biztosítják a tökéletes illeszkedést az egész napos kényelem és a kiváló hangszigetelés mellett.

 

Testreszabható kezelőszervek
A hangerőt, a zenét és a hívásokat a mindkét fülhallgatóba beépített testreszabható érintőpad technológiával vezérelheted .

Voice Assistant támogatás
Egy gombnyomással egyszerűen aktiválhatod a Google Assistant és az Apple Siri szoftvert és hangosan és egyértelműen hallhatod a válaszokat.

Intelligens szünet
Soha ne hagyd ki a kedvenc dalodnak egyetlen pillanatát se. Az intelligens szünet automatikusan leáll, ha a fülhallgatókat eltávolítják és zökkenőmentesen folytatódik, ha visszarakod őket.

 

IPX4 besorolású
Élvezd a kiemelkedő hangélményt, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, az IPX4 fröccsenésálló kivitelével.

Kézműves munka
Kiváló kivitelezés már kapható teljesen új fehér és szürke színösszeállításban, valamint a klasszikus fekete színben.

 

Smart Control App
Párosítsd Sennheiser készüléked a Smart Control alkalmazásunkkal. Testreszabhatod azt, amit hallasz.

Fokozd a hangerőt.
Állítsd be az intuitív hangszínszabályzót a hallgatási élmény tökéletesítése érdekében

Konfiguráld a kezelőszerveket
Szabályozhatod a zenédet, hangsegédjeidet és hívásaidat a Te általad hozzárendelt érintőgombokkal.

Transparent Hearing
Döntsd el, mit akarsz hallani. A Transparent Hearing beállításokkal meghatározhatod, hogy mekkora környezeti zajt szeretnél hallani.

Keresés