Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL TUNE 230NC TWS fülhallgató, fehér

Ár:
34.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281993183
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Ez a TWS fülhallgató, akár 40 órányi JBL Pure Bass Sound hangzást, az ergonomikus és vízálló kialakítás pedig egész napos kényelmet biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Egyszerűen és zökkenőmentesen kapcsold össze a hívásokat a 4 mikrofonnal, amelyek kioltják a környezeti zajokat, így bárhol tökéletesen hallhatod telefonhívásaidat. Az aktív zajszűréssel és az intelligens környezeti technológiával pedig eldöntheted, hogy mennyit engedsz be a külvilág zajából. A legjobb az egészben, hogy a JBL Headphones App segítségével személyre szabhatod teljesen a hallgatási élményt. Maradj kapcsolatban a világával és közben járd a saját utadat.

Jellemzők:

  • Frekvencia-válasz: 20Hz-20kHz (-6dB)
  • Hangszóró átmérője: 6 mm
  • Impedancia: 16 ohm
  • Akkumulátor típusa: Lítium-ion polimer (70 mAh / 3,85 V)

JBL Pure Bass Sound

Az okosan megtervezett 6 mm-es meghajtók a Dot formával kiegészítve a JBL tiszta basszusát biztosítják, így minden lüktető ütemet érezni fogsz.

Aktív zajszűrés Smart Ambient funkcióval

Hallj abból többetmeg amiből akarsz és kevesebbet abból, amiből nem. Az aktív zajszűrő technológia 2 mikrofonnal lehetővé teszi a zajok minimalizálását. Az Ambient Aware segítségével bármikor ráhangolódhatsz a környezetedre, így nagyobb biztonságban érezheted magad, a TalkThru pedig lehetővé teszi, hogy a fülhallgató eltávolítása nélkül reagálj környezetedre és beszélgess.

4 mikrofon a tökéletes hívásokhoz

Élvezd a problémamentes, kihangosított hívásokat sztereóban. a Tune 230NC TWS 4 mikrofonnal van felszerelve, így mindig tökéletes tisztasággal fogsz hallani. Soha ne habozz felvenni vagy kezdeményezni egy hívást.

 

Akár 40 órás akkumulátorélettartam

Soha ne hagyj ki egy ütemet 40 (10+30) óra akkumulátor-üzemidővel vagy 8 óra plusz 24 óra, ha a zajszűrő be van kapcsolva. Tíz perc gyorstöltés, hogy 2 óra játékidőt kapj.

Vízálló és izzadságálló

Ne tántorítson el a rossz időjárás. Az IPX4 vízállóságnak és az izzadságállóságnak köszönhetően nincs olyan edzés vagy felhőszakadás, amelyet a Tune 130NC TWS ne tudna kezelni.

 

Egész napos kényelem

A Dot kialakítás szorosan és biztonságosan lezárja a hallójáratot, mélyebb basszusteljesítményt biztosít, elszigeteli a környezeti zajokat és kényelmes, így egész nap hallgathatod.

JBL Headphones App

A JBL Headphones App segítségével tetszés szerint élvezheted a zenét. Testreszabhatod a hallgatási élményt, kitalálhatod a legmegfelelőbb illeszkedést, megtalálhatod a fülhallgatót.

Keresés