Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser ACCENTUM True Wireless fülhallgató, fekete

Ár:
77.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 700262
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Bluetooth

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

ACCENTUM True Wireless
Merülj el az egész napos hangzásban az ACCENTUM True Wireless ultrakényelmes, ergonomikus kialakításával, a Sennheiser hangzásával, a hibrid ANC-vel és az akár 28 órás akkumulátorral.

Jellemzők:

  • Ergonomikus kialakítás
  • Sennheiser Signature Sound
  • Hibrid ANC
  • 28 órás akkumulátor-élettartam

ACCENTUM True Wireless

Játssz a saját szabályaid szerint

  • Kiemelkedő egész napos kényelem: Ergonomikus forma, amelyet a fülbe helyezhető fülhallgató-kutatás alapján terveztünk a kiterjesztett hallgatási kényelem érdekében.
  • Kiváló hangminőség: A TrueResponse hangtechnológia biztosítja a Sennheiser kiváló minőségű hangzását, amely a Smart Control alkalmazáson keresztül testre szabható a személyre szabott hangélmény érdekében.
  • Aktív zajkioltás: A Hibrid Aktív Zajkioltás magával ragadó hallgatási élményt biztosít, bármilyen környezetben blokkolva a zavaró zajokat.
  • Kiterjesztett akkumulátor-élettartam: Akár 8 óra lejátszási idő és további 20 óra a töltőtokból az egész napos megszakítás nélküli hangzás érdekében.
  • Sokoldalú töltési lehetőségek: Kényelmes Qi vezeték nélküli vagy USB-C töltési lehetőségek a tokhoz, hogy könnyedén tölthess.
  • Hangáteresztés mód: Azonnal ráhangolódhatsz a környezetedre anélkül, hogy levennéd a fülhallgatót a helyzetfelismerés érdekében.
  • Élvonalbeli vezeték nélküli technológia: Bluetooth 5.3 kompatibilitás és Bluetooth LE Audio* a fejlett csatlakoztathatóság érdekében, Auracast™ támogatással.


Egész napos kényelem úttörő ergonómiai kialakítással.


Élvezd a kivételes kényelmet az ACCENTUM True Wireless´ vadonatúj ergonomikus kialakításával. A fülhallgatóink kiterjedt fülbe helyezett és a felhasználók által hitelesített kutatások alapján készültek, és kivételes, a füledhez igazodó illeszkedést biztosítanak. Válasszon a négy fülkagylóméret közül a személyre szabott érintés érdekében. A legnagyobb kényelem érdekében pedig egy zsebméretű töltőtokkal bárhová magaddal viheted őket, hogy útközben is élvezhesd a vezeték nélküli szabadságot.


Tapasztald meg az elképesztően kiváló hangzást az egyedülálló TrueResponse átalakítónknak köszönhetően, amelyet akusztikai szakértőink terveztek.


Élvezd a TrueResponse akusztikai technológia által létrehozott hihetetlen részleteket, amelyet házon belül fejlesztettünk ki és gyártottunk a Sennheiser jellegzetes hangzása érdekében. Ha pedig olyan hangzásra van szükséged, amely illik a hangulatodhoz, a Sennheiser Smart Control App segítségével 5 sávos EQ-val, előbeállításokkal és Soundcheckkel alakíthatod ki hangélményedet.


A zajos világban alakíts ki egy békés sarkot a Hibrid Aktív Zajkioltással.


Akár az utcán, akár vonaton utazik, akár egy forgalmas kávézóban élvezed a zenét, az ACCENTUM True Wireless hatékony zajszűrő rendszere felveszi a versenyt a zajos környezetekkel, így nincs szükség a zenehallgatás szüneteltetésére. Ha rá kell hangolódnod a környezetedre, aktiváld a Hangáteresztés módot, hogy egy pillanat alatt halld a külső hangokat anélkül, hogy levennéd a fülhallgatót.


A 28 órás akkumulátor-élettartam és a gyorstöltés segít, hogy ne az akkumulátor diktálja a ritmusodat.


Akár 8 órányi játékidővel és további 20 órányi töltési idővel a töltőtok segítségével az ACCENTUM True Wireless egész nap gondoskodik a hangzásról. Maga a töltés is egyszerű, köszönhetően a Qi vezeték nélküli vagy USB-C választásnak, így nagyszerű hangzással és tökéletes kényelemmel maradhatsz feltöltve.


A csatlakoztathatóság zökkenőmentes mint a zenéd, fejlett funkciókkal és csúcstechnológiával.


Tapasztald meg a legújabb vezeték nélküli technológiákat a megbízható teljesítmény érdekében. A Bluetooth 5.3 kompatibilitás, a Bluetooth LE* és az Auracast™ mellett fedezd fel a hangmegosztás új módját barátaiddal, vagy csatlakozz a nyilvános hangközvetítésekhez a tartózkodási helyeden. Az ACCENTUM True Wireless testreszabható érintőképernyős kezelőfelületével intuitívan, ujjbeggyel vezérelheted a hanglejátszást, a telefonbeszélgetéseket és a hangasszisztens elérését. A hívásminőséget az egyes fülhallgatókon található kettős mikrofonok biztosítják, amelyek a maximális sokoldalúság érdekében együtt vagy egymástól függetlenül is használhatók a hívásokhoz.

A csomag tartalma
Az ACCENTUM True Wireless tartalmaz (1) egy pár ACCENTUM True Wireless fülbe helyezhető hallgatót, (2) egy töltőtokot, (3) füladapter-készletet (XS/S/M/L), (4) egy USB-C töltőkábelt, valamint (5) egy gyors útmutatót és felhasználói kézikönyvet, hogy pillanatok alatt nekikezdhess.

Smart Control alkalmazás
Az igazán személyre szabott élmény érdekében töltsd le a Sennheiser Smart Control alkalmazását, amellyel könnyedén testreszabhatod a hangzást az 5 sávos beépített hangszínszabályozó, a hangmódok és a hangzónák segítségével.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 5Hz
Maximum frekvencia 21000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Vezeték nélküli
Kompatibilitás Andorid, iOS
Vezeték nélküli Bluetooth
Bluetooth van
Fülcsatlakozó Hallójárati
Kapcsolódás Bluetooth 5.3 kompatibilis, 1. osztály, 10 mW (max.); Bluetooth Classic és Bluetooth LE Audio támogatás
Átviteli frekvencia / moduláció 2402 MHz-től 2480 MHz-ig; GFSK, π/4 DQPSK / 8DPSK
Támogatott profilok A2DP, AVRCP, HFP, TMAP, PBP
Támogatott codec-ek SBC, AAC, aptX™, LC3
Hangszóró elve Dinamikus
Hangszóró típusa/mérete TrueResponse™ dinamikus, átmérő 7mm
Hangszóró frekvenciatartománya 5 Hz és 21 kHz között
Hangszóró érzékenysége 107 dB SPL (1 kHz / 1 mW)
Hangszóró THD <0,08% (1 kHz / 94 dB)
Aktív zajkioltás Hibrid adaptív ANC
Mikrofon elve MEMS
Mikrofon frekvenciatartománya 100 Hz és 10 kHz között
Mikrofon felvevőmintája fülhallgatónként 2 mikrofon, sugáralakítás a zajcsökkentéshez
Akkumulátor-élettartam Akár 8 óra zenelejátszási idő fülhallgatóval (ANC kikapcsolva); Akár 6 óra zenelejátszási idő fülhallgatóval (ANC bekapcsolva); Akár 28 óra teljes zenelejátszási idő töltőtokkal (Tesztelési feltétel:iPhone, közepes hangerő 85dB
Töltési idő Kb. 1.5 óra szükséges a teljes feltöltéshez; 10 perc töltéssel 1 órányi zenelejátszás érhető el; Megjegyzés:A >30°C környezeti hőmérséklet és a Qi vezeték nélküli töltőkábelek hosszabb töltési időt eredményeznek
Akkumulátor típus Beépített lítium-ion újratölthető akkumulátorok; Bal/jobb fülhallgató:55 mAh, Töltőtok:400-420 mAh
Tápegység 5 V⎓, max. 1000 mA, USB-töltés a töltőtok USB-C-aljzatán keresztül; vezeték nélküli QI-töltés
Időjárásállóság IP54, fröccsenésálló (csak a füldugók)
A termék tömege 52 g (mindkét fülhallgató és töltőtok)
A termék méretei 49.45 × 51.72 × 28,95 mm
Alkalmazástámogatás Sennheiser Smart Control alkalmazás iOS™ és Android™ rendszerre

Keresés