Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless fejhallgató, fekete

Ár:
89.990 Ft
Gyártó: Sennheiser
Cikkszám: 4260752330558-másolata-1
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

ACCENTUM Plus
Az ACCENTUM Plus páratlan, 50 órás akkumulátor-üzemidőt, 10 perces gyorstöltéssel pedig 5 órás lejátszási időt biztosít, míg az adaptív ANC-nek köszönhetően dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, így kiváló hangzását több napig is élvezheted.
 

Jellemzők:

  • Gyors töltés: 10 perc töltés 5 óra lejátszási időért
  • A Sennheiser jellegzetes hangzása
  • Adaptív hibrid ANC
  • 50 órás lejátszási idő akkumulátorral
  • A hangzás személyre szabása

ACCENTUM Plus Wireless

Játssz a saját szabályaid szerint

Az ACCENTUM Plus páratlan, 50 órás akkumulátor-üzemidőt, 10 perces gyorstöltéssel pedig 5 órás lejátszási időt biztosít, míg az adaptív ANC-nek köszönhetően dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, így kiváló hangzását több napig is élvezheted.

  • Audiokaland menet közben - az ACCENTUM Plus feltöltése pontosan addig tart, mintha rendelnél egy kávét: elég 10 percre feltenni töltőre, és máris biztosított az 5 órányi lejátszás.
 
  • Élvezd a teljes feltöltéssel elérhető páratlan, 50 órás akkumulátoros lejátszási időt.
 
  • Magával ragadó hangszíntér – a szögben álló transzduktorok szélesebb hangteret alakítanak ki a még magával ragadóbb hallgatási élményért.
  • Hallgasd bárhol, bármikor, zavaró tényezők nélkül – az adaptív hibrid ANC dinamikusan alkalmazkodik a változó zajszintekhez, így a zajos vagy forgalmas környezetben is gondoskodik a zajmentes zenehallgatásról.
 
  • Szabd személyre a hallgatási élményét – alakítsd a hangzást A hangzás személyre szabása funkcióval. A hangmódokkal és a beépített 5 sávos hangszínszabályzóval pedig még inkább egyéni igényeidhez igazíthatod az élményt.
 
  • Intelligens interakciók könnyedén – az érintésvezérlés, az automatikus szélzajkioltó üzemmód és az intelligens szünet funkció garantálja a könnyed használatot.

Szabadság éjjel-nappal

Gyorsan kell feltölteni? Elég csak 10 percet tölteni az 5 órás lejátszási időért. Hozd ki a legtöbbet az idődből az 50 órás üzemidővel és a gyorstöltéssel

Az egyetlen feltöltéssel elérhető páratlan, 50 órás akkumulátor-üzemidővel az ACCENTUM Plus napokig tartó szórakozást tud nyújtani. Az feltöltés pontosan olyan rövid időt vesz igénybe, mint egy kávé rendelése. Az aktív életmódhoz tervezték, így egész nap élvezheted a vezeték nélküli szabadságot egy könnyű, kényelmes és hordozható kivitelben.

Hang, amely bárhova elrepít

Az ACCENTUM Plus akusztikai kialakítása képes újrateremteni az élőzene izgalmas és drámai hatását

Éld át az élőzene izgalmát az ACCENTUM Plus fejhallgatóval. A legutolsó részletekig kidolgozott akusztikus kialakítása gazdag és magával ragadó hangszínteret alakít ki, amely minden hanggal tökéletesen rezonál a szögben álló 37 mm-es hangszóróknak köszönhetően. A legapróbb élethű részleteket is kihallhatod, így a saját tered kényelméből élheted át az élőzene nyújtotta drámát és izgalmakat.

Hangszíntér beállítása az adaptív ANC segítségével

Tartsd kézben a körülötted lévő világot az adaptív hibrid ANC legújabb generációjával

Síró kisgyermek mellett kell ülnöd egy hosszú repülőúton? Nem probléma, az adaptív ANC olyan erős, hogy képes saját menedéket kialakítani a számodra. Blokkolja a körülötted lévő összes zajt és alkalmazkodik hozzá, így megszakítás nélkül nézhetsz filmeket vagy hallgathatsz podcastot. Ha pedig készen állsz arra, hogy beengedd a körülötte lévő hangokat, egyetlen érintéssel bekapcsolhatod a Hangáteresztés módot. Hallgasd vagy némítsd el a világot magad körül.

Szabd személyre a hangzást

Alakítsd zenei utazásod hallásodhoz, gondolkodásmódodhoz és zenei preferenciáidhoz.

Fedezd fel hangprofilod a Sennheiser és a Fraunhofer Institute által közösen tervezett „A hangzás személyre szabása” funkcióval elérhető kutatásalapú tesztelés segítségével. Játssz a saját szabályaid szerint a beépített 5 sávos hangszínszabályzóval, vagy légy kényelmes, és használd az előre beállított módokat.

Könnyedén intelligens

Emberközpontú kialakításunk intuitívvá és könnyen kezelhetővé teszi a terméket

Az érintőpados kezelőfelület gondoskodik a zenelejátszási és a telefonhasználati funkciók intuitív vezérléséről. Elég csak megérinteni a lejátszáshoz vagy szüneteltetéshez, fel- vagy lecsúsztatni a hangerő szabályozásához, illetve elhúzni a zeneszámok váltásához, valamint a hívások fogadásához és befejezéséhez. Az Intelligens szünet funkcióval pedig még kényelmesebb a használata, ugyanis automatikusan szünetelteti a hangot, amikor leveszed a fejhallgatót, így soha nem maradsz le egyetlen ütemről sem. A kijelölt gombbal egyszerűen párosíthatod, amely révén gyorsabb a csatlakoztatás, az automatikus szélzajkioltó üzemmód pedig előre jelzi audioigényeid.

Nonstop használatra tervezve

Az 50 órás akkumulátor-élettartam és kényelmes kialakítás remek páros.

Élvezd a könnyű, ergonomikus kialakítást, melynek révén fület körülölelő illeszkedéssel élvezheted a leghosszabb zenehallgatásokat is. A puha tapintású belső szilikon fejpánt és a puha, párnázott fülkagyló finom és természetes illeszkedést biztosít.

A csomag tartalma
Az ACCENTUM Plus csomagjának tartalma: (1) egy ACCENTUM Plus vezeték nélküli fejhallgató, (2) egy USB-C-töltőkábel, (3) egy hordtáska, (4) egy kiegészítő kábel és (5) egy gyors útmutató és használati útmutató, hogy azonnal elkezdhesd használni.

Smart Control alkalmazás
Az igazán személyre szabott élmény érdekében töltsd le a Sennheiser Smart Control alkalmazását, amellyel könnyedén testreszabhatod a hangzást az 5 sávos beépített hangszínszabályozó, a hangmódok és a hangzónák segítségével.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Vezeték nélküli
Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 22000Hz
Rendszer Zárt
Akkumlátor töltési idő 3óra
Vezeték nélküli Bluetooth
Működési idő 50óra
Kapcsolódás Bluetooth 5.2-kompatibilis, 1. osztály, 10 mW (max.)
Átviteli frekvencia / moduláció 2402–2480 MHz; GFSK, p/4 DQPSK, 8 DPSK
Támogatott profilok A2DP, AVRCP, HFP, HSP, GATT
Támogatott kodekek SBC, AAC, aptX™, aptX HD™, mSBC, CVSD
Hangszóró elve Dinamikus
Hangszóró típusa/mérete 37 mm átmérőjű
Hangszóró frekvenciatartománya 10 Hz és 22 kHz között
Hangszóró érzékenysége 106 dB SPL (1 kHz / 0 dBFS)
THD hangszóró <0,3% (1 kHz / 100 dB SPL)
Aktív zajkioltás Hibrid ANC
Mikrofon elve MEMS
Mikrofon frekvencia tartomány 50 Hz és 8 kHz között
Mikrofon felvevő minta 2 mikrofon, beamforming a zajcsökkentéshez
Az akkumulátor élettartama Akár 50 óra lejátszási idő Bluetoothon keresztül és ANC-vel (tesztkörülmények:iPhone, közepes hangerőszint)
Töltési idő Kb. 3 óra szükséges a teljes feltöltéshez; 10 perc töltéssel 5 órányi zenelejátszás érhető el
Elemtípus 800 mAh-s beépített lítium-ion újratölthető akkumulátor
Tápegység 5 V, max. 700 mA,USB-töltés USB-C-aljzaton keresztül
Mágneses térerősségjelző 3,0 mT
A termék súlya 0,222 kg
Méretek) Kb. 16,5 × 19,5 × 4,8
Alkalmazástámogatás Sennheiser Smart Control alkalmazás iOS™ és Android™ rendszerre

Keresés