Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Reflect Mini NC True Wireless fülhallgató, kék

Ár:
54.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281978630
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-20

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Függetlenül attól, hogy meditálsz, futsz, vagy utazol, a JBL Reflect Mini NC fülhallgató tökéletes kiegészítője az életmódodnak. Az Aktív zajszűrés lehetővé teszi, hogy koncentrálj edzésedre zavartalanul, miközben a Smart Ambient technológia figyeli a környezeti zajokat. Mindegyik fülhallgató azonnal és akár egymástól függetlenül is csatlakozik, így bármelyikkel fogadhatsz hívásokat és egyedi funkciókat rendelhetsz akár külön a bal és külön a jobb fülhallgatóhoz. 21 órás játékidővel, különböző fényvisszaverő színválasztékkal és IPX7 vízálló besorolással a legjobb True Wireless fülhallgató

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
  • 6 mm-es hangszóró
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam: 21 óra

21 óra játékidő (7 óra fülhallgató + 14 óra töltőtok)

Soha ne hagyd abba a lejátszást. Soha ne maradj zené nélkül. A JBL Reflest Mini NC fejhallgató 7 órás lejátszást biztosít egyetlen töltéssel. Helyezd be őket a töltőtokba a további 14 órányi hallgatáshoz. Kapj egy órás lendületet mindössze 10 perc töltéssel.

Aktív zajszűrés az intelligens környezet figyeléssel

Letilthatod, amit nem szeretnél hallani, vagy épp ellenkezőleg, amit szeretnél hallani környezetedből. A Smart Ambient technológia segítségével biztonságosan futhatsz az utcán, mert biztonságban leszel.

Comfort-secure fit

Hallgasd egész nap teljes kényelm mellett. A JBL Reflect Mini NC fülhallgató három elérhető méretű szilikon betétet tartalmaz.

 

Sztereó telefonhívások

Bárhol is vagy a világon, és bármit is csinálsz, vidd magával a zenét és maradjon kapcsolatban tökéletes, sztereo tiszta telefonhívásokkal, háttérzaj nélkül. Fedezd fel a teljes hallgatási szabadságot kihangosító funkcióval.

My JBL Headphones

Testreszabhatod a hallgatási élményt a JBL Reflect Mini NC hangbeállítások finomításával az ingyenes JBL fejhallgató alkalmazáson keresztül

JBL Signature Sound

Kiváló hangzás mind a belső, mind a külső hangokhoz megfelelő fókuszt és motivációt ad minden helyzetben.

Beépített Multi AI

Ne komplikáld túl. A hangvezérlő asszisztensek segítenek neked, ha bármit meg akarsz tudni

IPX7

Menj nyugodtan tovább. Az IPX7 izzadság és eső elleni vízállóságot ad a terméknek

Dual Connect Sync technológia

Nem számít, melyik fejhallgatót veszed elő a tokból. Bármelyik fülön fogadhatsz hívásokat, beállíthatod a hangerőt, vagy használhatod valamelyik hangsegédet, így rugalmas maradhatsz és soha nem esel ki a lendületből.

 

Keresés