Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser IE 200 vezetékes fülhallgató

Ár:
57.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4260752331098
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

IE 200
Miért ne tegyük hozzáférhetővé bárki számára a kiegyensúlyozott, magas hanghűségű hangzást mindenki számára, bárhol is legyenek? A Sennheiser válasza az IE 200. Mindegy, hogy egész életedben audiofil voltál-e, vagy csak jobb hangzást szeretnél útközben – ez a kivételesen semleges és precíz fülhallgató a részletek teljesen új világát fedi fel.

Jellemzők:

  • Diffúzmezős hangszínszabályozás a lenyűgözően egyenletes hangzásért
  • Szinte nem is létező, teljes harmonikus torzítás
  • Kompakt méretek, hogy bármely, kicsi vagy nagy fülbe illeszkedjen
  • Állítható fülkampók és választható fülbetétadapterek
  • Nincsenek maszkolást okozó csúcsok vagy mélységek
  • Frekvenciaválasz: 6 Hz – 20 000 Hz
  • Szőtt borítású kábel MMCX-csatlakozókkal és 3,5 mm-es csatlakozóval

IE 200

Meghívunk a hangok új világába


Élvezd kedvenc zenéidet úgy, mint még soha, a legkisebb részletek felfedésével


Az IE 200 hangszínegyensúlya eláraszt ezekkel az ajándékokkal. Mérnökeink ugyanis keményen dolgoztak azon, hogy eltüntessék azokat a csúcsokat és mélységeket, amelyek egyébként elnyelhetik vagy beárnyékolhatják az adott hangokat. Magasabb szintre emeli a teljes zenegyűjteményedet.


E hallójáratba dugható fülhallgató hangolása során mérnökeink mindent beleadtak, hogy olyan diffúzmezős szabályozású választ érjenek el, amely kivételesen közel van a tökéleteshez. Ez nem semmi teljesítmény a hallójáratba dugható fülhallgatók terén. Mostantól bárhova magaddal viheted a valódi audiofil hangzást.


Bármilyen lenyűgöző is legyen vezeték nélküli fülhallgatód, akkor is töltened kell. Az IE 200 fülhallgatóval csak a bedugásáról nem szabad megfeledkezned. Óó, és amikor csatlakoztatod… teljesen belemerülsz a csodálatosan kiegyensúlyozott hangzás világába. Részletekkel teli és korábban sosem tapasztalt megjelenés.


Az elegáns, teljesen fekete külső tökéletesen tükrözi a minőség iránti elkötelezettséget. A nagy mértékben adaptív váz kényelmesen helyezkedik el bármely, nagy vagy akár nagyon kicsi fülben is – ami hangsúlyozza azon egyértelmű célunkat, hogy mindenki számára hozzáférhetővé tegyük az audiofil hangzást.


Az IE 200 az általunk kínált, hallójáratba dugható fülhallgatóknál használt néhány legjobb technológiánkkal készült. A 7 mm-es extra szélessávú True Response transzduktor például gyakorlatilag semmilyen harmonikus torzítást nem mutat fel. Ezért a következő modellekben is találkozhatsz vele: IE 300, IE 600 és IE 900.


Ez a dinamikus hangszóró nagy precízióval reprodukálja a tranzienseket a teljes frekvenciatartományban – így pontosan azt hallhatod, amit a hangmérnökök szeretnének. A pergődob pontosan úgy hasít keresztül a mixen, ahogy kell. Ha becsukod a szemed, az életszerű sziszegő hangzók olyan hatást keltenek, mintha a vokalista a szobádban lenne, és csak neked énekelne.


Amikor az alacsonyabb frekvenciákról van szó, néhányan kicsit erősebben szeretik. Annak érdekében, hogy mindenki számára, igazán vonzó legyen, az IE 200 lehetőséget ad a fülhallgató személyes ízlés szerinti finomhangolására. Egyszerűen helyezd a fülbetéteket a két lehetséges pozíció egyikébe annak szabályozásához, hogy mennyi mély hang jusson el a füledbe.


Ez csak még egy ok amellett, hogy az IE 200 végzete az, hogy az egész világon boldoggá tegye a zenerajongókat. Legyen szó jazzről, EDM-ről, klasszikus zenéről vagy punk rockról – mostantól mindenki megtapasztalhatja a magas felbontású, audiofil hangzást. Ha pedig szeretnéd, adj egy kis extra löketet a mély hangoknak.

A csomag tartalma
IE 200 fülhallgató, Szőtt borítású kábel MMCX-csatlakozókkal és 3,5 mm-es csatlakozóval Szilikon- és memóriahab-készletek (S, M, L), Tárolótasak, Biztonsági útmutat

Az igazi anyag megjelenése
Intelligens, szabályozott, precíz – pont, mint a hangja

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 6Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Vezeték nélküli Bluetooth
A jelátalakító mérete 7 mm
Impedancia 16 Ω
Hangnyomásszint 124 dB 1 kHz-en, 1 Vrms
Teljes harmonikus torzítás < 0,08 % (1 kHz, 94 dB)
Csillapítás –26 dB
Kábel oxigénmentes rézkábel (OFC), para-aramid erősítésű
fülhorgok TPU
Csatlakozó (lásd a tűkiosztást) aranyozott; fülhallgató oldala MMCX csatlakozó, sztereó jack csatlakozó, 3,5 mm, kiegyensúlyozatlan, 3 tűs
Súly (kábel nélkül) kb. 4 g

Keresés