Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Meze Rai Solo fülhallgató

Ár:
89.900 Ft
Gyártó: MEZE
Cikkszám: 0615517934870
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-25

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


 

 

RAI SOLO

Főbb Jellemzők:

  • Hangszóró mérete: 9.2 mm
  • Membránvastagság: 9µmz
  • SPL: 105 ± 3dB 1mW / 1kHz
  • Frekvenciaválasz: 18Hz - 22kHz
  • Impedancia: 16 Ohm
  • Torzítás: 1% 1mW / 1kHz-nél


A Rai Solo egy újabb, kinomult, szemet gyönyörködtető ipari formatervezésű darab a Meze Audio-tól, amely az ár szempontjából prémium termék. A polírozott acél alatt egy előretekintő, energikus hangszóró található. A Rai Solo arra az elképzelésre született, hogy szilárd felépítésű és nagy értékű IEM-et kínáljon a belépő szintű audioeszközök terén. Ergonomikus kialakítás, masszív rozsdamentes acél héj, kifinomult dinamikus meghajtó, mindezt egyetlen cél érdekében: varázsoljon el téged, a tiszta hallgatási élmény által.


A Rai Solo fejlesztésekor egy szórakozás-semleges, de jól kifinomult és ellenőrzött hangaláírást kerestünk. A Rai Solo és a Rai Penta között a legerősebb korreláció az IEM alakja. A fém fröccsöntési technológia alkalmazása a Solo karosszériájához lehetővé tette, hogy a tömeggyártásban nagyon összetett legyen a kidolgozottsága.

 


A Rai Solo az egész Rai IEM család alapja volt, tehát sok tervezési megoldást oszt meg a Rai Penta zászlóshajóval. A Rai Penta előtt kellett kiadni, de időt szántunk arra, hogy tömeggyártásra tökéletesítsük. Az eredmény egy nagyon profi hangésú, de mégis megfizethető fülhallgató.

Huzal nélküli membrán szimmetrikus dugattyús mozgásban, a vezetékek zavarása nélkül. Az új UPM meghajtó teljesen más megközelítéssel kiküszöböli ezt a kellemetlenséget: maga a membrán elektromos vezető, ezért a membránhoz nincsenek vezetékek csatlakoztatva. Az eredmény egy szimmetrikus dugattyús mozgás, anélkül, hogy zavarná a vezetékek által okozott egyensúlyhiányt.

 


Alacsony teljes harmonikus torzítás. Tiszta középtartomány. Az alacsony frekvenciák kiemelkedő reprodukciója.

REZGÉSCSÖKKENTŐ RENDSZER
A rozsdamentes acél rendkívül merev anyag, alacsony rezonanciájú, ezért minimális interferenciát okoz a meghajtó egység által keltett rezgésben. A hangteljesítmény szempontjából ezek az előnyök hozzájárulnak a tiszta háttér kialakításához a jól definiált képalkotással.

FÉM FRÖCCSÖNTÖTT TEST
A speciálisan kialakított héj architektúra az acél alvázzal együtt csillapítja a vezető egység vibrációját. Anatómiai kialakítás és rendkívül tartós ház a hosszú hallgatási időhöz és a termék hosszabb élettartamához. A felület nyers rozsdamentes acél, amelyet kézzel festettek.

LEVEHETŐ MMCX 1,3 M EZÜSTÖZÖTT KÁBEL
Ipari szabványú MMCX aljzatok, amelyek esetében a kábeleket bármikor le lehet venni és cserélni lehet.

ANATÓMIAI ILLESZKEDÉS
Minél kényelmesebb a fülhallgató, annál jobb a hallgatási élmény, ez tény. A komoly audifilek órákat töltenek a zenehallgatással.


A RAI In Ear Monitorok sorozatát úgy alakítottuk ki, hogy kényelmet és hosszan tartó hallgatást biztosítson, amely valóban magával ragadó élményt nyújt neked. Figyelem minden részletben: kerek, puha élek, amelyeket úgy terveztek, hogy befogadják a fül a természetes íveit és tökéletesen illeszkedjenek.

Keresés