Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Marshall Willen hordozható bluetooth hangszóró, krém

Ár:
45.990 Ft
Gyártó: Marshall
Cikkszám: MSH0079
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Willen
Vízálló és mindehol veled lehet - Marshall Willen
A Willen a nagyszerű vezeték nélküli hangszóró, amely arra készült, hogy mindenhová veled tartson. Ez a hangszóró egy 2'' méretű szélessávú hangszóróval és két passzív sugárzóval hozza el a Marshall-hangzást, amit szeretsz. Ezt a kültéri hangszórót nem érdekli, hogy mit teszel vele, hiszen IP67-es por- és vízállósági besorolással rendelkezik. A Willen egyesíti az ikonikus Marshall-dizájnt egy olyan robusztussággal, amely merészen feszegeti a határait. Mindez, valamint a több mint 15 órányi zenehallgatás egyetlen feltöltéssel és a rögzítőpánttal együtt azt jelenti, hogy a Willen bárhová veled tart, ahová csak akarod.

Jellemzők:

  • 360°-os Marshall hangzás
  • 20+ óra üzemidő egyetlen feltöltéssel
  • Strapabíró, IPX7 víz és por álló kivitel
  • Bluetooth 5.0

Vidd magaddal a Marshall hangzást, bárhová

A Willen a fantasztikus hordozható hangszóró, amely arra született, hogy mindenhová elkísérjen. Szólaltasd meg a kedvceidet a fantasztikus Marshall signature hangzással, még akkor is, ha a session nem tervezett.

Dizájn, ami lerázza az elemeket

A Willen a legmagasabb szintű IP67-es por- és vízállósági besorolással rendelkezik, így mindig készen áll az útra. Ez a hangszóró egyesíti az ikonikus Marshall-dizájnt a robusztussággal, amely merészen feszegeti a határait.

Üzemidő, ami nem hagy cserben

A Willen bármikor készen áll a játékra, amikor csak akarod, hiszen egyetlen feltöltéssel több mint 15 órányi hordozható játékidőt biztosít. Ha fel kell töltened az akkumulátort, 3 óra töltés után újra teljes erővel működik.

Fenntartható megközelítés

Willen ugyanilyen lenyűgöző, ha a színfalak mögé megyünk. A hangszóró masszív felépítése PVC-mentes, és a műanyag 60%-a használt elektronikai cikkekből származó, újrahasznosított műanyag. A Willen beváltja a Marshall fenntarthatóbb megközelítésének ígéretét, miközben megtartja a márka örökségét megtestesítő ikonikus dizájnt.

Rögzítsd bárhol a Willen-t a hátul található erős hevderrel

A Willen rugalmas elhelyezésével a tökéletes többcélú hangszóró. Állítsd fel, fektesd le, rögzítsd egy tárgyhoz, vagy hagyd lógni a hátulra szerelt gumi pánt segítségével.

Beépített mikrofon

A Willen beépített mikrofonjával gondoskodhatsz arról, hogy a hangod hallható legyen. Vedd fel vagy utasítsd el a bejövő hívásokat az előlapi vezérlőgomb segítségével, és élvezd a kihangosított beszélgetést.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Hordozható igen
Bluetooth van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 101 x 100 x 40 mm
Minimum frekvencia átvitel 100 Hz
Maximum frekvencia átvitel 20000 Hz
Hangszórók száma 1 db
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.31 kg
Hangszórók 55mm 10 W hangszóró, 2 x passzív membrán
Felépítés zárt, passzív radiátoros
Erősítő 10 watt
Bluetooth 5.1
Üzemidő egy feltöltéssel 15+ óra
Töltési idő 3 óra
Gyorstöltés 20 perc töltés - 3 óra lejátszás
Vízállóság IP67

Keresés