Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Marshall Emberton hordozható bluetooth hangszóró, fekete

Ár:
66.990 Ft
Gyártó: Marshall
Cikkszám: 7340055355537
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-07-26

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Emberton
Az elő- és hátlapon elhelyezett hangszóróknak köszönhetően, az Emberton megtölti maga körül a teret hanggal és pontosan azt az élményt adja, amit a legkisebb Marshalltól elvártál, sőt talán még annál is jobbat! A 360°-os hang és az akár több mint 20 órás lejátszási idő ideálissá teszi a kis Marshallt utazáshoz, kiránduláshoz. Az IPX7 vízállóság pedig ideális a medence vagy a tenger partján.

Jellemzők:

  • 360°-os Marshall hangzás
  • 20+ óra üzemidő egyetlen feltöltéssel
  • Strapabíró, IPX7 víz és kos álló kivitel
  • Bluetooth 5.0

"A Marshall Emberton a márka összetéveszthetetlen stílusában mutatkozik be. A készülék kiváló kidolgozással és kiegyensúlyozott hangzással lenyűgöz bárkit." - reddot

SZUPER HANGZÁS

Gazdag, tiszta hamgzás, ahogy a művész tervezte. Az Emberton a True Stereophonic-ot használja, a többirányú hangzás egyedülálló formáját a Marshalltól. Tapasztald meg az abszolút 360°-os hangzást.

20+ ÓRA JÁTÉKIDŐ

Az Emberton több mint 20 órányi játékidőt kínál egyetlen töltéssel. Kompakt méretének és tartósságának köszönhetően magaddal viheted bárhová. Az Emberton gyorsan tölthető, 20 perccel 5 óra játékidőt biztosít.

IPX7

Az Emberton szívós és rugalmas, rendkívül tartós és könnyen használható kialakítással büszkélkedhet, amely IPX vízállósági besorolással rendelkezik.

TÖBBFUNKCIÓS VEZÉRLŐGOMB

Az Emberton egyszerű és könnyen használható. Vezéreld a többfunkciós vezérlőgombbal. Lejátszhatod, szüneteltetheted, átugorhatod a számokat, beállíthatod a hangszóró hangerejét, valamint be- és kikapcsolhatod.

HORDOZHATÓSÁG

Az Emberton mindössze 0,7 kg súlyú, és elfér a tenyeredben, így tökéletes kompakt hangszóró, amelyet magaddal vihetsz.

BLUETOOTH

Az Emberton Bluetooth 5.0 technológiával rendelkezik az egyszerű csatlakoztathatóság, a kivételes hangminőség és a vezeték nélküli zenelejátszás érdekében.

IKONIKUS MARSHALL DESIGN

Az Emberton a modern technológiát az ikonikus Marshall dizájnnal ötvözi, hogy kemény hangzást biztosítson, miközben megőrzi a klasszikus megjelenést. Ezt a hangszórót mindenhol büszkén mutogathatod.

Keresés