Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Wave 200TWS True Wireless fülhallgató, fekete

Ár:
25.899 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281988424
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-18

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Növeld a napi aktivításod a JBL hangjával! A JBL Wave 200TWS segítségével erőteljes, mély basszushangzás és a valódi vezeték nélküli szabadság akár 20 órán keresztül. A fülhallgatón egyetlen érintéssel kezelheted hívásaidat és zenéidet és kapcsolatba léphetsz a hangsegédeddel. A Dual Connect segítségével pedig bármelyik oldalt használhatod monoként ezzel is megtakarítva az akkumulátor élettartamát. Ultrakönnyű és kényelmes, ergonomikus formájának köszönhetően a JBL Wave 200TWS szórakoztató, használatra kész.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
  • 8 mm-es hangszóró
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam: 20 óra kombinált

JBL Pure Bass

A JBL több mint 70 éve tervezi a pontos, lenyűgöző hangzást. Ezek a fejhallgatók minőségi JBL hangzást reprodukálnak.

20 óra kombinált lejátszás

Soha ne hagyd abba a lejátszást. Soha ne maradj zené nélkül. A JBL Wave 200TWS fülhallgató 5 órás lejátszást biztosít egyetlen töltéssel. Helyezd be őket a töltőtokba a további 15 órányi hallgatáshoz.

Dual Connect

Amint kinyitod a tokot, a fülhallgató azonnal párosul telefonoddal és készen áll zenehallgatásra, akár csak az egyik, vagy akár mindkettő fülhallgatót is használhatod, képes önállóan is működni mono mádban; ezzel akkumulátoridőt takaríthatsz meg.

 

Sztereó telefonhívások

Bárhol is vagy a világon, és bármit is csinálsz, vidd magával a zenét és maradjon kapcsolatban tökéletes, sztereo tiszta telefonhívásokkal, háttérzaj nélkül. Fedezd fel a teljes hallgatási szabadságot kihangosító funkcióval.

Kényelmes illeszkedés

Az ergonómikus kialakítású Wave 200TWS finoman illeszkedik füledbe és nem kényelmetlen több óra zenehallgatás után sem.

Zsebbarát

Vidd magaddal bárhova. Kicsi és könnyű, a tokjával is bőven elfér zsebedben

 

 

Akcióra kész

Készen állsz az aktív tevékenységre? Az IPX2 minősítéssel rendelkező JBL Wave 200TWS elviseli az esőcseppekt és az izzadságot.

 

 

Keresés