Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Klipsch Heritage fejhallgató erősítő

Ár:
199.999 Ft
Gyártó: Klipsch
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Elérhetőség: Előrendelhető
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Szín
dió
Menny.:

Leírás

 
 

 

 

HERITAGE FEJHALLGATÓ ERŐSÍTŐ


A valódi dió furnérral bevont alumíniumból a Heritage Headphone Amplifier minőséget sugároz. Minden kapcsoló, gomb és vezérlés súlyozott és eloxált alumínium. Minden analóg kapcsoló relén keresztül működik.


Jellemzők:

  • Audiophile digitális-analóg átalakító
  • USB interfész
  • Kettős erősítő a kiegyensúlyozott teljesítmény érdekében
  • Alacsony torzítás
  • Mintavételezés
 

AUDIOPHILE DIGITAL/ANALOG KONVERTER
A nagy felbontású ES90128K2M ESS Sabre32 referencia digitális-analóg (DAC) konverter 192kHz/24-bites mintavételi frekvenciákkal történő meghúzásával az Heritage Headphone Amplifier ideális 2 csatornás audiophile minőségű DAC. Az ESS 32 bites HyperStream® DAC architektúráját és a Time Domain Jitter Eliminator-t az erősítő tiszta hangzással és minimális torzítással látja el. A Fejhallgató-erősítő minden digitális forrás ideális vezérlőjeként működik.

ASSZINKRONOS USB INTERFÉSZ
A Heritage Fejhallgató Erősítő az XMOS USB audiovizuális platformot használja, amelyet széles körben az egyik legjobb megoldásnak tekintünk az USB forrásból történő audio átvitelhez. Ez lehetővé teszi, hogy az erősítő zárolja az audioáramot, így az audioáram a lehető legtisztább maradjon. Az ASIO támogatás tartalmazza az audió szoftvereket. iOS (Lighting™ USB kamera adapter, külön megvásárolható) és az Android (5.0 Lollipop és újabb) eszközök is közvetlenül csatlakoztathatók az USB interfészhez.

KETTŐS ERŐSÍTŐ
Két AB-TI TPA6120A2 erősítővel kiegészítve, minimalizálja az áthallást, miközben növeli a teljes rendszer kimenetet. A legjobb jel/zaj arány elérése érdekében a kiválasztott erősítőknek ugyanolyan csendesnek kell lenniük, mint a referencia-DAC-nak. Csatlakoztassa a fejhallgatót egy XLR-4 kiegyensúlyozott kábellel (nem tartozék), és már is valódi audiophile minőséggel rendelkezik. Fordítsa el az erősítő kapcsolót "Hi-Z"-ra, hogy +10 dB-es lökést adjon a fejhallgatójának.

SOKOLDALÚ BE- ÉS KIMENETEK
Az Heritage Headphone Amplifier digitális audió, optikai és koaxiális bemenetek digitális analóg processzoraként működik. Az elsődleges felhasználás, mint kiegyensúlyozott fejhallgató-erősítő, DAC-ként is működik a meghajtott hangszórók számára. Kapcsolja át a kimeneti kapcsolót "Line" -ra, és az erősítő elnémítja a fejhallgató kimenetét, és engedélyezi az erősítő hátoldalán lévő kimenetet. Fordítsa el a készülék hátoldalán található kapcsolót a "Fix" értékről a "Változó" -ra, és az erősítő hangerőszabályzóját az elülső hangerőszabályzó segítségével állíthatja be.

ALACSONY TORZÍTÁS
Az Heritage Fejhallgató Erősítőt úgy tervezték, hogy a legalacsonyabb torzítást tartsa fenn. A Sabre DAC teljes teljesítményének felismerése érdekében a jelút relékkel és analóg erősítés vezérléssel működik. Az elemeket egy rendkívül testreszabott áramköri elrendezéssel és referenciakomponensekkel kapcsoltuk össze. Ez az erősítő fokozza a fejhallgató vagy audio rendszer minőségét.

MINTAVÉTELI ÉRTESÍTÉS
Annak biztosítására, hogy a bemeneti forrás minden beállítása helyes legyen, az Heritage Headphone Amplifier megjeleníti a digitális források feldolgozását. Az előlapi LED-ek fehér színűek a PCM forrásokhoz és a kék DSD fájlokhoz.

Paraméterek

Zaj Lo-Z 0 dB, Hi-Z 10 dB
Mintavételi támogatás 16 - 24 bit | 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz, 96 kHz, 176,4 kHz, 192 kHz
DSD support 2.8M, 5.6M, 11.2M
Bemenetek USB Audio (B típusú csatlakozás), Optikai (TOSLINK), Koaxiális, RCA analóg hang
Kimenetek Kiegyensúlyozott XLR-4, kiegyensúlyozatlan 1/4", RCA analóg audio (fix/változó)
Méret 58 x 200 x 145mm
Feszültség 100-240 VAC, 50/60 Hz
Súly 1.7 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés