Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser MOMENTUM Sport TWS fülhallgató, fekete

Ár:
129.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 700304
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Bluetooth

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

MOMENTUM Sport
A tökéletes felszerelés az edzésedhez — csodálatos Sennheiser-hangzás a pulzusszám és a testhőmérséklet nyomon követésével. Feszegesd a határaidat, vagy találd meg a flow-dat — az adaptív aktív zajszűréssel és a nagy teljesítményű új átalakítóval.

Jellemzők:

  • Szívritmus- és testhőmérséklet-követő
  • Sennheiser Sport Sound
  • Adaptív ANC
  • Sport ökoszisztéma kompatibilitás
  • Biztonságos illeszkedés, ideális a legtöbb edzéshez
  • Ütés-, por- és izzadságállóság

MOMENTUM Sport

Ne csak zenét hallgass

  • Integrált teljesítménykövető érzékelők — a pulzusszámod és a testhőmérsékleted mérése fülbe helyezhető érzékelőkkel
  • Sennheiser hangzás, sportolásra hangolva — fokozd a teljesítményed tiszta hangzással és erőteljes basszussal sport üzemmódban
  • Adaptív ANC — maradj fókuszban zajos edzőtermekben vagy szabadtéren a környezethez alkalmazkodó aktív zajszűrésnek köszönhetően
  • Biztonságos illeszkedés, ideális a sportok széles skálájához — válaszd ki a fülpárna és a fülcsúcs méretét a tartós illeszkedés érdekében
  • Ütés-, por- és izzadságállóság — az IP55-ös besorolású vízálló akusztikus kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnod a víz és por miatt.
  • Sport ökoszisztéma kompatibilitás — használd a vezető sportórákkal, alkalmazásokkal és fitneszeszközökkel Bluetooth-on keresztül


A Sennheiser fülhallgató izgalmas hangzást biztosít vezető fitneszkövetéssel Powered by Polar.


A teljesítmény mérése és elemzése kulcsfontosságú lehet a céljaid eléréséhez. A MOMENTUM Sport készülékkel fülbe helyezett pulzusszám- és testhőmérséklet-mérést kapsz, Powered by Polar, amit a müncheni Műszaki Egyetem laboratóriumában a Cosinus GmbH-val együtt teszteltek, amely a létfontosságú paraméterek fülbe helyezett követésére specializálódott.


„A pulzusszám olyan, mint az autó motorjának fordulatszáma: az intenzitás jó mutatója. A testhőmérséklet olyan, mint az autó motorjának hőmérséklete. A motornak melegnek kell lennie ahhoz, hogy hatékonyan működjön, de a túlmelegedés jelentős hatással van az edzésre. A testhőmérséklet fontos útmutatást adhat arról, hogy mikor kell csökkenteni az erőfeszítést, vizet inni, a ruházatot igazítani vagy árnyékot keresni.” - (David Holm, MOMENTUM Sport termékmenedzser)


Ezek a fülhallgatók mind arról szólnak, hogy izgalmas, kiváló minőségű hangzással és ütős basszussal fokozzák a teljesítményed.


Az intenzív edzések arról szólnak, hogy erőltesd magad, és ehhez olyan hangzást érdemelsz, amely megfelel az intenzitásodnak. Az új 10 mm-es jelátalakítónk erőteljes sporthangzást biztosít, hogy elérd az extra mérföldet.


Vedd át a teljes irányítást a környezeted felett, hogy a sportágak széles skáláján növeld a teljesítményedet.


Legyen szó futásról vagy edzőteremről, a MOMENTUM Sport az ideális edzőpartnered. A MOMENTUM Sport félig nyitott kialakítása minimalizálja a testmozgások által okozott zajt. A természettudatosság érdekében némi külső hangot is lehetővé tesz. Az Adaptív aktív zajszűrés (ANC) aktiválásával összpontosíthatsz és kizárhatod a zavaró tényezőket. Vagy kapcsold be az Áttetszőség módot, amely külső mikrofonokat használ, hogy teljes mértékben érzékelhesd a környezeted — de a szélzaj nélkül.


Csatlakoztassa a fülhallgatóban lévő szívritmus- és testhőmérséklet-érzékelőket a fitneszalkalmazásodhoz Bluetooth-on keresztül.


A MOMENTUM Sport fülhallgatóid kompatibilisek a vezető sportórákkal, fitneszeszközökkel és alkalmazásokkal. Csatlakozz Bluetooth-on keresztül, és olyan pulzusadatokhoz juthatsz, amelyekkel a következő szintre emelheted fittségedet. Ráadásul a fülhallgatót ingyenesen párosíthatod a Polar Flow alkalmazással, így edzés közben könnyedén megtekintheted az összes statisztikádat, továbbá a testhőmérsékletedet is.

A MOMENTUM Sport fülhallgatók pulzuskövetése kompatibilis a vezető sportórákkal, fitneszeszközökkel és alkalmazásokkal, mint


A sportfülhallgatóknak strapabírónak kell lenniük, és a helyükön kell maradniuk — bármilyen időjárás esetén.


Válassz a többféle méretű mellékelt fülpárnák és füldugók közül a pontos illeszkedés érdekében. Ezek a tartós, ütésálló fülhallgatók továbbfejlesztett IP55 por-, izzadság- és vízállósági besorolást kínálnak, az egyedi akusztikai kialakítás pedig a hangminőség romlása nélkül zárja ki a nedvességet. A szilikonfelületek biztonságos fogást biztosítanak.

A csomag tartalma
A MOMENTUM Sport tartalmaz (1) egy pár MOMENTUM Sport vezeték nélküli fülhallgatót, (2) fülbe helyezhető dugókészletet (S/M/L), (3) fülbetétkészlet (N/S/M/L), (4) egy USB-C töltőkábelt, (5) egy töltőtáskát hordpánttal, valamint (6) gyors útmutatót és felhasználói kézikönyvet, hogy pillanatok alatt nekikezdhess.

Smart Control alkalmazás
Feltétlenül töltsd le a Sennheiser Smart Control alkalmazását, hogy az élmény még teljesebb legyen. A kísérőalkalmazásban elérhető „A hangzás személyre szabása” funkció, az 5 sávos beépített hangszínszabályzó, a hangmódok és a hangzónák segítségével személyre szabhatod a hangzást.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 15Hz
Maximum frekvencia 18000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Vezeték nélküli
Kompatibilitás Andorid, iOS
Vezeték nélküli Bluetooth
Bluetooth van
Viselési stílus True Wireless sztereó fejhallgatók
Fülcsatlakozó Hallójárat
Kapcsolódás Bluetooth 5.2 kompatibilis, 1. osztály, 16mW (max), RF-tartomány 40m – látótávolság
Átviteli frekvencia / moduláció 2402 MHz-től 2480 MHz-ig; GFSK, π/4 DQPSK / 8DPSK
Támogatott profilok A2DP, AVRCP, HFP
Támogatott codec-ek SBC, AAC, aptX™, aptX adaptive™
Hangszóró elve Dinamikus
Hangszóró típusa/mérete dinamikus, átmérő 10mm
Hangszóró frekvenciatartománya 15 Hz és 18 kHz között
Hangszóró érzékenysége 110 dB SPL (1 kHz / 0 dBFS)
Hangszóró THD <0,25% (1 kHz / 94 dB)
Aktív zajkioltás Hibrid adaptív ANC
Mikrofon elve MEMS
Mikrofon frekvenciatartománya 100 Hz és 10 kHz között
Mikrofon felvevőmintája fülhallgatónként 3 mikrofon, sugáralakítás a zajcsökkentéshez
Akkumulátor-élettartam Akár 5,5 óra zenelejátszási idő fülhallgatóval; Akár 24 óra teljes zenelejátszási idő töltőtokkal (vizsgálati feltétel:iPhone, közepes hangerő 85 dB)
Töltési idő Kb. 1.5 óra szükséges a teljes feltöltéshez; 10 perc töltéssel 45 percnyi zenelejátszás érhető el Megjegyzés:A >30°C környezeti hőmérséklet és a Qi vezeték nélküli töltőkábelek hosszabb töltési időt eredményeznek
Elemtípus Beépített lítium-ion újratölthető akkumulátorok; bal/jobb fülhallgató:72 (MC1254) / 75 mAh(CL1254); Töltőtok:850-950 mAh
Tápegység 5 V⎓, max. 1000 mA, USB-töltés a töltőtok USB-C-aljzatán keresztül; vezeték nélküli QI-töltés
Mágneses erőtér Fülhallgató:1,86 mT, töltőtok:250 mT
Időjárásállóság
Fülhallgató IPx5
Töltőtok IPx4
Termékjellemzők 91,0 g (mindkét fülhallgató és töltőtok) 6,4 g (egyetlen fülhallgató N fülkampóval és M füldugóval) 78,4 g (töltőtok) 23,3 x 20,9 x 26,1 mm (fülhallgatók) 67,7 x 64,8 x 30,0 mm (töltőtok)

Keresés