Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Tune 660NC bluetooth-os, zajszűrős fejhallgató, kék

Ár:
39.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281983337
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-18

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A Tune 660NC zajcsökkentő fejhallgatójával kiváló hangzást és zajmentességet kapsz! Élvezd a JBL Pure Bass hangját akár 44 órán keresztül bekapcsolt ANC-vel, majd töltsd fel egy pillanat alatt (mindössze 5 perc 2 további óra akkumulátoridőt biztosít). Lemerült az akku és nem tudod tölteni? Csatlakoztasd a mellékelt audiokábelt, hogy tovább hallgathasd kedvenc zenéidet. Párosítsd azonnal a JBL Tune 660NC-t androidos eszközöddel a Google által engedélyezett gyors párosításnak köszönhetően. Ezután használd a fülcsésze praktikus gombjait a hang és a hívások vezérléséhez. Válaszd ki a hangulatodnak leginkább megfelelő színt. Szuper könnyű és összecsukható, bárhová elfér és készen áll az egésznapos szórakoztatásodra.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 22kHz
  • Impedancia: 32 ohm
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam egy feltöltéssel: legfeljebb 44 óra ANC-vel (közepes hangerőn), ANC nélkül Bluetooth-tal 55 óra

Aktív zajszűrés

Tartsd távol a külső zajokat és élvezd a zenét.

JBL Pure Bass Sound

Több mint 70 éve a JBL megalkotta a pontos és lenyűgöző hangokat a világ nagy helyszínein. Ezek a fejhallgatók ugyanazt a JBL-hangot reprodukálják, mélyen és erőteljesen mélyhangokat bocsátanak ki.

Akár 44 óra akkumulátor-üzemidő

Hallgass vezeték nélkül 44 órán keresztül, aktív zajcsökkentéssel, vagy akár 55 órán keresztül, csak Bluetooth-tal zenét. Szerezz 2 óra pluszt 5 perc töltéssel a kényelmes USB Type-C kábel segítségével. Élvezd vezetékes módban, a mellékelt kábel segítségével.

 

Hívások fogadása és Voice Assistant támogatás

Könnyen vezérelheted zenéidet, a Voice Assistant szolgáltatásodat és kezelheted hívásaidat a fejhallgatóban található gombokkal és a fülhallgató mikrofonjával.

Wireless Bluetooth Streaming

A Bluetooth 5.0 segítségével vezeték nélkül továbbíthatod a kiváló minőségű zenéidet okostelefonodról zsinórok nélkül.

Könnyű és összecsukható kialakítás

A könnyű anyagok kényelmesebbé teszik a füled számára a viselést és masszív felépítése biztosítja, hogy ez a fejhallgató az évek során tökéletesen kiszolgáljon.

 

 

Gyors párosítás

JBL Tune 660NC azonnal párosíthatod androidos eszközöddel, amint bekapcsoltad, köszönhetően a Google gyors párosító segédjének.

 

 

Keresés