Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser GAME ZERO Gamer fejhallgató fekete

Ár:
69.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 5714708000365
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

PÁRATLAN KÉNYELEM

A GAME ZERO-nál visszatértünk oda, ahonnan indultunk, és egészében újragondoltuk a gaminghez társított kényelmi elképzelést. Célunk a piac legkényelmesebb és legjobb hangzását nyújtó zárt kialakítású, professzionális headsetjének létrehozása volt. Úgy gondoljuk, teljes sikerrel jártunk!



TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS

A GAME ZERO merőben új fülpárna-kialakítással rendelkezik, melyet professzionális pilóta-headsetjeinkből fejlesztettünk tovább. A fülpárnák vastag műbőrből és háromrétegű memóriahabbal készültek. A fülpárnák alja vastagabb, hogy a fület teljesen körbe tudják zárni. Ez megakadályozza a hang kiszivárogását, és zavartalan játékélményt biztosít.






TÖKÉLETES JÁTÉKÉLMÉNY

A fülek körül minden rést kizáró új kialakítás, párnázáshoz felhasznált anyagok és memóriahab kombinációja teszi a GAME ZERO-t a jelenlegi legcsendesebb gaming headsetünkké. Semmilyen külső zaj nem juthat be, és afelől is biztos lehetsz, hogy a körülötted lévők sem hallanak semmit a játékból.




NÉMET TERVEZÉSŰ TECHNOLÓGIA

A GAME ZERO két átalakítóját németországi laborjainkban fejlesztettük ki. A játék hangzásának rendkívüli pontosságú visszaadására hangoltuk, függetlenül attól, milyen típusú játékhoz használod, illetve minden egyes részét mechanikusan és akusztikusan is teszteltük.



Kristálytiszta kommunikáció

A GAME ZERO gaming headset professzionális mikrofonja a maga nemében egyedülálló. Kiváló zajkioltást nyújt, hogy kristálytiszta minőségben beszélhess a többi játékossal.

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK

A jobb oldali kagylóba integrált hangerő-szabályozóval a reakcióidő lecsökken, mivel nem kell időt töltened a kábelen levő kezelőszervek keresésével. A GAME ZERO továbbá kényelmes mikrofonnémítási funkciót is tartalmaz. Egyszerűen hajtsd fel a mikrofonkart, és máris kiszálltál a vonalból.
 




TÖBB PLATFORMOS KOMPATIBILITÁS

A GAME ZERO cserélhető kábelei lehetővé teszik, hogy több platformmal is kompatibilis legyen, úgymint PC-vel, Mac-kel, konzolokkal, mobilokkal vagy tabletekkel, amelyek rendelkeznek 3,5 mm-es jack bemenettel. Készülj fel a teljes elmerülést nyújtó hangzásvilágra, akár akció közben egy trópusi szigeten, a csapattársakkal történő taktikai megbeszélés alatt vagy a „The Sound Games Are Made Of” élményt élvezve.




ÖSSZECSUKHATÓ KIALAKÍTÁS ÉS HORDTÁSKA

Annak érdekében, hogy egy LAN-rendezvényre menet headseted ne karcolódjon össze, a GAME ZERO-t egyedülállóan összehajtható kialakításúra terveztük, ami lehetővé teszi, hogy teljesen összehajtsd, és a hozzá tartozó kemény hordtáskában tárold.
 


 

A TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS

A Sennheiser az egyetlen olyan hangfejlesztő cég, amely maga gyártja mind a játékok hangjainak rögzítésénél használt precíziós mikrofont, mind a játék közben használt headseteket. Miért is választanál más márkájú gaming headsetet?

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Érzékenység 108 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 26000Hz
Rendszer Zárt
Impedancia 150 Ohm
Kábel hosszúság 300cm

Keresés