Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Tune 510BT bluetooth-os fejhallgató, fekete

Ár:
19.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281987267
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-18

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A JBL Tune 510BT fejhallgató segítségével erőteljes JBL Pure Bass hangot kapsz, kábelek nélkül. Könnyen használható, ezek a fejhallgatók akár 40 óra tiszta élvezetet és további 2 óra akkumulátoridőt biztosítanak, mindössze 5 perc töltéssel az USB-C töltőkábellel. És ha hívás érkezik, miközben videót nézel egy másik eszközön, a JBL Tune 510BT zökkenőmentesen átvált a mobilodra. A JBL Tune 510BT fejhallgató lehetővé teszi a Bluetooth 5.0 használatát és kényelmesen lett kialakítva, így a mobiltelefon használata nélkül is csatlakozhatsz a Siri-hez vagy a Google-hoz. A JBL Tune 510BT fejhallgató több színben kapható és összecsukható a könnyű hordozhatóság érdekében.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 22kHz
  • Impedancia: 32 ohm
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Zene lejátszási idő bekapcsolt BT-vel: 40 óra

JBL Pure Bass Sound

Több mint 70 éve a JBL megalkotta a pontos és lenyűgöző hangokat a világ nagy helyszínein. Ezek a fejhallgatók ugyanazt a JBL-hangot reprodukálják, mélyen és erőteljesen mélyhangokat bocsátanak ki.

Bluetooth Streaming

A Bluetooth 5.0 segítségével vezeték nélkül továbbíthatod a kiváló minőségű zenéidet okostelefonodról zsinórok nélkül.

Akár 40 óra akkumulátor-üzemidő és gyors feltöltés (5 perc = 2 óra)

A tartós szórakozás érdekében hallgasd vezeték nélkül 40 órán keresztül és töltsd fel az akkumulátort 2 óra alatt a mellékelt USB-kábellel. A gyors 5 perces újratöltés további 2 órányi zenét biztosít.

 

Multi-point kapcsolat

Lehetővé teszi, hogy könnyedén válthass egyik Bluetooth® eszközről a másikra. Egyszerűen válthatsz a tabletedről a mobiltelefonodra ha hívnak, hogy soha ne hagyj ki egyetlen egy hívást se.

Egyszerű híváskazelés

Könnyen vezérelheted zenéidet és kezelheted a hívásaidat a fejhallgatóval a rajta található gombokkal.

Könnyű és összecsukható kialakítás

A könnyű anyagok kényelmesebbé teszik a füled számára a viselést és masszív felépítése biztosítja, hogy ez a fejhallgató az évek során tökéletesen kiszolgáljon. Az összecsukható kialakítás megkönnyíti a fejhallgató hordozását.

 

 

Siri és Google asszisztensek

A Siri vagy a Hey Google csak egy gombnyomásnyira van: aktiváld telefonod hangsegédjét a multifunkciós gomb megnyomásával.

 

 

Keresés