Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser IE 600 vezetékes fülhallgató

Ár:
311.990 Ft
218.990 Ft
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama:
2023. 10. 24. - 2024. 04. 04.
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4044155253399
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
sötét szürke
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

IE 600
Egyszerűen gyönyörű hangzás, és az idő, amíg a Sennheiser aktiválódik – ez az IE 600 története. Ezek a hallójáratba dugható eszközök nem csak reprodukálják a felvétel részleteit és érzelmeit, de túl is mutatnak rajta. Mert minden fülhallgató egy remekmű.

Jellemzők:

  • Rugalmas AMLOY-ZR01 amorf fém ház, amely 3D nyomtatással készül Németországban
  • Közvetlen, semleges hangolás gyors, pontos basszussal
  • 7 mm-es TrueResponse transzduktorok
  • Kivételesen semleges hangzás a kettős D2CA-rezonátorkamrának köszönhetően
  • Aranyozott Fidelity (+) MMCX-csatlakozók a megbízható csatlakozásokhoz
  • Választható para-aramid erősítésű kábelek (3,5 mm, 4,4 mm)
  • Állítható fülkampók és választható fülbetétadapterek
  • Frekvenciaválasz: 4 Hz – 46,5 kHz
  • 0,06% THD (1 kHz, 94 dB)
  • Kerülj közelebb zenéidhez.

IE 600

Minden részletében kivételes.


Egyszerűen gyönyörű hangzás, és az idő, amíg a Sennheiser aktiválódik – ez az IE 600 története. Ezek a hallójáratba dugható eszközök nem csak reprodukálják a felvétel részleteit és érzelmeit, de túl is mutatnak rajta. Mert minden fülhallgató egy remekmű. A kézzel készített amorf fémháztól a Sennheiser által kifejlesztett és gyártott csúcskategóriás audiokomponensekig, mindent a legszigorúbb tűréshatárok szerint gyártanak. A kiegyensúlyozott frekvenciaátvitelt és a rendkívül strapabíró anyagokat úgy tervezték, hogy tiszta, természetes hangzást és egyedi esztétikát biztosítsanak, amely évtizedekig megőrzi szép megjelenését.


„Az amorf ötvözetek az anyagok új osztályát képviselik. Csúcstechnológiás AML ötvözetünket olyan repülőgép- és orvostechnológiai alkalmazásokhoz használják ultranagy pontosságot és robusztusságot igényelnek. Büszkék vagyunk arra, hogy a Sennheiser kiértékelte az űrben használható amorf ötvözetünket, és úgy döntött, használja az IE 600-hoz.” - Jürgen Wachter, a Heraeus AMLOY Technologies GmbH globális vezetője


Ez a hangosítás olyan jelenlétet és intimitást kölcsönöz, amely közelebb hozza a hallgatót a zenéhez, lehetővé téve számára, hogy új aspektusokat és részleteket fedezzen fel. A kiegyensúlyozottság és a természetesség ezen szintjére való eljutás azonban nem volt kihívásoktól mentes. Ha például egy sávban egyidejűleg hasonló hangok hallatszanak, az emberi fül számára nehéz lehet minden árnyalatot megkülönböztetni. Az IE 600 kettős kétkamrás hangelnyelői (D2CA) rögzítik és csillapítják ezeket a maszkolási frekvenciákat, felfedve a zene legfinomabb textúráit is.


Az IE 600 háza fémporalapú 3D-nyomtatással készült, amellyel szűk tűréshatárokon belül szinte bármilyen elképzelhető forma megalkotható. A kamrák és csatornák ennek az additív gyártási folyamatnak a részét képezik, és nincs szükség marásra. A költségek azonban korlátot jelentenek ezen új anyag lehetséges alkalmazásai tekintetében.


Az egyik egyetlen hely, ahol megtalálható – az olyan csúcskategóriás termékek mellett, mint az IE 600 –, az a NASA Mars Rover fúrófejében található, ahol rendkívüli ellenálló képességre van szükség extrém körülmények között is.


Bármilyen stílusú zenét is kedvelsz, az IE 600 fejhallgatóval még jobban szeretni fogod. Nemcsak a hangokat élvezheted, hanem a vonó finom húzását is a húron vagy az ujjak halk mozgatását, amikor a következő akkordot lefogják a gitáron. A kitűnően semleges akusztikus hangzás közelebb hozza, élőbbé és élénkebbé teszi a zenét, ugyanakkor tiszta és természetes marad. Ezen a kényes egyensúlyon belül az IE 600 mindazonáltal képes erős, de gyors és pontos, alacsony szintű választ beépíteni. Mindez egy napi munka a Sennheiser TrueResponse transzduktorának, az egyetlen 7 mm-es hangszórónál, amely az IE 600 rendkívül széles frekvenciatartományáért és rendkívül alacsony torzításáért felelős.


A számítógéppel vezérelt lézer egy vékony fémporréteget visz fel, és az olvadt ötvözetet az alatta lévő, már megkeményedett anyaghoz hegeszti. Rétegről rétegre épül fel, amíg el nem éri az alkatrész a végső alakját. A technikus ezután kézzel eltávolítja a gyártási folyamat minden műtermékét.


Alapos tisztítás, acélsörétszórás, polírozás és kifinomult felületkezelés után a ház elnyeri végleges, rendkívül tartós, esztétikus megjelenését. Még a napi használat sem hagy gyakorlatilag semmilyen nyomot karcolás vagy kopás formájában.


A maga típusának egyik legfejlettebb gyártósorával a világon, gyártóüzemünknek egyetlen célja van: túlszárnyalni az audiofilek elvárásait. Így következetesen elérjük a csatornaigazítást, amely szinte észrevehetetlenné teszi a bal és jobb oldal közötti különbségeket. Valamint a teljes harmonikus torzítást, hogy a piacon bármivel versenyre kelhessen.


Mindezt a termékminőséget egy rendkívül rugalmas amorf fémbe burkolják, így biztosítva, hogy IE 600 fülhallgató sok évig kifogástalan állapotban maradjon. A korrózió és a kopásból eredő nyomok elleni robusztus védelemmel az IE 600 képes évtizedeken át akusztikus – és vizuális – örömet nyújtani.


Az aranyozott MMCX-csatlakozókat a házba süllyesztették a nagyobb stabilitás és irányíthatóság érdekében. Támogatják a 4,8 mm-es és annál kisebb kábelátmérőket, így számos hangforráshoz, valamint kiegyensúlyozott kimenettel rendelkező hifikomponensekhez csatlakoztathatók.


Válassz a paramid-erősítésű kiegyensúlyozatlan és kiegyensúlyozott kábelek közül: A csomagban megtalálható a 3,5 mm-es és a 4,4 mm-es kábel, a 2,5 mm-es pedig külön vásárolható meg. Két különböző stílusú és három méretű fülhallgatóbetétet (szilikon és memóriahab) mellékelünk, hogy kényelmes szigetelést biztosítsanak bármely fülben. A rugalmas, állítható fülkampók tovább fokozzák a hosszan tartó kényelmet.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 4Hz
Maximum frekvencia 46500Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Hangnyomásszint (SPL) 118 dB 1 kHz-en, 1 Vrms
Teljes harmonikus torzítás (THD) <0,06% (1 kHz, 94 dB)
Kábelhosszúság 125 cm
Csatlakozó Fidelity (+) MMCX
Impedancia 18 Ω rendszerimpedancia
Csillapítás 25 dB

Keresés