Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Klipsch Promedia 2.1 BT - Bluetooth hangszóró

Ár:
119.999 Ft
Gyártó: Klipsch
Cikkszám: 0743878031676
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 



Promedia 2.1 BT

A Klipsch ProMedia 2.1 PC hangszóró remek választás. A szatelit hangszórók és a robusztus mélynyomó szobát betöltő, kristálytiszta akusztikát kínál, amely a játékokat, filmeket és zenét magasabb szintre emeli. A Bluetooth® kapcsolattal vezeték nélkül streamelhetsz telefonodról, laptopodról.


Jellemzők:

  • Rendszer teljesítmény : Teljes rendszer teljesítmény - 100 watt folyamatos / 200 watt csúcs @ 0,2% THD, 260 watt rövid távú csúcsteljesítmény, Szatelitek - 18 watt / csatorna folyamatos @ 0,2% THD, 1 kHz, 26 watt / csatorna rövid távú teljesítmény @ 5% THD, 1kHz, mélynyomó - 65 watt folyamatos @ 0.2% THD, 50 Hz 80 watt rövid távú teljesítmény @ 5% THD, 50Hz
  • Frekvencia válasz : 35Hz-22kHz
  • Szatelit cross-over frekvencia : 3,5 kHz
  • Bemenet: 3,5 mm, Bluetooth 2.0
 

 

LEGENDÁS HANG
A Klipsch ProMedia 2.1BT a Klipsch ProMedia 2.1 következő generációja. A Bluetooth kapcsolattal frissített új ProMedia 2.1 BT növeli a minőségi zenehallgatás álmányát. Vezeték nélküli adatfolyamot sugározhatsz laptopodról, okostelefonodról és élvezheted a vezeték nélküli stream-et az udvaron, az irodában, a nappaliban vagy bárhol.

 

 

KIZÁRÓLAGOS HORN-LOADED TECHNOLÓGIA
Klipsch MicroTractrix® Horn nagyban hozzájárul a ProMedia 2.1 BT elképesztő hangjához. Rendkívül hatékony kialakításuk több wattot ad vissza mint gondolnád, szabályozva a hang szóródását és egyenesen a füledbe küldve az egyértelműség és az életszerű hatás érdekében.

 

 

TISZTA BASSZUS
A kétutas szatelitek 3"-os középsugárzói tökéletesen összhangban vannak a Promedia 2.1 BT 6,5"-os oldal bass-reflexes mélynyomójával a teljes sávszélességű basszusreakcióért, amelyet valóban érezhetsz. Külön mélynyomó hangerőszabályzóval beállíthatod a legjobb basszust.

 

 

RUGALMASSÁG, TELJESÍTMÉNY
Plug-and-play beállítás és a 3,5 mm-es bemenet is segít, hogy a Promedia 2.1 BT több forrásból dolgozzon. 200 wattos dinamikus rendszer teljesítménye még egy nagyobb helyiséget is megtölt hanggal. A fejhallgató-csatlakozó lehetővé teszi a privát hallgatást, ha szükséges.

Youtube videók

Keresés