Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

NAD VISO HP30 fejhallgató, fekete

Ár:
64.999 Ft
Gyártó: Nad
Cikkszám: 5703120290379
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

VISO HP30

 

  

 

Attól a pillanattól kezdve, hogy a NAD HP30-at a füledre helyezed, azonnal egy gazdag részlettel és páratlan teljesítménnyel teli színpadra kerül. A NAD innovatív RoomFeel™ technológiáját alkalmazó HP30-asok meleg hangzásával és teljes kényelmével kényeztetik füleidet. A lehető legjobb hangzás pontos közvetítésére tervezett NAD HP30s a NAD küldetését képviseli, hogy lebontsa a kiváló hangzás előtt álló akadályokat. A 3 gombos, mikrofonos távirányítóval a hívások kezdeményezése és fogadása problémamentessé válik. Azt is teljes mértékben szabályozhatod, hogyan halld kedvenc zenéidet, és lehetőség van egy szám lejátszására/szüneteltetésére, egy szám kihagyására és még sok másra. A háromféle kivitelben elérhető NAD HP30 mindenhol kötelező darab az audio szerelmeseinek.


Jellemzők:

  • Innovatív RoomFeel™ technológial
  • 3 gombos soros távirányító mikrofonnal
  • Cserélhető fülpárnák
  • Kompakt összecsukható kivitel
  • Állítható fejpánt

Audiofil minőség több mint 40 éve
A NAD VISO több mint 45 éves, elkötelezett audioinnováció csúcspontja. Az audiofilek által tervezett és gyátott VISO kifejezetten a digitális bennszülöttek számára készült, akik megértik, milyen különbséget jelent a tiszta, éles hangzás a zene szerelmeseinek.

Hangtudósaink megalkották a RoomFeel™-t , hogy az élő előadás meleg, nyitott hangját közvetlenül a saját fejhallgató-élményévé alakítsák át. Az eredmény egy fejhallgató-innováció, amely drámai módon kiterjeszti a teljes hangszínteret. Hallanod kell, hogy tudd, miről maradtál le. NAD. Ismét játékot megváltoztató hangzás.

3 gombos távirányító mikrofonnal
Az összes zene és hívásfunkció teljes körű vezérlése egy karnyújtásnyira van: Lejátszás/Szünet, Hangerő, Szám kihagyása, Előző szám, Gyors előretekerés, Hívások kezdeményezése és fogadása. Tartalmaz egy kiváló minőségű mikrofont hanghíváshoz és eszközvezérléshez Siri-kompatibilis eszközökkel.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 40
Fejhallgató kialakítás Fülre illeszkedő
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Rendszer Zárt
Impedancia 32 Ohm
Kábel hosszúság 120cm
Frekvenciaválasz
-10 dB 10-20 000 Hz
-3 dB 15-20 000 Hz
±1 1/2 dB20-20 000 Hz
THD, teljes harmonikus torzítás 1kHz/1mW 0,25%
Maximális teljesítménykezelés 30mW
Névleges impedancia 32 Ohm
Hangszóró
típus Dinamikus
Működési elve Zárt
Méret 40 mm

Keresés