Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

MEZE ADVAR audiophile fülhallgató, fényes fekete

Ár:
299.900 Ft
Gyártó: MEZE
Cikkszám: M-ADV
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

ADVAR

A fényes gyöngyszemre emlékeztetve, amely egy misztikus népmesén keresztül visz át, az ADVAR erőteljes, részletgazdag, élethű hangzást rejt az egyedi tervezésű rozsdamentes acél ház mögött. A funkció és a szépség kiegyensúlyozott keveréke.


Jellemzők:

  • Meghajtó: 10,2 mm-es dinamikus meghajtó
  • Frekvencia tartomány: 10 Hz - 30 kHz
  • Impedancia: 31 Ω
  • SPL: 111 dB / mW
  • Torzítás: 1% 1kHz-en
  • Készletkábelek: ezüstözött MMCX kábel, amelynek vége aranyozott 3,5 mm
  • Kivitel: magasfényű fekete króm bevonat a fő héjon


„Amikor kifejlesztettük az ADVAR-t, az volt a célunk, hogy valami értelmeset hozzunk létre. Művészi, spirituális és időtlen hanganyag. Úgy gondolom, hogy az elért eredmény jól tükrözi a Meze Audio szellemiségét.”

– Antonio Meze, a Meze Audio vezető tervezője és alapítója

ROMÁN TÖRTÉNET IHLETTE
Románia archaikus civilizációi számára az ADVAR egy talizmánhoz vagy amuletthez hasonlított – azt hitték róla, hogy mindenható, az abszolútum szimbóluma volt, amely áldást hoz azokra, akik viselik.

Ősi civilizációk leszármazottaiként küldetésünknek tekintettük kultúránk lényegének megőrzését és továbbadását. A lényeget megragadva ez a fülhallgató kész egyensúlyt teremteni a mindennapi életben a harmonikusan hangolt hang formájában.

Az ADVAR egy vizuális és hangművészeti alkotás a maga nemében, amely minden egyes hallgatás alkalmával darabról darabra megfejti a zene titkait.

HANG, AMELY MEGÁLLÍT
A különféle hallgatási preferenciáknak megfelelő, megnyerő hangminőséggel az ADVAR olyan finom hangzást biztosít, amely nem hagy teret a kompromisszumoknak.


A héj belsejében egy precízen hangolt 10,2 mm-es egyetlen dinamikus meghajtó meleg, dinamikus prezentációt hoz létre, amely hű marad a Meze Audio már kialakult jellegzetes hangzásához. A membrán lenyűgöző vezérlést kínál az egész frekvenciatartományban, teret engedve a sima, bársonyszerű hangzásnak.


A részleteket nem áldozták fel – az ADVAR hihetetlen pontossággal tárja fel a különlegességeket, életre keltve új, meglepő hangjegyeket, amelyek arra várnak, hogy felfedezzék.

Az ADVAR könnyen használható, és bármilyen eszközzel jól párosítható, köszönhetően nagy érzékenységének és alacsony impedanciájának. 10 hZ és 30 kHz közötti pontosságot biztosít, lenyűgöző hallgatási élményt kínálva.

TERMÉSZETES FORMÁK IHLETTE KIALAKíTÁS
A nyers hematit lekerekített felülete és a gondosan megformált precíz ívek által ihletett forma, a rozsdamentes acél héj ergonomikus kontúrú kialakítása lehetővé teszi a fülhallgató könnyű behelyezését és eltávolítását a hallójáratotból.

Az optimális illeszkedés hosszú távú keresése olyan sziklaszilárd formához vezetett, amely a legmagasabb stabilitást biztosítja. A ház könnyedén felfekszik a fülre, és a fül feletti kampókkal együtt csökkenti a kényelmetlenséget a hosszabb hallgatások során. A kanyargós kialakítás javítja a fülhallgató zajszigetelő tulajdonságait.


A fülharangokat gondosan választották ki, hogy optimális, légmentesen illeszkedjenek, és könnyen illeszkedjenek a fül formájához. A Final Audio által kifejlesztett Type E modell az Advarral párosítva a mélyhangokat is javítja, és csökkenti a durva hangokat a magas frekvenciatartományban.

KULTURÁLIS ÖRÖKSÉGÜNK KIFEJEZÉSE
A máramarosi erdők, a hegycsúcsokról nyíló kilátás, a természetes források suttogása inspirál bennünket az alkotásra. A történelem során az erről a helyről származó honfitársak fába faragott, bonyolult ősi szimbólumokat használtak, amelyeket nemzedékről nemzedékre adtak át.


A külső körök hasonlóak a „hora” ábrázolásához, egy hagyományos tánchoz, amely kozmikus szimbolikát hordoz a románok számára – egymás kezét fogó emberek a bolygók és táncolnak a Nap körül, a kézzelfogható és a megfogható varázslatos egyesülését ábrázolja. A kör közepén maga a Nap. Védelem a sötétség ellen, egy fényforrás, amely lehetővé teszi minden dolog virágzását és növekedését.

A CSOMAG TARTALMA:

  • 1x kemény tok
  • 1x MMCX eltávolító eszköz
  • 1x tisztító
  • 5 pár (SS, S, M, L, LL méretben) Final Audio Type-E füldugó
  • 1x Felhasználói kézikönyv
  • Kábelek: 1 x 1,25 m MMCX - 3,5 mm-es kábel
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 10.2
Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 30000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Impedancia 31 Ohm
Kábel hosszúság 120cm
Fülharang 5 pár (SS, S, M, L, LL méretben) Final Audio Type-E
SPL 111 dB/mW
Torzítás <1% 1kHz-en

Keresés