Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser HD 650 fejhallgató (Bemutató darab)

Ár:
194.990 Ft
159.990 Ft
Kedvezmény: 18%
Az akció időtartama:
2024. 09. 09. - 2024. 11. 12.
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4044155249552-DEMO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

 

 

HD 650

A tökéletes hangzásélmény mércéje – a HD 650 ugyanolyan magabiztosan adja vissza kedvenc zenéid finom részleteit, mint a fontos mozzanatokat. Amikor a zenéé a főszerep, pontosan egy ilyen fejhallgatóra van szükséged, amellyel több órán át is hallásfáradás nélkül hallgathatsz zenét.


Jellemzők:

  • Nyitott, dinamikus fejhallgató
  • Speciális csillapító elem finom akusztikus fémhálóból
  • Impedancia: 300 ohm
  • Frekvencia átvitel: 12 – 41 000 Hz
  • Teljes harmonikus torzítás: 0,05%
  • Levehető csatlakozókábel nagy vezetőképességű OFC rézből
 

Nagyfelbontású hangzás, finom átmenetekkel.
A szakszerűen kiegyensúlyozott akusztikának, a luxuskivitelnek és a klasszikus megjelenésnek köszönhetően a HD 650 a nagyteljesítményű sportautók minden előnyös tulajdonságával rendelkezik (a kirívó furcsaságok nélkül). Muzikális, részletgazdag hangzásából adódóan, amely hosszabb használatnál sem okoz hallásfáradást, ez a hátul nyitott fejhallgató mind a stúdiószakemberek, mind a zenebarátok körében nagy népszerűségnek örvend. A felvételek a legelső hangtól kezdve felfedik igaz valójukat, és az előadás minden egyes pillanata újra átélhető. Legyen szó hangszerkesztésről, keverésről, masteringről vagy elemző hallgatásról, a HD 650 azonnal érzékelhető előrelépést eredményez.

Amikor képzeleted formát ölt
A HD 650 jellegzetes hangzásának gyökerei a Sennheiser sajátfejlesztésű akusztikai megoldásaiból erednek. A hangtechnikában jártas szakemberek tudják, hogy a legkiválóbb komponensek is akkor teljesítenek a legjobban, amikor semmilyen akadállyal sem kell megbirkózniuk. Nem meglepő, hogy a HD 650 frekvenciamenete és hangzástere ennyire egyenletes – a nyitott fülkagylók minden egyes hanghullámnak elegendő teret biztosítanak, hogy azok a lehető legtermészetesebb módon terjedhessenek. A 42 mm-es jelátalakító egy alumínium lengőtekerccsel ellátott, 38 mm-es membránt használ, amelyet kifejezetten a huzamosabb ideig tartó, elemző zenehallgatáshoz terveztek: a teljes magas- és alacsony-frekvenciás tartomány könnyeden, míg a középtartományt természetes higgadtsággal kerül visszaadásra. A modern, nagyfelbontású mintavételezési sebességnél különösen előnyös, hogy a HD 650 anélkül fedi fel a finom árnyalatokat, hogy ezzel túltolná a magas-tartományt.Minden egyes jelátalakítót szigorú követelményeknek megfelelően gyártanak, és úgy párosítanak, hogy mindkét csatornában egységesen kerüljön visszaadásra a teljes frekvenciatartomány. A bal és jobb csatorna közötti eltérések csökkentésével a fejhallgató a helyiség akusztikájától és a hangfalak elhelyezésétől függetlenül gondoskodik a mastering minőségű hangzásról.

Többre hivatva
A HD 650 esetében nagyobb célok lebegtek a tervezők szeme előtt: részletgazdagabb hangzás, több zeneiség és határozottan hosszabb monitorozási idő. A legkorszerűbb írországi gyártóüzemben gyártott HD 650 a modern jelátalakító-gyártás legnagyszerűbb vívmányait hordozza magában. Emellett készítésénél a legapróbb részletekre is figyelnek, amit a legkülönfélébb akusztikai anyagok használata is szükségessé tesz. A gyártási tűréshatárok rendkívül szigorúak, így a HD 650 nyújtotta élmény a vásárlás idejétől és helyétől függetlenül a világ minden részén azonos. A rezonátorok például rozsdamentes acélhálóval készülnek, hogy a gyártást követően is egyenletes teljesítményt nyújtsanak. És ami még jobb, a HD 650 alkotóelemeinek nagyrésze moduláris, így ezen referencia minőségű monitoring megoldás működőképességének fenntartása sem okozhat gondot. A velúr fülpárnáktól kezdve a fülkagyló rácsának mintázatáig, minden egyes alkatrészt úgy alakítottak ki, hogy azok magasabb szintű személyes hangzásélményt, így még élvezetesebb zenehallgatást biztosítsanak.

Minden a kapcsolatról szól
A HD 650 illesztett impedanciájú és alacsony kapacitású, levehető kábellel rendelkezik. Az audiofil szabvány 6,3 mm-es sztereó csatlakozóval többek között a következő eszközökhöz csatlakozhatsz: fejhallgató-erősítők, A/V vevőegységek, digitális audio lejátszók, számítógép-alapú munkaállomások, analóg készülékek stb. A 3 m hosszú kábel a stúdióban használt, illetve a mélyebb polcon vagy asztalon elhelyezett készülékek esetén is zavartalan zenehallgatást biztosít. A tartozék 6,3 mm --> 3,5 mm-es adapterkábel segítségével a fejhallgató számtalan más audioeszközhöz is csatlakoztatható.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Érzékenység 103 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Hi-Fi
Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 41000Hz
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 300 Ohm
Kábel hosszúság 300cm

Keresés