Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Xtreme 4 bluetooth hangszóró, kék

Ár:
139.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 1200130008160
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Raktáron
Szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Xtreme 4
Ideje hangosan élni!
A JBL Xtreme 4 hordozható vízálló hangszóró új, masszív JBL Pro Sound hangzást biztosít elképesztő dinamikával, még legnagyobb hangerőn is, a két mély- és a két magassugárzónak köszönhetően. A dupla JBL passzív radiátorok mélyebb basszust biztosítanak. Ki akarod vinni a zenédet a szabadba? A praktikus vállpánt megkönnyíti a cipelést, míg a masszív gumi szélek és az IP67 víz- és porálló minősítés azt jelenti, hogy egy hirtelen zápor nem akadályozza meg a szórakozást. Ha eljött az ideje, hogy még nagyobb hangélményt teremts, akkor párosíts két Xtreme 4-et a sztereó hangzás érdekében. Vagy a következő buli alkalmával az Auracast segítségével csatlakoztasd az Xtreme 4-et bármilyen kompatibilis JBL hordozható hangszóróhoz, így a kertben heverésző barátaid ugyanazt a lejátszási listát hallgathatják, mint bent a lakásban csevegők. A 24 órás játékidő és az eszköz kényelmes power bankja azt jelenti, hogy reggelig nem kell újratöltened. A hangszóró újrahasznosított műanyagból és újrahasznosított szövetből készült. A JBL Xtreme 4 izgalmas hangzást visz magával – bárhová.

Jellemzők:

  • Masszív JBL Pro Sound
  • Akár 24 óra játékidő plusz 6 óra Playtime Boost funkcióval
  • Kényelmes vállpánt
  • AI Sound Boost
  • Vízálló és porálló
  • Powerbank funkció
  • Gyors töltés
  • Cserélhető akkumulátor
  • JBL Portable alkalmazás
  • Részben újrahasznosított anyagokból készítve

JBL Pro Sound

Két mély-, két erős magassugárzó és kettő JBL Bass passzív radiátor könnyedén biztosít dinamikus, magával ragadó hangzást mélyebb basszussal és rengeteg hanggal, részlettel. Bárhol is vagy, el fogsz merülni a zenében.

Akár 24 óra játékidő plusz 6 óra Playtime Boost funkcióval

Akár 24 órás akkumulátor-üzemidő, zenét játszhatsz naplementéig. Egyszerűen nyomd meg a Playtime Boost gombot, hogy meghosszabbítsd a lejátszási időt, akár 6 órával növelve ezzel az akkumulátor élettartamát. Hangold és optimalizáld a teljesítményt a hangosabb és élesebb hangzás érdekében.

Kényelmes vállpánt

A hangszóró egy vállon, vagy keresztbe is hordozható, bármi legyen is a stílusod vagy a hangulatod.



AI Sound Boost

Hozd ki a legtöbbet hangszóródból. Az AI Sound Boost elemzi a bejövő jelet valós időben, miközben egy AI algoritmust használ az előrejelzéshez a hangszóró mozgása és teljesítményreakciója érdekében. Teljes mértékben kihasználja a dinamikatartományt jobb és erőteljesebb hangzás érdekében. Csökkenti a torzítást még nagy hangerő mellett is, maximalizálva a basszuskimenet és általános hangerőt.



Vízálló és porálló

A JBL Xtreme 4 IP67 víz- és porálló minősítése biztosítja, hogy a hordozható hangszóró szinte bármilyen környezeti hatást képes legyen kezelni.



Több hangszóró csatlakozás az Auracast™ segítségével

Még nagyobb JBL Pro hangzást szeretnél? Sztereó párosítás két Xtreme 4 hangszóróval a szélesebb hangszíntér érdekében. A legnagyobb bulikra több JBL hangszórót is lehet csatlakoztatni egymáshoz az Auracast™ segítségével. Ezzel is feldobhatod a bulit. A JBL PartyBoost a JBL Portable alkalmazás használatával párosíthatod az Xtreme 4-et más, JBL PartyBoost kompatibilis hangszórókkal.



Beépített Powerbank

Nem kell szünetet tartanod, ha a forráseszközöd lemerül. A JBL Xtreme 4 beépített powerbankja lehetővé teszi a használat közbeni töltést, hogy szüneteltetned kellene a bulit.



Cserélhető akkumulátor*

Még több működési időt szeretnél? Cseréld ki az újratölthető akkumulátort* három egyszerű lépésben, és a JBL Xtreme 4 újra teljes erővel üzemel.
* Cserélhető akkumulátor külön megvásárolható.



Gyors töltés

Gyors lendületre van szükséged, hogy a buli folytatódhasson? Tíz perc a töltőn még két óra zenét biztosít.



JBL Portable alkalmazás

A JBL Portable alkalmazással frissítéseket, terméktámogatást kaphatsz, és feloldhatod a zárolási funkciókat, mindezt közvetlenül a telefonodról. Finomhangolhatod a hangzást több EQ-val, előre beállított opciókat. Vagy használd a teljesen testreszabható hangszínszabályzót a magas, közép, és a mélyek beállítására.

 



Részben újrahasznosított anyagokból készült

A JBL Xtreme 4 újrahasznosított műanyagot és szövetet tartalmaz és FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, szójtintával nyomtatott dobozba csomagolják

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Hordozható igen
Bluetooth van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 297 x 149 x 141 mm
Minimum frekvencia átvitel 44 Hz
Maximum frekvencia átvitel 20000 Hz
Hangszórók száma 4 db
Magassugárzó átmérője 20 mm
Mélysugárzó átmérője 70 mm
Működési idő 24óra
Hangszórók 2 x 70 mm mélysugárzó, 2 x 20 mm-es magassugárzó
Névleges kimeneti teljesítmény 2 x 30 W RMS mélysugárzó + 2 x 20 W RMS magassugárzó (AC teljesítmény mód) 2 x 20 W RMS mélysugárzó + 2 x 15 W RMS magassugárzó (akkumulátor mód)
Frekvencia válasz 44 Hz -20k Hz
Jel-zaj arány > 80 dB
Akkumulátor típusa Li-ion polimer 68Wh (7,2 V/9444 mAh-nak felel meg)
Akkumulátor töltési ideje 3,5 óra
Zenelejátszási idő akár 24 óra (a hangerőtől és a hangtartalom)
Csatlakozó portok USB-C (be/ki)
Kábel típusa PD adapter (dugós típus régiónként változik)
Kábel hossza 1500mm
USB-C töltés 5V / 3A, 9V / 2A, 11V / 2A
Bluetooth® verzió 5.3
Bluetooth® profil A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth® adó moduláció GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth® adófrekvencia tartomány 2400MHz - 2483,5 MHz
Bluetooth® adóteljesítmény ≤ 12 dBm (EIRP)
2,4 GHz SRD frekvenciatartomány 2407MHz ~ 2475 MHz
SRD adóteljesítmény <10 dBm (EIRP)
Nettó tömeg 2,1 kg

Keresés