Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Reflect Flow True Wireless sportfülhallgató, világos kék

Ár:
39.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281955990
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-18

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Élvezd a mozgás szabadságát a JBL Reflect Flow fülhallgatóval. Akár teremben edzel, akár úton vagy, a JBL Reflect Flow fülhallgató tényleg vezeték nélküli, amely elismeri az aktív életstílust. A számok közötti váltás, a kihangosított híváskezelés és hangvezérlés lehetősége mellett a Reflect Flow fülhallgató IPX7 szintű víz- és izzadságállóságot és 10 órányi folyamatos lejátszást biztosít, további 20 órával a töltőtokban. Az Ambient Aware funkcióval az is hallható, hogy mi történik a külvilágban, amíg a zene szól. Emellett a TalkThru funkció lehetővé teszi, hogy úgy beszélgessen másokkal, hogy a fülhallgatót nem kell kivenni. Kényelmes és biztonságos a személyre szabható fülbetéteknek és a Freebit harangoknak hála, a Reflect Flow fülhallgató erőteljes és páratlan JBL hangzást biztosít, amelyet a mozgáshoz terveztünk.

Jellemzők:

  • JBL Signature Sound
  • 30 órán át üzemképes akkumulátor + gyorstöltő
  • IPX7 Vízálló
  • Ergonomikus illeszkedés

Valóban vezeték nélküli

Fedezd fel a vezeték nélküli életmód szabadságát útközben. Eddz, hallgass zenét, és fogadj a hívásokat anélkül, hogy azon kellene aggódnod, hogy az összegabalyodott vezetékek megakasztják a ritmust.

Hanggal vezérelt hívásfogadás

Kezeld egyszerűen a zenéket és hívásokat, vagy érd el egyetlen gomb megnyomásával a hanggal vezérelhető asszisztenst.

Ambient Aware és TalkThru

Az Ambient Aware a kültéri környezetben való további tudatosságot, a TalkThru pedig egyszerű beszélgetést biztosít, anélkül, hogy ki kellene venni a fülhallgatót.

 

Vízálló

Az IPX7 vízállósági besorolás lehetővé teszi a legkeményebb edzéseket is, bármilyen időjárási körülmények között.

30 órán át üzemképes akkumulátor + gyorstöltő

Egy egész heti edzésre vagy egy teljes napi kikapcsolódásra elegendő 10 órányi erő a fülhallgatóban és további 20 óra a töltőtokban. Egy 10 perces gyorstöltés egy további teljes órával hosszabbítja meg a lejátszást.

Páratlan JBL hangzás

Az 5,8 mm-es hangszóró, amelyet páratlan JBL hangzás jellemez, megadja az erőteljes ütemet a zenelejátszási listák számára.

 

 

Ergonomikus illeszkedés

Kényelmesebb és jobban személyre szabható az ergonomikus szilikon csúcsokkal és a szabadalmazott Freebit™ harangokkal, amelyek 3 méretben is elérhetők.

 

 

Keresés