Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Tour PRO 2 True Wireless fülhallgató, pezsgő

Ár:
119.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: JBLTOURPRO2CHAMPAGNE
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

JBL Tour Pro 2
Az intelligens irányítás és a valódi vezeték nélküli hangélmény találkozása.

A JBL Tour Pro 2 True Adaptive Noise Canceling technológiája rádhangolódik, így élvezheted kedvenc zenéidet – vagy akár a csendet – mindezt a legendás JBL Pro Sound biztosítja, nyugodtan elmerülhetsz a kiváló, térbeli hangzásban. Az egyedülálló intelligens töltőtok lehetővé teszi, hagy a telefonod használata nélkül közvetlenül elérhesd a fülhallgató összes kulcsfontosságú funkcióját. A JBL Headphones App összes funkciója elérhető az intelligens tokon keresztül. Egyszerűen megérinted a töltőtok 1,45 collos kijelzőjét az igazán zökkenőmentes élményért. Merülj el a térbeli hangzásban akár 40 órán keresztül egyetlen töltéssel az innovatív Bluetooth-képes intelligens töltőtoknak köszönhetően. A 6 mikrofonos technológia minden körülmények között kiváló hívásminőséget biztosít. Kapcsold be a személyes hangerősítés a saját és mások hangerejének növeléséhez anélkül, hogy ki kellene venned a fülhallgatót a füledből.

Jellemzők:

  • Smart Case a zökkenőmentes irányításért
  • Valódi adaptív zajszűrés
  • Smart Ambient technológia
  • 6 mikrofon
  • Legendás JBL Pro Sound
  • Magával ragadó JBL térhangzás
  • Személyre szabható hangerősítés
  • Hangvezérlés
  • JBL Headphones App
  • Bluetooth 5.3 LE audio
  • Google gyors párosítás

Vezéreld a töltőtokkal

Vezéreld a fülhallgató beállításait, kezeld a hívásokat és a lejátszást, irányítsd a hangoddal, ellenőrízd az akkumulátor töltöttségi szintjét és állítsd be az ébresztőt - anélkül, hogy kivennéd a telefont a zsebedből - a töltőtok képernyőjén keresztül. Élvezd az igazán zökkenőmentes élményt, köszönhetően a JBL Tour Pro 2 egyedülálló intelligens töltőtokjának, anélkül, hogy használnád telefon vagy a JBL Headphones App szolgáltatást.

Adaptív zajszűrés a Smart Ambient funkcióval

Élvezd életed filmzenéjét, bárhol is vagy. Valódi adaptív zajszűrő technológia automatikusan 4 zajérzékelő mikrofont használ, hogy igazodjon hozzád és környezetedhez valós időben, ezzel minimálisra csökkentve a zavaró tényezőket, amikor őpp összpontosítanod kell a JBL Tour Pro 2 teljesítményének optimalizálása és a kiváló hangélmény érdekében – mindezt úgy, hogy az ANC mód vezérlését a JBL Headphones alkalmazással állítod be.

Smart Ambient technológia

Maradj éber a körülvevő világ hangjaira, miközben hallgatod kedvenc zenéidet. A Smart Ambient funkcióval, szabályozhatod a környezeti hangszinteket, és bekapcsolhatod be a Personal Sound Amplification funkciót a JBL Headphones alkalmazáson keresztül, hogy +15-20 dB-lel növelhesd a beszélgetések hangerejét, és beállíthatod a hangerőt és a Bal/jobb egység egyensúlyát.

 

6 mikrofon a tökéletes beszélgetésekhez

A JBL Tour Pro 2 fülhallgatók 6 mikrofonos algoritmusa lehetővé teszi a jobb beszélgetéseket hangos vagy szeles környezetben is, vagy segítséget tudsz kérni kedvenc hangsegédedtől. A VoiceAware segítségével pedig kiválaszthatod, hogy mennyire szeretnéd saját hangodat visszahallani telefonbeszélgetés, vagy a környezetedben lévőkkel való kommunikáció közben.

Legendás JBL Pro Sound

A kiterjedt globális kutatásnak és tesztelésnek köszönhetően a kiváló JBL hanggörbe precíz, pontos hangzást és kevesebb torzítást biztosít zenéidnek bármilyen frekvencián vagy hangerőn, még zajos környezetben is. Élvezd a mély basszust a JBL Pro Sound által meghajtott 10 mm-es dinamikus meghajtókon keresztül.

 

Magával ragadó JBL térhangzás

Merülj el a JBL Spatial Sound-ban, és érezd magad úgy, mint egy színházban, egy koncerteremben vagy a stúdióban kedvenc előadóddal. Ennek a technológiának köszönhetően a hang gyakorlatilag bárhonnan jöhet a környezetedben, függetlenül attól, hogy milyen forrás vagy eszköz, amelyről lejátszol.

Akár 40 óra lejátszás

Hallgasd korlátok nélkül. Élvezd az akár 10+30 órás lejátszást, vagy akár 8+24 órát - ha a True Adaptive Noise Canceling funkció be van kapcsolva. Ha pedig lendületre van szükséged 15 perc gyorstöltéssel további 4 órás üzemidőt kapsz.

 

Personi-fi 2.0

Hallgasd és érezd a lejátszási listád minden hangját. Alakítsd a hangját úgy, hogy illeszkedjen személyes hallgatási profilodhoz interaktív testreszabási eszközökkel, amelyek pontos információkat használnak rólad és preferenciáidról, hogy a legmegfelelőbb hanggörbét biztosítsák számodra.

           
 

JBL Headphones alkalmazás

Csak töltsd le az ingyenes JBL Headphones alkalmazást az EQ testreszabásához, az adaptív zajszűrés bekapcsolásához és a Smart Ambient szükséges hangvezérlési beállításokat, ellenőrizd a legjobb illeszkedést, vagy keresd meg a fülhallgatót. Te is testreszabhatod a fülhallgató viselkedését, vagy a hangkimenet minőségét hanghoz vagy videóhoz igazíthatod, hogy a legtöbbet hozd ki a tartalomból, kiválaszthatod a kívánt hangsegédet és még sok minden mást is állíthatsz.

 

Bluetooth 5.3 LE audio

A JBL Tour Pro 2 Bluetooth 5.3-al rendelkezik a stabilabb és biztonságosabb működés érdekében, hogy a legjobban élvezhesd a vezeték nélküli kapcsolatot. A legújabb Bluetooth technológia révén JBL Tour Pro 2 gyakorlatilag egy "jövőbiztos" termék.

 

A Google és a Microsoft gyorspárosítás

Fedezd fel a Bluetooth-tartozékokat közvetlen közeledban, majd csatlakozz egyetlen érintéssel. A Microsoft lehetőséget kínál, hogy minimum Windows 10-el rendelkező Notebook-od bluetooth-on keresztül kommunikáljon fülhallgatóddal.

 

Kihangosított hangvezérlés

Maradj kapcsolatban a digitális világgal bárhol. Csak mond a hangaszisztensednek azt, hogy „Ok Google” vagy „Alexa” és vezéreld a fülhallgatódat hangutasítással.

 

Személyes hangerősítés

Kapcsold be a JBL Tour Pro 2 Personal Sound Amplification funkcióját a bal/jobb hang beállításához, amely kiegyensúlyozza és/vagy felerősíti a beszélgetések hangerejét +15-20dB értékek között.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Vezeték nélküli Bluetooth
Bluetooth van
Impedancia 16 Ohm
Meghajtó mérete 10 mm dinamikus
Tápellátás 5V 1A
Fülhallgató 6,1 g/db
Töltőtok 73 g
Fülhallgató akkumulátor típusa Lítium-ion polimer (70 mAh/ 3,85 V)
Töltőház akkumulátor típusa Lítium-ion polimer (850 mAh/ 3,8 V)
Töltési idő 2 óra
Zenelejátszási idő bekapcsolt BT és kikapcsolt ANC mellett akár 10 óra
Zenelejátszás bekapcsolt BT és ANC bekapcsolásával akár 8 óra
Zenelejátszás bekapcsolt BT-vel és True-val Adaptív ANC akár 6 óra
Beszélgetési idő kikapcsolt ANC-vel akár 6 óra
Beszélgetési idő bekapcsolt ANC mellett akár 5,5 óra
Érzékenység 100 dB SPL@1 kHz
Maximális SPL 95 dB
Mikrofon érzékenység -38 dBV/Pa@1 kHz
Bluetooth verzió 5.3
Bluetooth profil verzió A2DP V1.3.2, AVRCP V1.6.2, HFP V1.7.2
Bluetooth adó frekvencia tartománya 2,4 GHz - 2,4835 GHz
Bluetooth adó teljesítménye <15 dBm (EIRP)
Bluetooth adó moduláció GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK

Keresés