Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

MARSHALL MINOR IV vezeték nélküli fülhallgató, fekete

Ár:
49.990 Ft
Gyártó: Marshall
Cikkszám: MSH0092
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Bluetooth

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Minor IV
Hangolj rá, hangosítsd fel és indulj el. A Minor IV segítségével ilyen egyszerű elmerülni a Marshall signature hangzásában. A legújabb generációs Minor használata egyszerűbb, hangja nagyobb üzemideje pedig hosszabb. A tokkal együtt a Minor IV több mint 30 órányi vezeték nélküli üzemidőt biztosít, így több mint egy napot tölthetsz el kedvenc zenéidben vagy podcastjaidban. Ha ehhez hozzáadod a fülhallgatóink újratervezését, minden egyes ütemet teljes kényelemben élvezhetsz. A megújult dizájn természetesebb illeszkedést tesz lehetővé, míg a vízálló kialakítás és a bőrtextúrájú tok azt jelenti, hogy hallani és érezni fogod a különbséget. Hogy semmi se álljon a zene és a hívások útjába, mindent könnyedén, néhány érintéssel elérhetővé tettünk. Mint minden nélkülözhetetlen eszköz, a Minor IV is azért jött, hogy maradjon, ezért Bluetooth LE Audio technológiával is felszereltük, így teljesen készen áll arra, ami jönni fog.

Jellemzők:

  • Meghosszabbított játékidő: Élvezd a több mint 30 órás vezeték nélküli játékidőt a nagy kapacitású töltőtoknak köszönhetően
  • Intuitív kialakítás: Könnyedén navigálhatsz a lejátszásban néhány érintéssel, és telefonálhatsz a továbbfejlesztett mikrofonnal
  • Javított kényelem: Úgy tervezték, hogy természetesen üljön a fülben a zökkenőmentes hallgatási élmény érdekében
  • Személyre szabott hallgatási élmény: A Marshall alkalmazással testreszabhatod a hangzást: Az EQ-beállítások mostantól elérhetők, így testre szabhatod a hangzást
  • Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság: Csatlakozz egyszerre több eszközhöz a Bluetooth többpontos csatlakoztathatósággal

MARSHALL SIGNATURE SOUND

A Marshall signature sound mindig a középpontban van termékeinkben, és ez a Minor IV esetében sincs másképp. Ezek a fülhallgatók akusztikusan hangoltak, hogy olyan szakértően kiegyensúlyozott hangzást bocsássanak ki, amely figyelmet parancsol. A magas hangok olyan részletgazdagok, hogy szinte érezni fogod a magasakat. A középső hangok csábítóan tiszta hangzást sugároznak. A basszus teljesen új erővel ruházza fel kedvenc dalaidat. A Minor IV segítségével minden frekvencia megkapja a maga idejét, hogy a hangzás terén soha ne kelljen kompromisszumot kötnie. Ha szünetet kell tartania a zenétől, tudja, hogy javítottuk a hívásminőséget, hogy mindig zavartalanul felvehesse a telefont. A Minor IV több szempontból is felülmúlja a méretét.

30+ ÓRÁS VEZETÉK NÉLKÜLI JÁTÉKIDŐ

Ne maradj zene nélkül, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. A Minor IV több mint 30 órányi vezeték nélküli játékidőt biztosít. A fülhallgató önmagában akár 7 órát is kibír, a hordozható töltőtáska pedig összesen 30?+ órán át képes energiával ellátni. Egyszerűen csak csúsztasd a fülhallgatót a tokba, ha extra töltésre vágysz. Mindössze 15 perc gyorstöltésre van szükséged, hogy több mint 3 órányi játékidőt biztosíts. A tokot vezeték nélkül vagy USB-C kábellel is töltheted. A Minor IV-ben minden megvan, amire szükséged van ahhoz, hogy egész nap szóljon a zene és mozogj.

KOMFORTRA TERVEZVE

Újratervezett a jobb kényelem érdekében - Amikor zenét hallgat, egy zeneszám sosem elég. A Minor IV újratervezett fülhallgatóval és szárral rendelkezik, amely a fülcsatornában való pontosabb illeszkedés érdekében szögletesebbé vált. Ez nem csak a könnyed zenehallgatást teszi lehetővé, de javítja az akusztikai teljesítményt is. Vízállóak is, így a zenének nem kell abbamaradnia, ha esik az eső. A Minor IV úgy készült, hogy teljes kényelemben kezelje a leghosszabb lejátszási listát, bárhol és bármikor.

VEZÉRLÉS ÉS SZABÁLYOZÁS

A Minor IV tükrözött érintésérzékeny fülhallgatókkal érkezik, így bármelyiket használhatod a zene és a telefonhívások vezérlésére. A fülhallgató kivétele és behelyezése az automatikus szünet és lejátszás funkciót is elindítja. Bármelyik fülhallgatóval navigálhatsz a lejátszásban és kezelheted a telefonhívásokat:

  • 1 érintés a lejátszáshoz/szüneteltetéshez
  • 2 érintés a hívás fogadásához/befejezéséhez
  • Hívás visszautasításához tartsd lenyomva
  • 2 érintés az előreugráshoz
  • 3 érintés visszafelé ugráshoz
  • Tartsd lenyomva a bal fülhallgatót a hangerő csökkentéséhez, a jobbat pedig a hangerő növeléséhez. Ez az alkalmazáson belül más egyéni műveletre is átállítható, beleértve a hangasszisztenst és az EQ-beállítások közötti váltást.
A Bluetooth többpontos csatlakoztathatóságnak köszönhetően egyszerre több eszközhöz is csatlakozhatsz. A hangzás ízlés szerinti testreszabásához töltsd le a dedikált Marshall-alkalmazást. Akár új zenei kiadványokba merülsz el mélyen, akár kedvenc podcastod legújabb epizódját hallgatod, számíthatsz az ekvalizátor beállításaira, hogy megtaláld a számodra legjobb hangzást. A zenehallgatási élmény személyre szabásának hatalma szó szerint a kezedben van.

HOSSZABB ÉLETTARTAM

Bolygónk értékes erőforrásainak megóvása érdekében folyamatosan újítunk a termékek hosszú élettartamán és a felelős anyagokon. Ha a Minor IV fülhallgatóid élettartamának meghosszabbításáról van szó, megkönnyítettük a dolgod. Az alkalmazáson belüli akkumulátor-konzerváló funkcióval csökkentheti, hogy milyen gyorsan öregszik az akkumulátor. Az OTA (Over-the-Air) frissítések letöltése azt jelenti, hogy fülhallgatói mindig a legfrissebb szoftverrel rendelkeznek, így tovább használhatja őket. Ha valaha is elkeveredne a fülhallgató vagy a tok, ne aggódj, előfordul, online boltunkban kicserélheted őket. A Minor IV kialakítása is 42%-ban műanyagból áll. A felhasznált műanyag szinte teljes egésze, egészen pontosan 90%-a olyan használt termékekből, mint például CD-k, mosógépek és elektromos kerékpárok, származó, fogyasztás utáni újrahasznosított műanyagból készül.

BLUETOOTH LE AUDIO

Nem akarjuk, hogy bármi is a zene útjába álljon, ezért a Minor IV Bluetooth LE Audio-készen készült. Ez a jövőbiztos technológia jobb hangminőséget biztosít, miközben növeli a streaming hatótávolságot és javítja a hangszinkronizálást, így jobb kapcsolatot biztosít videónézés közben. Amint ez a következő generációs Bluetooth technológia megjelenik, nyugodt lehet a tudat, hogy a fülhallgatói több mint jól bírják, és nem marad le egy ütemről sem.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 12
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Fülhallgató kialakítás Hagyományos
Fülhallgató típus Hagyományos
Kompatibilitás Andorid, iOS
Bluetooth van
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.4 kg
Impedancia 32 ohm
Érintő felülettel kezelhető funkciók hívásfogadás és bontás, lejátszás vezérlés
Csomag tartalma Minor IV fülhallgatók, töltő tok (bölcső), USB C töltő kábel, használati útmutató
Üzemidő egy feltöltéssel 7 óra
Üzemidő töltő tok használatával 30 óra
Gyorstöltés 15 perc töltéssel 3 óra lejátszás
Fülhallgatók töltési ideje 1,1 óra
Tok töltési ideje 2 óra
Vízállóság IPX4

Keresés