Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser HD 350BT fejhallgató, fekete

Ár:
31.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4044155249668
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

HD 350BT

Az új HD 350BT ideális választás a rendkívüli hangzás szerelmeseinek. Élvezd a lebilincselő hangélményt mély, dinamikus basszussal.


Jellemzők:

  • Frekvenciamenet (Mikrofon): 80 Hz - 6000 Hz (-3 dB)
  • THD, teljes harmonikus torzítás: 0,3% (1 kHz, 100 dB)
  • Jelátalakító típusa: Dinamikus, zárt
  • Bluetooth verzió: 5.0
  • Frekvenciamenet: 18 Hz - 22000 Hz (-10 dB)
  • Modulációs eljárás: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
  • Akku/elem jellemzők: Beépített lítium-polimer tölthető akkumulátor: 3,7 V ⎓, 300 mAh
  • Töltési idő: Körülbelül 2 óra

 

HD 350BT

Élvezd a nagyszerű vezeték nélküli hangzást útközben vagy otthon a HD 350BT fejhallgatóval. A Bluetooth® 5.0-nak, a kiváló minőségű kodektámogatásnak (AAC, aptX™ Low Latency) és a lenyűgöző, 30 órás akkumulátor-élettartamnak köszönhetően a stílusos és strapabíró kialakítású, vezeték nélküli fejhallgató mindenütt sokoldalú társ az audioélmények megélésében.

Sennheiser HD sorozat - audio társ minden igényhez!
A kiváló minőségű alapanyagokból készült, tartós és stílusos HD modellek a sokoldalúság és a kiemelkedő hangzás kombinációját kínálják neked.
Akár otthon, podcastok hallgatásakor, akár útközben, a kedvenc dalaiddal, az új HD sorozat mindig megbízható audio társad lesz, bármit is hallgatsz.

 





Kivételes vezeték nélküli hangzás


A HD 350BT fejhallgatóval lebilincselő hangélményt élvezhetsz mély, dinamikus basszussal. A tökéletes átvitelről a legújabb vezeték nélküli technológiák, köztük a Bluetooth® 5.0 és a kiemelkedő vezeték nélküli kodekek, például az AAC, aptX™ és aptX™ Low Latency technológiák gondoskodnak, hogy filmnézés közben mindig tökéletes hangszinkronizálást lehessen elérni.

 






Egész nap, minden nap


A lenyűgöző, 30 órás akkumulátor-élettartamnak és a gyors USB-C töltésnek köszönhetően a HD 350BT egész nap ideális társ a zenehallgatásban. A fekete vagy fehér színben kapható, tartós és kiváló minőségű alapanyagokból készült fejhallgató a kényelmet és a minimalista stílust ötvöző kompakt, összecsukható kivitelével elég strapabíró ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd.

 






Csak Önről szól


A Sennheiser Smart Control alkalmazással könnyedén testre szabhatod a hangélményt. Intuitív hangszínszabályozójával ízlés szerint, egyszerűen beállíthatod a hangot. A külön kiválasztható podcast üzemmóddal optimalizálhatod a podcastok, a hangoskönyvek és más beszédtartalmak érthetőségét.

 






Csatlakozás és beszélgetés

 
A csatlakoztatott életmód maximális kihasználása érdekében a HD 350BT speciális Voice Assistant gombjával azonnali beszédkapcsolatot tesz lehetővé a Siri vagy a Google Assistant alkalmazással. A fülhallgató részen elhelyezett, könnyen elérhető érintőgombok segítségével a zenét és a telefonhívásokat is egyszerűen kezelheted.

 

Smart Control App

Hallgass zenét úgy, ahogyan szeretnél. Ez az ingyenes, speciálisan iOS és Android rendszerekhez kifejlesztett alkalmazás Sennheiser fejhallgatódnak, fülhallgatódnak vagy hangprojektorodnak könnyed vezérlését, testre szabását, frissítését és beállítását teszi lehetővé.

Keresés